ερωτοσκόπιο 16/04 Δευτέρα ωροσκόπιο

zwdia

ερωτοσκόπιο 16/04 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Η συνηθισμένη άμεση, ξεκάθαρη ενέργειά σας τρελαίνεται λίγο σήμερα και όλες οι ερωτικές σας προσπάθειες μπορεί να πάνε στραβά με πολύ περίεργους τρόπους. Προσπαθήστε να αφήσετε να πράγματα να ωριμάσουν με κάποιο τρόπο, αντί να τα πιέζετε ή να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ένας επίσης αδέσμευτος τύπος γίνεται ένας πολύτιμος σύμμαχος στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Δυο μυαλά λειτουργούν σίγουρα καλύτερα από ένα και δυο καρδιές ακόμη περισσότερο. Δείτε τις προσωπικές αγγελίες με ένα φίλο και κάντε μερικά ευχάριστα σχέδια.

Ζώδια Δίδυμοι

Γυρίστε πίσω στη δουλειά! Κάτι τέτοιο φαίνεται να σας φωνάζει η ενέργεια σας σήμερα. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ρομαντικό αλλά ξανασκεφτείτε το: αν σχεδιάσετε σωστά τα πράγματα, δεν θα χάσετε τίποτα καλό τις ώρες μετά τη δουλειά.

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να είστε ονειροπόλοι στη δουλειά σας αλλά όταν πρόκειται για συναδέρφους, φίλους και διάφορες ερωτικές προοπτικές είστε απόλυτα συντονισμένοι. Όλοι σας αγαπούν τώρα και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει για αυτό;

zwdia-768

ερωτοσκόπιο 16/04 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Λέων

Είστε πολύ πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως – αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Σήμερα διοχετεύστε τα συναισθήματα σας προς νέες κατευθύνσεις. Λίγη γυμναστική μπορεί να σας βοηθήσει – το ίδιο και οι φίλοι σας – το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας.

Ζώδια Παρθένος

Είστε αρκετά έτοιμοι αλλά οι μυστηριώδεις δυνάμεις του έρωτα προσπαθούν να σας προφτάσουν. Ο συγχρονισμός πραγματικά είναι τα πάντα σε ό,τι αφορά τον έρωτα! Πάρτε τα πράγματα χαλαρά και ίσως χρειαστεί να αναβάλλετε προς το παρόν κάποια ερωτικά σχέδια.

Ζώδια Ζυγός

Η λήψη αποφάσεων – ιδιαίτερα εάν αφορούν τα ερωτικά σας – είναι δύσκολη τώρα, και δεν πρέπει να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Δεχτείτε τα πράγματα όπως έρχονται προς το παρόν και δείτε πού θα σας οδηγήσουν.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Περνάτε πραγματικά καλά με τους άλλους ανθρώπους τώρα, και η επικοινωνία μεταξύ σας μοιάζει να ρέει αβίαστα. Είναι πραγματική απόλαυση για όλους η συζήτηση μαζί σας – με ποιον θα τη μοιραστείτε;

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να κλείσετε το ξυπνητήρι και να παρακοιμηθείτε, να χάσετε το πορτοφόλι σας ή να ξεχάσετε εντελώς ένα σημαντικό ραντεβού. Ίσως θα ήταν καλύτερα να αναβάλλετε για λίγο τις ερωτικές σας επιδιώξεις μέχρι να μαζέψετε το μυαλό σας.

ερωτοσκόπιο 16/04 Δευτέρα ωροσκόπιο

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Επανασυνδεθείτε με τη δημιουργική σας πλευρά σήμερα, και χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας στην ερωτική σας ζωή. Βγάλτε μερικές καινούργιες, ωραίες φωτογραφίες και ανανεώστε το διαδικτυακό σας προφίλ. Επινοήστε μερικά γλυκά, αστεία μηνύματα και διεγείρετε τη φαντασία τους!

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα επικρατεί η αίσθηση της συμπόνιας από το πάθος, αλλά είναι γενικότερα ένα σημαντικό κομμάτι της ερωτικής σας ζωής. Προσφέρετε την περιβόητη ενσυναίσθηση σας στους άλλους και συμπαρασταθείτε σε κάποιον που το χρειάζεται με όποιον τρόπο μπορείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι με τη δουλειά σας αλλά το σύμπαν σας στέλνει επιπλέον ενέργεια για να τη διαθέσετε εκεί που θέλετε – για να μην αναφέρουμε και τη σέξι διάθεση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο για να δείτε τις προσωπικές αγγελίες στο διαδίκτυο, να κάνετε ονειροπόλα σχέδια και γενικά να γεμίσετε με μαγεία τη ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44