Ερωτοσκόπιο 08/07 Κυριακή ωροσκόπιο

sxesi

Ερωτοσκόπιο 08/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Τι σημαίνει αληθινή αγάπη; Σημαίνει να βάζετε τον άλλον πάνω από τον εαυτό σας. Τώρα, αν ο/η σύντροφός σας κάνει το ίδιο σε σχέση με εσάς, να ξέρετε ότι έχετε στα χέρια σας μια πολύ όμορφη σχέση.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μια θυσία αξίζει τον κόπο προκειμένου εσείς οι δύο να πετύχετε αυτό που θέλετε μακροπρόθεσμα. Απλά καλό θα ήταν να επικοινωνείτε μεταξύ σας (και με τον εαυτό σας) τακτικά, ούτως ώστε αυτές οι θυσίες να μη γίνουν μια δυσάρεστη πηγή τριβής μεταξύ σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορείτε να δουλέψετε πιο σκληρά ή μπορείτε να δουλέψετε πιο έξυπνα. Και ειλικρινά, το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι ένα διάλειμμα προκειμένου να μην εξαντληθείτε. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια για κάτι να θυμάστε να χαλαρώνετε πότε-πότε.

Ζώδια Καρκίνος

Το να καταλάβετε τι θέλετε να κάνετε εσείς οι δύο δεν είναι πάντα εύκολο. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το να δείτε τι είναι αυτό που δεν θέλετε. Κάντε μια λίστα, ελέγξτε την δυο φορές, προσθέστε και μερικά πράγματα και στη συνέχεια αρχίστε να μετατρέπετε τα ανεπιθύμητα σε επιθυμητά.

Ερωτοσκόπιο 08/07 Κυριακή ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Ήρθε η ώρα να πάρετε μερικές αποφάσεις. Αν συνεχίσετε να αμφιταλαντεύεστε, η κατάσταση ή θα παραμείνει η ίδια, κάτι που ασφαλώς δεν είναι βιώσιμη επιλογή, ή θα χειροτερέψει. Οπότε προχωρήστε – και κάντε την επιλογή σας.

Ζώδια Παρθένος

Αυτό έχει λειτουργήσει σε όλους τους άλλους, οπότε γιατί αφήνει εσάς και τον/τη σύντροφό σας παγερά αδιάφορους; Αντί να υποθέτετε ότι εσείς οι δύο έχετε το πρόβλημα, γιατί απλά δε σκέφτεστε ότι μπορεί να έχετε υψηλότερα στάνταρ από τους άλλους ανθρώπους;

Ζώδια Ζυγός

Αν αισθάνεστε λίγο αφηρημένοι και ότι δεν έχετε τίποτα να κάνετε αυτό τον καιρό γιατί προσπαθείτε να επιβάλλετε την τάξη; Αποδεχτείτε το. Βάλτε ένα μαλακό πουλόβερ, ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας χτυπήσει παρηγορητικά στην πλάτη και κουλουριαστείτε στον καναπέ παρέα με ένα καλό βιβλίο ή και τρία.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως κάποιοι παλιοί μπελάδες σας δημιουργούν πρόβλημα τώρα; Μοιραστείτε αυτές σας τις ανησυχίες με κάποιον έμπιστο φίλο και ζητήστε την άποψή τους. Μια νέα οπτική μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να ακούσετε.

Ζώδια Τοξότης

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε μεγάλα σχέδια αλλά χρειάζεστε και λίγη ψύχραιμη πρακτικότητα παράλληλα με αυτή την ονειροπόλα διάθεση, που σας κάνει να χτίζετε κάστρα με το μυαλό σας. Βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε τα πράγματα και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι πρόκειται για εξαιρετικά συναρπαστικά σχέδια, οπότε γιατί έχετε τέτοιο πρόβλημα να ξεκινήσετε να τα πραγματοποιείτε; Μπορεί να είναι ζόρικο αλλά μόλις δείτε πόσο χαρούμενο/η θα κάνετε τον/τη σύντροφό σας θα θελήσετε σίγουρα να προσπαθήσετε.

zwdia-66

Ερωτοσκόπιο 08/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Αν έχετε κάποια συγκεκριμένη διάθεση, δείξτε τη. Πολλές φορές έχουμε την ψευδαίσθηση ότι αν κρύβουμε τα συναισθήματα μας από τους αγαπημένους μας, κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα για αυτούς. Δεν είναι έτσι. Να είστε ειλικρινείς για τον εαυτό σας.

Ζώδια Ιχθύες

Το να δίνετε κάτι για να πάρετε κάτι άλλο είναι μια πολύ συνηθισμένη τακτική για εσάς. Κατανοείτε επίσης ότι αν προσφέρετε πολλά, οι απολαβές σας θα είναι μεγαλύτερες αν και μπορεί να μην είναι κάτι εμφανές (ή να εκτιμηθεί από) στους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087