Ερωτοσκόπιο 15/05 Τρίτη ωροσκόπιο

zwdia-agapi

Ερωτοσκόπιο 15/05 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Είναι μια καλή στιγμή τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφο σας να αρχίστε να δίνετε σημασία στα όνειρά σας. Μπορούν να σας προσφέρουν έμπνευση και καθοδήγηση, αρκεί να μάθετε να ερμηνεύετε τα σημάδια που λαμβάνετε. Η σχέση σας θα ωφεληθεί αν ακούσετε το υποσυνείδητό σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις στιγμές που κάθεστε αγκαλιά με τον σύντροφό σας για να σας βοηθήσει να διώξετε τη μελαγχολία. Ήρθε η ώρα για να κουλουριάσετε στον καναπέ και να κοιτάτε τη φωτιά στο τζάκι ή τα αστέρια έξω. Ό, τι κι αν κάνετε, το να είστε μαζί θα πάρει μακριά όλες σας τις έγνοιες.

Ζώδια Δίδυμοι

Θα ήταν βαρετό να γνωρίζατε τα πάντα για τον σύντροφο σας, ανεξάρτητα από ότι σκέφτεστε κατά καιρούς. Εδώ δεν ξέρετε απόλυτα ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Να αισθάνεστε ευγνώμονες που και οι δύο έχετε κάτι που μπορείτε να εξερευνήσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Με το να τους ρίχνετε αποδοκιμαστικές ματιές, δεν πρόκειται να πιάσουν το νόημα και θα φανείτε παθητικοί – επιθετικοί. Σκεφτείτε πραγματικά γιατί σας πειράζει κάτι. Το πιο πιθανό είναι ότι οι υποβόσκουσες αιτίες δεν είναι αυτές που νομίζετε.

Ερωτοσκόπιο 15/05 Τρίτη ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η παρέα με κάποιον μπορεί να είναι κάτι υπέροχο, αλλά απαιτεί επίσης και πολλή ενέργεια. Χρειάζεστε λίγη τρυφερότητα, αγάπη και φροντίδα και πολλή σιωπή. Πάρτε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσετε με τον εσώτερο εαυτό σας πριν επιστρέψετε στη σχέση σας.

Ζώδια Παρθένος

Οι ονειροπολήσεις καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο μυαλό σας. Αυτό δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας – ή μήπως ταιριάζει; Κάντε ένα διάλειμμα. Ο καθένας πρέπει να επιτρέπει στον εαυτό του να παρασύρεται καμιά φορά. Δείτε αν ο σύντροφός σας μπορεί να δείξει επιείκεια.

Ζώδια Ζυγός

Για τώρα, τα άστρα μοιράζουν σε εσάς και τον σύντροφό σας ένα πολύ τυχερό χαρτί στο παιχνίδι της ζωής. Και οι δύο γνωρίζετε πώς να μπλοφάρετε. Η ικανότητά σας να αποφεύγετε τις κακοτοπιές θα γυρίσει αυτή την περίεργη διαπραγμάτευση υπέρ σας.

zodia-zwdia-88-1

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Να είστε ευγενικοί και να τονώνετε τον εαυτό σας – έτσι ακριβώς όπως θα κάνατε για τον/την αγαπημένο/η σας ή το αντίστροφο. Ενώ η υποστήριξη από τον σύντροφό σας είναι σημαντική, αν δεν πιστεύετε στον εαυτό σας δεν θα περάσετε στο επόμενο επίπεδο.

Ζώδια Τοξότης

Πλησιάστε τον σύντροφό σας, με το να μοιράζεστε λιγότερα λόγια και πιο ήρεμες στιγμές. Η σιωπή τροφοδοτεί την ψυχή και διευρύνει την άποψή σας για το πώς πρέπει να είναι μια σχέση. Εξάλλου, θα διαπιστώσετε ότι η πραγματικότητα είναι πολύ πιο ικανοποιητική.

Ζώδια Αιγόκερως

Για να είμαστε ειλικρινείς, αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι και αβέβαιοι αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια καλή αλλαγή ώστε να πάψετε να είστε τόσο στοχευμένοι και συγκεντρωμένοι (όπως είστε σχεδόν πάντα). Ο χρόνος με τον σύντροφο σας σήμερα μπορεί να περιλαμβάνει και έναν-δυο υπνάκους.

Ερωτοσκόπιο 15/05 Τρίτη ωροσκόπιο

zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Πότε πότε δεν ξέρετε καν από πού προέρχονται όλα αυτά τα σοβαρά συναισθήματα, αλλά χρειάζεται να ξέρετε; Να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να τα εξηγήσετε ή να τα διώξετε μακριά. Απλώς να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα διαχειριστείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν μπορείτε να είστε τα πάντα για το σύντροφο σας και το αντίστροφο. Οικογένεια, φίλοι, συνάδερφοι, συνεργάτες, η κοινότητα στην οποία ζείτε – είναι τομείς που σας βοηθούν να ικανοποιήσετε τις άφθονες και ποικίλες συναισθηματικές ανάγκες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66