ερωτοσκόπιο 19/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

zwdia-ερωτοσκοπιο-ζωδια-zodia

ερωτοσκόπιο 19/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ο/Η σύντροφός σας μπλοφάρει. Μια στιγμή – σίγουρα; Είναι δύσκολο να πείτε ποιος από τους δύο άρχισε να γελάει και σταματήσατε το παιχνίδι. Το οποίο δεν έχει και τόση ιδιαίτερα σημασία, αρκεί να περνάτε καλά μαζί.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μπορεί να υπάρχει μόνο μια ντίβα (αρσενική ή θηλυκή) σε κάθε σχέση κάθε φορά και τώρα είναι η σειρά σας. Ίσως θα ήταν καλό να είχατε ενημερώσει τον/την αγαπημένο σας για αυτό, γιατί τώρα αισθάνεται ριγμένος/η. Ίσως μπορείτε να μετατρέψετε αυτό τον καβγά σε κάτι διασκεδαστικό!

Ζώδια Δίδυμοι

Παραπονιέστε για μια αντιπαλότητα στη δουλειά σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας λέει ότι κάτι τέτοιο είναι ενοχλητικό αλλά παράλληλα σας προκαλεί να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας. Και έχει δίκιο.

Ζώδια Καρκίνος

Το να ξεκαθαρίζετε την μπουγάδα μπορεί να είναι διασκεδαστικό, ειδικά αν η διαδικασία σας οδηγήσει σε ένα παιχνίδι θάρρους ή αλήθειας με τον/την αγαπημένο/η σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι κάποια γεγονότα που η θέση τους είναι στο παρελθόν, θα παραμείνουν εκεί!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μήπως προσπαθούσατε υπερβολικά να γίνετε ευτυχισμένοι, που τελικά χάνατε αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια σας; Χρειάζεστε ένα διάλειμμα, το ίδιο και ο/η σύντροφός σας, οπότε χαλαρώστε και χαρείτε όλα αυτά που έχετε ήδη καταφέρει μαζί.

Ζώδια Παρθένος

Είναι ωραίο να είστε δραστήριοι αλλά και η ακινησία έχει τις χαρές της. Δεν αισθάνεστε καλά αν δεν κάνετε διαρκώς κάτι, όμως. Σκεφτείτε το έτσι: το σημερινό σας καθήκον μπορεί να είναι η σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

ερωτοσκόπιο 19/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Αυτό που αισθάνεστε γύρω σας είναι σίγουρα ένας άνεμος αλλαγής. Ωχ! Νομίζατε ότι ήσασταν έτοιμοι αλλά τώρα εσείς οι δύο αισθάνεστε νευρικότητα. Μην ανησυχείτε, είναι φυσιολογικό. Αλλά ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια καινούργια περιπέτεια!

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Από όλους τους τύπους ανθρώπων, δεν μπορείτε με τίποτα να υποφέρετε τους ανόητους. Αλλά τι γίνεται αν ο ανόητος σήμερα είστε εσείς; Ο/Η αγαπημένος/η σας έχει εκπλαγεί από το ζωηρό – και ναι, ανόητο – χιούμορ σας. Αλλά το λατρεύουν, όπως και εσάς.

Ζώδια Τοξότης

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ανεβάζετε τη θερμοκρασία στη σχέση σας χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Η χημεία που έχετε εσείς οι δύο μεταξύ σας είναι εκπληκτική. Χαρείτε το πάθος σας ιδιαίτερα αν ανεβάζει την ενέργεια σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι κοινές προσπάθειες είναι το μαγικό συστατικό που έλειπε από τη σχέση σας. Μαζί θα καταφέρετε να αλλάξετε τα πράγματα. Το σύμπαν σας δίνει περισσότερη πίστη στις ικανότητές σας ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζόσασταν περισσότερο. Με αυτή τη στάση, το μέλλον σας διαγράφεται λαμπρό.

zwdia shmera

ερωτοσκόπιο 19/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ένας από εσάς ή και οι δύο μπορεί να ισχυρίζονται ότι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί αλλά ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Μόλις η ένταση της στιγμής εξασθενίσει, δείτε τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε για να φέρετε σε ισορροπία τη μεταξύ σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Συνήθως δεν σας αρέσει να είστε στο προσκήνιο, αλλά τώρα αισθάνεστε πολύ άνετα εκεί. Ο/Η αγαπημένος σας χαίρεται να βλέπει ότι παίρνετε την εκτίμηση που αξίζετε. Νέα άτομα, καινούργια μέρη και καταστάσεις εξάπτουν τη φαντασία σας και σας προκαλούν να τα εξερευνήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia