ερωτοσκόπιο 18/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

ερωτας-αγαπη-ζωδια-zwdia-zodia

ερωτοσκόπιο 18/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Οι παρατηρήσεις του/της αγαπημένου/η σας σας κάνουν να αναρωτιέστε. Υπόσχονται το φεγγάρι και δεν μπορούν καν να δουν τα άστρα; Είναι καλό να είναι κανείς φιλόδοξος αλλά με μέτρο. Μπορεί με το να υπερασπίζονται υπερβολικά την άποψή τους, να καλύπτουν τις δικές τους ανασφάλειες.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ξέρετε το ρητό που λέει «νους υγιής εν σώματι υγιές»; Σκεφτείτε τι λέει το σπίτι για τη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να οργανώσετε τις ντουλάπες, να καθαρίσετε το ψυγείο και να αφήσετε να μπει στα δωμάτια αέρας και φως.

Ζώδια Δίδυμοι

Αυτές οι μεγάλες συζητήσεις για το πού πάει η σχέση σας μπορεί να είναι κουραστικές αλλά χωρίς αυτές οι σκοτεινές πλευρές της σχέσης σας θα ήταν ακόμη πιο μπερδεμένες. Ήρθε η ώρα να καθίσετε και να μιλήσετε για αυτά που σας απασχολούν.

Ζώδια Καρκίνος

Πότε-πότε, όταν τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα, σας έρχεται η επιθυμία να πείτε ένα τραγούδι. Ο/Η αγαπημένος σας λατρεύει το ότι είστε σε τόσο στενή επαφή με τα συναισθήματα σας. Δείξτε το!

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Μήπως τώρα τελευταία σκέφτεστε υπερβολικά κάποιον/α πρώην σας; Ξεκολλήστε. Κάντε εξορκισμό. Πάρτε το ημερολόγιό σας, διαβάστε ό,τι έχετε γράψει παλιότερα και μετά καλέστε τον καλύτερό σας φίλο για να σας θυμίσει γιατί είστε καλύτερα στη σχέση που έχετε τώρα.

Ζώδια Παρθένος

Προσπαθείτε να καταλάβετε πού πηγαίνουν όλα αυτά, αλλά τι θα λέγατε αντ’ αυτού να αρχίσετε να απολαμβάνετε αυτό που συμβαίνει ανάμεσά σας τώρα; Όταν το βλέπετε έτσι, αυτή η κατάσταση γίνεται πιο χαλαρή και εύκολη.

ερωτοσκόπιο 18/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Η οικογένειά σας και οι φίλοι σας ξέρουν ότι όταν πρέπει είστε παρόντες. Το ίδιο και ο/η σύντροφός σας. Οπότε γιατί δε βασίζεστε σε κάποιον από τους παραπάνω όταν χρειάζεστε συναισθηματική στήριξη;

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Μια παλιά επαφή με την οποία νομίζατε ότι είχατε χαθεί, επιστρέφει στη ζωή σας με έναν εκπληκτικό τρόπο. Αυτό σας δείχνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλείετε ποτέ κάτι. Υπάρχουν κάποια πράγματα εδώ που περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε βαθύτερα πράγματα τώρα, όπως και ο/η αγαπημένος/η σας. Να αντιμετωπίζετε με ευαισθησία ο ένας τη διάθεση του άλλου και θα φτάσει η μέρα όπου θα νιώσετε ακόμη πιο συνδεδεμένοι μεταξύ σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ανακαινίζετε το χώρο που ζείτε και όλες αυτές οι βελτιώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε χαρούμενες αλλαγές και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Το να αλλάζετε κάτι στο περιβάλλον σας βοηθάει επίσης το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας.

astrologia

ερωτοσκόπιο 18/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Μια απλή λύση είναι άμεσα διαθέσιμη αλλά για να φτάσετε εκεί θα πρέπει εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας να είστε πρόθυμοι να χαλαρώσετε τις άμυνές σας (και να ρίξετε τον εγωισμό σας). Σταματήστε να είστε μέρος του προβλήματος. Αντ’ αυτού γίνετε μέρος της λύσης.

Ζώδια Ιχθύες

Σε ό,τι αφορά επαγγελματικούς στόχους, αυτό που σταματά εσάς και τον/την αγαπημένο σας να ανέβετε τη σκάλα της ιεραρχίας είναι τα οικονομικά ζητήματα. Ήρθε η ώρα να δείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας σε σχέση με τη δουλειά σας, με το σπίτι σας και μεταξύ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66