Ερωτοσκόπιο 18/06 Δευτέρα ωροσκόπιο

ημερησιες-προβλεψεις-ζωδια-zwdia-ερωτοσκοπιο-συμβατοτητα

Ερωτοσκόπιο 18/06 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Είστε αρκετά δυνατοί εσείς οι δύο για να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση; Είναι φυσικό να κάνετε τέτοιες ερωτήσεις αλλά να ξέρετε ότι η απάντηση είναι ένα αδιαμφισβήτητο ναι. Αντιμετωπίστε τα άγχη σας με τον τρόπο που θα εκπαιδεύατε ένα κουτάβι – ήρεμα αλλά αποφασιστικά.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Κάντε μια υπερβολή. Χαρίστε σε εσάς και στον/στη σύντροφό σας ένα δίωρο μασάζ ή ένα δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Λίγη καλοπέραση θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε τα καθημερινά σας άγχη.

Ζώδια Δίδυμοι

Το κουτσομπολιό για την προσωπική ζωή (τόσο των άλλων όσο και του εαυτού σας) είναι μια ένοχη απόλαυση για εσάς, αλλά να έχετε το νου σας! Όπως και το πρόχειρο φαγητό, δεν είναι κακό αν γίνεται μια στο τόσο αλλά δεν πρέπει να σας γίνει συνήθεια.

Ζώδια Καρκίνος

Χαρίστε στον/στη σύντροφό σας την αμέριστη προσοχή σας. Θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την κομψότητά σας σε κοινωνικές καταστάσεις, ιδιαίτερα αργότερα. Οι τρόποι καλής συμπεριφοράς θα αποδώσουν εκεί που δεν το περιμένετε!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Δεν σας βοηθάει να σκέφτεστε τις σχέσεις σαν μια αρένα όπου μπορεί να κερδίσετε ή να χάσετε – για την ακρίβεια κάτι τέτοιο είναι αυτοκαταστροφικό. Αντ’ αυτού αρχίστε να σκέφτεστε αυτή την κατάσταση σαν μια σειρά από ευκαιρίες για να μάθετε και να ωριμάσετε – και να διασκεδάσετε επίσης.

Ζώδια Παρθένος

Είστε γεμάτοι ιδέες. Σταματήστε να τις λέτε μόνο στον/στη σύντροφό σας – επιλέξτε το κατάλληλο μέσο και αρχίστε να δείχνετε την δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε τις λεπτομέρειες αργότερα.

Ερωτοσκόπιο 18/06 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Ναι, είναι μια φοβερή ιδέα, αλλά θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από μια απλή σπίθα για να ανάψει η φωτιά. Εσείς και ο/η σύντροφος σας μπορείτε να πάτε μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Αφήστε το χρόνο και το σύμπαν να κάνουν τη δύσκολη δουλειά.

zodia-098

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε δίκιο σχεδόν πάντα (αλήθεια), αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια, ιδιαίτερα όταν πάτε κόντρα στον ίδιο σας τον εαυτό. Αφήστε τον/την σύντροφό σας να έχει δίκιο αυτή τη φορά και θα είστε και οι δύο χαρούμενοι.

Ζώδια Τοξότης

Οι ευτυχισμένες σχέσεις είναι αυτές στις οποίες υπάρχει επικοινωνία, αλλά δε χρειάζεται να έχει πάντα έναν συγκεκριμένο σκοπό. Η χαλαρή κουβεντούλα, οι υποθέσεις και οι ανακολουθίες είναι και αυτές κομμάτι των πραγμάτων που μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο. Στην περίπτωση της δικής σας σχέσης να περιμένετε τα πάντα και τίποτα. Απλά θα πρέπει να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοικτές.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτοσκόπιο 18/06 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Το να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι να αρέσει στον/στη σύντροφο σας δεν πρόκειται να πιάσει. Δε θυμάστε που και οι γονείς σας δοκίμαζαν την ίδια τακτική όταν ήσασταν στην εφηβεία; Ούτε τότε έπιανε. Χαλαρώστε. Αφήστε τους να σχηματίσουν τη δική τους γνώμη.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως εσείς και ο/η σύντροφός σας ρίχνετε πάντα και μια δεύτερη ματιά στο ημερήσιο πρόγραμμά σας; Μη φοβάστε – το σύμπαν σας βάζει φρένο πάνω στην ώρα. Πάρτε το μάθημά σας και προσπαθήστε στο μέλλον να μην αναλαμβάνετε περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot