Ερωτοσκόπιο 14/07 Σάββατο ωροσκόπιο

ζωδιο-του-τοξοτη-ζωδια-zwdia

Ερωτοσκόπιο 14/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ξέρετε πως να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας, κάτι που είναι υπέροχο. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς μαζί του: υπάρχει πιθανότητα αυτό να είναι σημαντικό για εσάς εξαιτίας μιας πικρίας από το παρελθόν που δεν έχει εκτονωθεί; Προχωρήστε μπροστά και κουβεντιάστε το.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Όλοι αγαπούν τους αστείους ανθρώπους – ειδικά αν αυτός είστε εσείς! Δεν είναι ότι δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ. Απλά εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν το έχετε δει ποτέ να παίρνει αυτή τη μορφή.

Ζώδια Δίδυμοι

Η γλώσσα του σώματος προσφέρει περισσότερο νόημα σε μια συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Δώστε προσοχή στις μη λεκτικές ενδείξεις και τα υποσυνείδητα μηνύματα που λαμβάνετε. Ο τρόπος με τον οποίο λέγεται κάτι μπορεί να είναι εξίσου σημαντικός με αυτό που λέγεται.

Ζώδια Καρκίνος

Μερικές φορές αισθάνεστε την ανάγκη να κλειστείτε στο καβούκι σας. Για να καταφέρετε να επιτύχετε πραγματική οικειότητα με τον/τη σύντροφό σας, χρειάζεται να βγαίνετε έξω από αυτό πότε-πότε. Ή ακόμη καλύτερα προσπαθήστε να σπάσετε το κέλυφος όταν είστε μαζί του/της. Εμπιστευτείτε αυτούς και τον εαυτό σας.

Ερωτοσκόπιο 14/07 Σάββατο ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μερικές φορές είναι απαραίτητο να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα, αλλά σε ό,τι αφορά τον έρωτα, καλό θα είναι να δίνετε πάντα χώρο και χρόνο στον εαυτό σας να γυρίσετε πίσω και να ξανασκεφτείτε το ζήτημα, αν το κρίνετε απαραίτητο. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε τώρα, τα πράγματα θα αλλάξουν.

Ζώδια Παρθένος

Το να ανακατέψετε λίγο τα αποδεικτικά στοιχεία ακούγεται δελεαστικό, ειδικά αν ξέρετε τόσο καλά τον/τη σύντροφό σας. Είναι αλήθεια – θα ήταν πιο εύκολο να χειριστείτε αυτή την κατάσταση αν άλλαζε έστω και ένα μικρό στοιχείο. Ωστόσο κρατήστε αυτή τη σκέψη για τον εαυτό σας. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει.

Ζώδια Ζυγός

Μιλώντας για μασάζ στα πόδια… Ε, δεν μίλησε κανείς για κάτι τέτοιο. Αλλά τώρα που το αναφέραμε ο/η αγαπημένος/η σας, θέλει ένα (το ίδιο και εσείς). Κάντε ο ένας στον άλλον. Και αν όλο αυτό καταλήξει σε έναν διαγωνισμό γαργαλήματος, τόσο το καλύτερο.

αγαπη

Διαβαστε στο Νεα Σελήνη Εκλειψη 13/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Πραγματικά χρειάζεστε όλες αυτές τις συμβουλές για τη σχέση σας από ακριβούς επαγγελματίες ή από βιβλία αυτοβοήθειας; Δώστε στον εαυτό σας τη λύση που χρειάζεστε. Πώς; Ήρθε η ώρα να καταλάβετε τι είναι μη διαπραγματεύσιμο και σε τι μπορείτε να κάνετε συμβιβασμούς.

Ζώδια Τοξότης

Η υπομονή δεν είναι μία από τις αρετές σας, αλλά τα άστρα σας συμβουλεύουν να την εξασκήσετε όσο περισσότερο μπορείτε τώρα, ειδικά σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Το να πιέζετε να βρεθεί μια λύση μπορεί να κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Ερωτοσκόπιο 14/07 Σάββατο ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Εσείς θέλετε να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας νιώθει ότι οι πρόσφατες αποκαλύψεις ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου. Τώρα το μόνο που θέλετε είναι να επικεντρωθείτε στο να κρατήσετε την κατάσταση χαλαρή. Αποσπάστε την προσοχή του/της συντρόφου σας με ένα-δυο αστεία.

Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η αγαπημένος σας δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο πεισματάρης/πεισματάρα. Από την άλλη, εσείς είστε διάσημοι για τις ικανότητές σας στο καράτε. Μήπως να παλέψετε και ο νικητής να επιβάλλει την άποψή του; Τουλάχιστον θα εκτονωθείτε και μπορεί να γελάσετε με αυτό.

Ζώδια Ιχθύες

Ξεχάστε τι σας λένε οι ταινίες και η τηλεόραση. Μόνο εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ξέρετε τι χρειάζεται η σχέση σας. Αυτό που λειτουργεί για εσάς τους δύο, δεν λειτουργεί για όλους τους άλλους – και αντίστροφα. Εμπιστευτείτε τους εαυτούς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot