Ερωτοσκόπιο 12/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

ερωτικη-αστρολογια-zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia

Ερωτοσκόπιο 12/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Σήμερα πάρτε ρεπό. Αντί να προσπαθείτε να κάνετε πράγματα από τη λίστα με αυτά που πρέπει να γίνουν, κάντε μια λίστα με πράγματα «που θέλετε να κάνετε». Ποιες είναι οι δραστηριότητες που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας λαχταρούσατε να κάνετε αλλά ποτέ δεν είχατε το χρόνο; Ξεκινήστε αμέσως.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Δεν είναι μόνο τα χρήματα που εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορείτε να επενδύσετε και να τα δείτε να αναπτύσσονται – ο χρόνος και η ενέργεια είναι επίσης κάτι πολύτιμο. Αναρωτηθείτε ποιους τομείς της ζωής σας θέλετε να επεκτείνετε και τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό.

Ζώδια Δίδυμοι

Ένα απαλό κούνημα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Εάν δεν μπορείτε εσείς οι ίδιοι να παρακινήσετε τον εαυτό σας, ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Τι θα κάνατε χωρίς την υποστήριξή τους; Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε αυτό.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή τη στιγμή η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο σας. Βεβαιωθείτε ότι πατάτε γερά και ρίξτε μια καλή βολή. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι απασχολημένος/η με τα δικά του προβλήματα, αλλά καλό είναι να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον όποτε μπορείτε.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Μόλις εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορέσετε να αναγνωρίσετε σωστά το πρόβλημα θα καταφέρετε και να το επιλύσετε. Τώρα το θέμα είναι ότι έχουν προκύψει εκατοντάδες παράπλευρα ζητήματα που σας απασχολούν από αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά.

Ζώδια Παρθένος

Εσείς οι δύο θα πρέπει να φτάσετε στην καρδιά του θέματος. Μην προβληματίζεστε. Ξεφορτωθείτε ο,τιδήποτε περιττό που θα μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε για να αποσπάσετε την προσοχή σας. Μπορεί η τόση αμεσότητα να σας προκαλεί νευρικότητα, αλλά θα δείτε αποτελέσματα.

Ερωτοσκόπιο 12/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Υπάρχουν διάφοροι μύθοι σχετικά με το πώς είναι να είσαι σε μια σχέση που είναι δύσκολο να τους αλλάξεις. Αυτό που κάνετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας, όμως, λειτουργεί θαυμάσια και για τους δυο σας. Βρείτε τον δικό σας τρόπο για να είστε σε μια σχέση.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Αισθάνεσαι λίγο εκτός εαυτού σήμερα. Ίσως για εσάς αυτό να σημαίνει ότι θα παραγγείλετε ταϊλανδέζικο αντί για κινέζικο για δείπνο. Ίσως σημαίνει ότι θα αρπάξετε τον/την αγαπημένη σας και θα πάτε στην Αρούμπα. Όποια μορφή και αν παίρνουν οι παρορμήσεις σας, θα λατρέψετε τα αποτελέσματα.

Ζώδια Τοξότης

Είναι δελεαστικό να δοκιμάζετε να πάτε πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας μια καλολαδωμένη μηχανή. Αλλά όταν αυτό το μηχάνημα είναι η σχέση σας και πάει μια χαρά από μόνο του, θέλετε πραγματικά να το πειράξετε;

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να πείτε τι σκέφτεστε ή θέλετε να αρχίζετε να ξεφουρνίζετε πράγματα χωρίς να τα σκεφτείτε (και μετά να απολαύσετε το σοκ που προκάλεσαν οι δηλώσεις σας); Είναι καλό να ρωτάτε πριν αρχίσετε να μιλάτε.

zwdia shmera

Ερωτοσκόπιο 12/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Το να σκέφτεστε το μέλλον σας σας ενθουσιάζει περισσότερο από όσο ποτέ θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ωστόσο, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν μπορείτε να προχωρήσετε αν πρώτα δεν επιλύσετε μερικά θέματα. Οπότε, καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σημερινή ενέργεια.

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχουν περιοχές στη σχέση σας που πρέπει να εξερευνήσετε. Αρχικά σκέφτεστε, γιατί να κάνετε τον κόπο; Τα πράγματα λειτουργούν καλά όπως είναι. Ωστόσο, αν πιέσετε τα όριά σας λίγο, θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66