Ερωτοσκόπιο 09/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

erwtikes-5314-zvdia-zwdia

Ερωτοσκόπιο 09/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Κάτι μαγικό συμβαίνει όταν απασχολείτε τον εαυτό σας με θέματα της καθημερινότητας. Μπορεί εσείς και ο/η σύντροφός σας να ξαναβρείτε την επαφή σας προσπαθώντας να φέρετε εις πέρας κάποιο πεζό καθήκον; Γιατί δεν το δοκιμάζετε για να δείτε;

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η αυτοπειθαρχία σας είναι εκπληκτική- και ειλικρινά ο δεσμός σας σας ζηλεύει για αυτό – αλλά μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είστε και ευέλικτοι. Η ικανότητα να λειτουργείτε κάθε στιγμή με άλλες ταχύτητες θα σας κάνει να κερδίσετε περισσότερες ευκαιρίες από όσες έχετε τώρα.

Ζώδια Δίδυμοι

Το κοινωνικό σας πρόγραμμα είναι λίγο μπερδεμένο τώρα (και πότε δεν είναι;) αλλά εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας χρειάζεστε περισσότερο χρόνο μαζί. Αν μπορέσετε να χτίσετε μερικές στιγμές μαζί, θα ανακαλύψετε ότι η ποιότητα της σχέσης σας θα αναβαθμιστεί αυτόματα.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι αστείο, αλλά όταν σκέφτεστε όλα αυτά τα πράγματα που θα μπορούσατε να έχετε κάνει, δεν σας παρακινεί – αν μη τι άλλο σας κάνει να αισθάνεστε πιο καθηλωμένους στο εδώ και το τώρα. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας πρέπει να ζείτε στο παρόν.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας δεν θέλετε να ψάξετε αλλού για πάθος – απλώς θέλετε να αναθερμάνετε τη σχέση που έχετε. Το πάθος υπάρχει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του δώσετε χώρο για να αναπτυχθεί.

Ζώδια Παρθένος

Όταν τέθηκε επί τάπητος μια συγκεκριμένη οπτική της σχέσης σας, ήταν ρεαλιστικές οι προσδοκίες σας; Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τι σημαίνει πραγματικά το να είστε ή όχι σε μια σχέση για εσάς. Μάθετε καλά το μάθημά σας ώστε να μη χρειαστεί να το επαναλάβετε.

Ερωτοσκόπιο 09/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Η άνεση των άλλων ανθρώπων είναι προτεραιότητα για εσάς – εξάλλου είστε από τα πιο συμπονετικά ζώδια. Και τώρα ανοιχτείτε. Ψάξτε μαζί με τον/την αγαπημένο /η σας τρόπους για να βοηθήσετε την κοινότητα στην οποία ζείτε και να βελτιώσετε τον πλανήτη σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Παίρνετε πόντους για τη σωστή αναγνώριση των συναισθημάτων σας. Τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε με αυτά. Μάλιστα μπορεί να μη χρειαστεί καν να κάνετε κάτι. Απλώς αφήστε τα να υπάρχουν για λίγο.

Ζώδια Τοξότης

Μήπως προσπαθείτε υπερβολικά; Μήπως αγνοείτε αυτό που σας λέει το ένστικτο σας επειδή πιστεύετε ότι κάνει λάθος; Περιμένετε – αντί αυτού προσπαθήστε να καταλάβετε τι συμβαίνει μέσα σας. Μην απορρίπτετε τα συναισθήματα που έχετε για αυτή τη σχέση.

Ζώδια Αιγόκερως

Όταν βρίσκεστε υπό πίεση καταφέρνετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας – που είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους σας θαυμάζει ο/ η αγαπημένος / η σας.Ωστόσο το ότι είστε σε θέση να χειριστείτε τον εαυτό σας, δε σημαίνει ότι καμιά φορά δενμπορείτε να ζητήσετε βοήθεια.

zodia-098

Ερωτοσκόπιο 09/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε αμφιβολίες για την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας. Είναι λογικό. Το να σκέφτεστε ότι δεν είναι, θα σας κάνει να αισθανθείτε ένοχοι, κάτι που δεν βοηθάει καθόλου. Κρατήστε αυτή τη σκέψη για λίγο… Κάποια στιγμή θα περάσει.

Ζώδια Ιχθύες

Τα συναισθήματα σας θα μπορούσαν να συνεισφέρουν πολλά στη σχέση σας αρκεί να μπορούσατε να βρείτε τον τρόπο να τα επεξεργαστείτε. Λίγη προοπτική και το κουράγιο να τα αντέξετε θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε σε αυτή τη σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera