ερωτοσκόπιο 17/07 Τρίτη ωροσκόπιο

ζωδιο-ερωτικες-προβλεψεις-zwdia

ερωτοσκόπιο 17/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Το να ξέρετε πότε θα πρέπει να τσακωθείτε είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα σε μια σχέση. Μερικές φορές είναι καλύτερο να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο. Τι σας εξυπηρετεί καλύτερα τώρα; Διώξτε αυτή την περηφάνεια μακριά και κάντε το σωστό.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Επεκτείνετε τα όρια της αγάπης στην καρδιά σας. Ήρθε η ώρα να εστιάσετε σε αυτό που λειτουργεί για τη σχέση σας και όχι σε αυτό που νομίζετε ότι δεν τη βοηθάει. Κατανοείτε τις προκλήσεις των άλλων. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και για τον εαυτό σας;

Ζώδια Δίδυμοι

Εξετάστε προσεκτικά αυτή την κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστική εμφανίζεται επιφανειακά. Αυτό το όμορφο περιτύλισμα κρύβει κάτι εξίσου όμορφο στο εσωτερικό; Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να ζυγίσετε όλες τις πιθανότητες.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας παίρνει μια έντονη τροπή αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Εσείς οι δύο τα πηγαίνετε μια χαρά, ακόμη και αν οι αλληλεπιδράσεις σας δεν ήταν οι καλύτερες τελευταία. Απλά προσπαθείτε να επεξεργαστείτε κάποια παλιότερα ζητήματα.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η οικογένεια είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής, και όταν έχετε σχέση με κάποιον/α έχετε δύο οικογένειες να αντιμετωπίσετε. Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, αλλά σίγουρα μπορεί να είναι διασκεδαστικό (ακόμη και αστείο, αν καταφέρετε να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας).

ερωτοσκόπιο 17/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Προσπαθήστε να εκτιμήσετε πλήρως τον/τη σύντροφό σας, ακόμη και αν δεν είναι τέλειος/α. (Αλλά και πάλι, ποιος είναι); Η υποστήριξή τους έχει πραγματικά υπάρξει ανεκτίμητη στη ζωή σας και η αναγνώριση σας σημαίνει πολλά για αυτούς.

Ζώδια Ζυγός

Οι άνθρωποι μιλάνε συνεχώς για το πώς θα ξεφύγουν από τη ρουτίνα, αλλά αυτό που δεν παραδέχονται είναι ότι κάποιες συνήθειες είναι ανακουφιστικές για κάποιο λόγο. Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε κολλήσει σε μια ερωτική ρουτίνα. Ποιο είναι το τίμημα αν δεν αλλάξετε κάτι; Αξίζει;

astrologia

Ζώδια Σκορπιός

Κάποιος μέλος της οικογένειάς σας σας κάνει υπερήφανους. Κι εσείς οι δυο είχατε κάποιο μερίδιο στην επιτυχία του, είτε αυτό ήταν να τους δίνετε κουράγιο ή να τους προσφέρετε μια πιο ουσιαστική υποστήριξη. Τα όμορφα συναισθήματα είναι αποτέλεσμα κοινών προσπαθειών.

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχει μια κατάσταση που συνεχίζει να καλλιεργείται στη σχέση σας για κάποιο λόγο. Αν αποφύγετε να την αντιμετωπίσετε τώρα, μπορεί να μην σας αρέσει η τροπή που θα πάρει. Συμπεριφερθείτε σαν ενήλικες και κάντε το καθήκον σας με θάρρος και προθυμία.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποια παλιά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, τα οποία μπορεί να αυξήσουν το δράμα στη σχέση σας. Αν μη τι άλλο θα ζωντανέψουν λίγο τα πράγματα μεταξυ σας. Δώστε προσοχή στις αλληλεπιδράσεις σας με τον/τη σύντροφό σας. Πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο;

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 17/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Πάρτε λίγο χρόνο τώρα για να αναθεωρήσετε όλα όσα συνέβησαν πρόσφατα. Μπορεί να σας βοηθήσει και ο/η σύντροφός σας σε αυτό. Και όσο το κάνετε αυτό, γιατί εσείς οι δύο δε βλέπετε μαζί και το ηλιοβασίλεμα; Αυτά τα ρομαντικά κλισέ είναι αρκετά αποτελεσματικά.

Ζώδια Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να ζητήσετε από τον/την αγαπημένο/η σας να μεταδώσει τα νέα, ιδιαίτερα εάν εσείς έχετε πρόσφατα κάνει κάτι εξαντλητικό και δεν έχετε αρκετή ενέργεια για να το κάνετε μόνοι σας. Είναι αυθεντίες στο να προβάλλουν κάτι, ιδιαίτερα εάν έτσι θα βοηθήσουν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot