Ερωτοσκόπιο 13/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

ζωδια-αστρολογια-1-zodia

Ερωτοσκόπιο 13/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ίσως τα πράγματα τώρα τελευταία να είναι περισσότερο φιλικά παρά παθιασμένα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό – αυτά τα πράγματα έρχονται κατά κύματα. Δε σημαίνει ότι αγαπιέστε λιγότερο. Απλά σημαίνει ότι η αγάπη μεταξύ σας παίρνει διαφορετική μορφή.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας γνωρίσατε ένα άλλο ζευγάρι και τα πήγατε πολύ καλά – στην αρχή. Ωστόσο, δε χρειάζεται να συνεχίσετε να κάνετε παρέα μαζί τους αν αποδειχθούν γελοίοι. Κάντε μια άλλη γνωριμία.

Ζώδια Δίδυμοι

Πάρτε μια άλλη άποψη σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε μερικές οργανωτικές συμπεριφορές από τη δουλειά σας σε ό,τι έχει να κάνει με αυτά που περιμένετε από αυτή τη σχέση, ιδιαίτερα εάν αφορά σε κάτι μακροπρόθεσμο.

Ζώδια Καρκίνος

Το mailσας είναι γεμάτο εισερχόμενα, μαζεύονται συνεχώς καινούργιες επισκευές στο σπίτι και χρειάζεστε έναν τρόπο για να οργανωθείτε. Μπορείτε εσείς οι δύο να σκεφτείτε μαζί και να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα; Θα σας βοηθήσει αν βάλετε προτεραιότητες.

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Το να συναινέσετε και οι δύο σε κάτι δεν είναι εύκολη υπόθεση, εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν έχετε συμφωνήσει για το ποιο πρέπει να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως θα πρέπει να ξεκινήσετε ανάποδα και να συνεχίσετε από εκεί.

Ζώδια Παρθένος

Είτε το πιστεύετε είτε όχι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να ζητάτε και να απαιτείτε κάτι. Μερικές φορές μπορεί να παραγνωριστείτε ο ένας με το άλλον και αυτό να εμποδίζει την επικοινωνία μεταξύ σας. Απελευθερώστε όσο το δυνατό περισσότερη ευγένεια.

Ερωτοσκόπιο 13/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να σας δώσει κάποιες εξηγήσεις αλλά συγκρατηθείτε λίγο πριν αρχίσετε το κήρυγμα. Θέλετε έναν σύντροφο σε αυτή τη σχέση ή θέλετε να είστε ο αρχηγός; Αυτή δεν είναι πάντα μια εύκολη ερώτηση για να απαντηθεί.

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Η αγάπη είναι σαν ένα τραγούδι: Μετά από λίγο κάποια ρεφρέν επαναλαμβάνονται. Παρά ταύτα, μην ξεχνάτε ότι αν δεν σας αρέσει μια συγκεκριμένη μελωδία, μπορείτε να την αλλάξετε. Απλώς κάντε το σε συνεργασία με το άλλο πρόσωπο στη σχέση.

Ζώδια Τοξότης

Πάρτε απόσταση από μια παλιά άποψη που είχατε για τον/τη σύντροφό σας. Μόλις το κάνετε, θα συνειδητοποιήσετε ότι το περισσότερο από αυτό ήταν συνήθεια και όχι αυτό που πραγματικά πιστεύατε. Μπορεί να καταλήξετε να κατανοήσετε και τα επιχειρήματα του/της συντρόφου σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε τόσες επιλογές που πρέπει να κάνετε! Βανίλια ή σοκολάτα; Γιατί όχι και τα δύο; Δεξιά ή αριστερά; Μήπως να πηγαίνατε ευθεία; Το ξέρετε ήδη, αλλά το σύμπαν θέλει να σας υπενθυμίσει ότι πάντα υπάρχει και άλλος δρόμος.

zodia-zvdia-75

Ερωτοσκόπιο 13/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Αν θέλετε ο/η αγαπημένος/η σας να συμμορφωθεί, καλό θα είναι να ακολουθήσετε εσείς πρώτα τις συμβουλές σας πριν τους δώσετε μια λίστα γεμάτη παράπονα. Σκαφτείτε τι μπορείτε και οι δύο να βελτιώσετε ο καθένας από την πλευρά του και είναι σίγουρο ότι η σχέση σας θα κυλήσει ομαλά.

Ζώδια Ιχθύες

Καλύψτε αυτή την ισχυρογνωμοσύνη με λίγη γοητεία και θα δείτε ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα είναι περισσότερο πρόθυμος/η να σας κάνει τα χατίρια – αν μη τι άλλο θα σας ακούσουν με προσοχή, που είναι και το μόνο που θέλετε (προς το παρόν).

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia