ερωτοσκοπιο 13/01 Σάββατο ωροσκοπιο

zwdia-astrologia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 13/01 Σάββατο ωροσκοπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Θα έχετε την ικανότητα να τα πάτε καλά με τους άλλους. Η γοητεία σας θα σας ανοίξει νέες πόρτες. Αν μπορέσετε να περιορίσετε την ανυπομονησία σας θα κερδίσετε. Η αυξανόμενη αισιοδοξία σας θα ενισχύσει την ενέργειά σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-zvdia-22

Τα έντονα συναισθήματά σας δεν σας επιτρέπουν να εκφραστείτε. Θα χρειαστείτε πνευματική ξεκούραση και δεν πρέπει να σας ανησυχεί τίποτα. Θα πρέπει να αποφύγετε την ανησυχία και να βρείτε ξανά την ισορροπία σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Υπάρχει κίνδυνος να φανείτε πολύ απασχολημένοι με τις ανησυχίες σας και θα πρέπει να χαλαρώσετε. Έχετε δουλέψει πολύ αλλά το να περιορίσετε την ταχύτητά σας θα είναι πιο δύσκολο από το να την διατηρήσετε. Πρέπει να βρείτε ισορροπία.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Οι επιλογές που κάνετε σήμερα θα είναι πιο σημαντικές από παλιότερες. Θα πρέπει να κοιτάξετε προς το μέλλον και πως θα προχωρήσετε. Είστε σε εξαιρετική φόρμα και τώρα θα πρέπει να υπολογίσετε πόση ενέργεια απαιτούν κάποιες δραστηριότητες.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Λέων

Θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε προσγειωμένοι σήμερα. Το μυαλό σας είναι στα σύννεφα. Δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε τον ρυθμό σας και πρέπει να ξεκουραστείτε. Η χαλάρωση είναι απαραίτητη.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είστε ανάμεσα στην προσκόλλησή σας στο παρελθόν και στην αγάπη σας για ζωή. Θα πρέπει να προχωρήσετε προς το μέλλον. Είστε σε καλή φόρμα και θέλετε να προχωρήσετε. Θα πρέπει να ασκηθείτε καθώς αυτό είναι ιδανικό για το σώμα σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Θα δείτε κάποιες νέες ευκαιρίες που υπάρχουν για το μέλλον σας. Να είστε δεκτικοί και βρείτε τρόπο να προχωρήσετε. Η κούραση θα περιορίσει την πρόοδό σας. Φταίει η διατροφή σας για αυτό και το γεγονός ότι δεν παίρνετε πολλές βιταμίνες.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Δεν θα είστε τόσο συναισθηματικοί όσο συνήθως. Θα είστε πολύ αποτελεσματικοί στο ξεκαθάρισμα των καταστάσεών. Θα είναι καλή ιδέα να είστε προσεκτικοί με το κρύο. Ο αέρας δεν είναι φιλικός απέναντί σας σήμερα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δεν θα έχετε πολύ υπομονή αναφορικά με όσα ζητούν οι άλλοι αλλά αν αλλάξετε τακτική θα καταφέρετε πολλά. Είστε ρεαλιστές και θα έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Αυτό πρέπει να κάνετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η ανάγκη σας για ελευθερία σας κάνει πιο ελκυστικούς στους άλλους. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς. Θα μπορείτε να δείτε καλύτερα τις ανάγκες σας και αυτό θα σας βοηθήσει. Θα βρείτε καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην ξεκούραση και την δράση.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου που αφορουν τις αθεατες πλευρες τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Όλα πάνε καλά. Ακολουθήστε τα συναισθήματά σας. Θα μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ο εγωισμός σας θα σας βοηθήσει αλλά γενικά χρειάζεστε ξεκούραση.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Με την επίμονη αλλά ευέλικτη προσέγγισή σας μπορείτε να είστε πειστικοί και να αντιλαμβάνεστε το κίνητρο των γύρω σας. Παρά το συναίσθημα κόπωσης που είναι σύντομο είστε σε καλή φόρμα σήμερα. Φορτίστε τις μπαταρίες σας με μια δραστηριότητα που βασίζεται στο νερό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75