Ερωτοσκόπιο 11/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

ωροσκοπιο-zodia

Ερωτοσκόπιο 11/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε στα σημερινά γεγονότα. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο. Είναι μια καλή στιγμή να καθίσετε με τον/την αγαπημένο/η σας στον καναπέ και να περάσετε χρόνο μαζί χωρίς να κάνετε τίποτα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αυτή επιτυχία είναι συναρπαστική αλλά είναι επίσης και σαρωτική για εσάς τους δύο. Πάρτε λίγο χρόνο για να επανεξετάσετε ό,τι έχει συμβεί. Εσείς οι δύο έχετε όλες τις ευκαιρίες του κόσμου, οπότε αξιοποιήστε τις στο έπακρο.

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως κάνετε το συναισθηματικό ανάλογο του να κουνάτε μια κόκκινη σημαία μπροστά από έναν ταύρο; Ένας (ή και οι δύο) από εσάς αισθάνεται λίγο εύθικτος και παρορμητικός. Θα βοηθήσει λίγη χαλαρωτική μουσική, παρηγορητικά λόγια και να προσπαθήσετε να μην παίρνετε τίποτα πολύ προσωπικά.

Ζώδια Καρκίνος

Μερικές γλυκές κουβέντες μπορούν να ξανανάψουν τη φλόγα πάνω που νομίζατε ότι χρειάζεται ένας θυελλώδης άνεμος για να κρατήσει τη φωτιά αναμμένη. Μην κάνετε πολλές προετοιμασίες. Μιλήστε αυθόρμητα και μέσα από την καρδιά σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Δημιουργήστε μερικές θετικές πεποιθήσεις αντί να ενισχύετε ασυναίσθητα τους παλιούς, αρνητικούς τρόπους σκέψης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Μπορείτε πραγματικά να αφήστε το παρελθόν στην άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή.

Ζώδια Παρθένος

Ένας από τους δύο σας βγάζει καπνούς εξαιτίας ενός περιστατικού που το άλλο άτομο δε θεωρεί και τόσο σημαντικό. Παρόλο που θα πρέπει να σέβεστε τα συναισθήματα του/της συντρόφου σας μην μπλέξετε σε μια δύσκολη κατάσταση μεγαλοποιώντας τα πράγματα.

Ερωτοσκόπιο 11/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε ότι από παντού σας έρχονται πληροφορίες – και είναι για καλό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας, στις συμπτώσεις, στις στιγμές που ευνοείστε από την τύχη. Το σύμπαν προσπαθεί να σας πει κάτι.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Κάποιες φορές χρειάζεται να κάνετε πρώτα ένα λάθος για να καταλάβετε πώς θα κάνετε κάτι σωστά. Ήρθε η ώρα να δώσετε σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας περισσότερη ελευθερία – εξάλλου δε βαθμολογείστε για αυτά που συμβαίνουν στη σχέση σας, οπότε αφήστε κάτω το κόκκινο στυλό.

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να σκέφτεστε κάτι τόσο πολύ που καταλήγει να γίνει αυτοεκληρούμενη προφητεία. Όποιο και αν είναι το θέμα, ήρθε η ώρα να το εξερευνήσετε εξονυχιστικά, είτε μόνοι σας είτε με τον/την αγαπημένο/η σας είτε με κάποιο επαγγελματία.

Ζώδια Αιγόκερως

Γιατί να συμβιβάζεστε με ένα κομμάτι, όταν μπορείτε να έχετε όλη την τούρτα; Αγνοήστε τα επιφανειακά σημάδια όσο δελεαστικά και αν είναι. Αντ’ αυτού ψάξτε την ουσία. Θα χαρείτε πολύ που το κάνατε.

zodia-098

Ερωτοσκόπιο 11/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Αιχμαλωτίστε τη φαντασία τη δική σας και του/της συντρόφους σας με τις σωστές ερωτήσεις – εκείνες που δεν έχουν απαραιτήτως συγκεκριμένες απαντήσεις. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας συναρπάζει και αποδεχτείτε το χωρίς ενδοιασμούς.

Ζώδια Ιχθύες

Η αυτοπεποίθησή σας δοκιμάζεται, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι και να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας. Θα περάσετε με άριστα. Μάλιστα, ίσως θα έπρεπε να το δείτε σαν ένα τρόπο να βελτιώσετε τη σχέση σας και όχι σαν τεστ. Θα είστε αξιέπαινοι μετά από αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot