Ερωτοσκόπιο 2//06 Παρασκευή ωροσκόπιο

ερωτας-zwdia-ζωδια-συμβατοτητα-ωροσκοπιο

Ερωτοσκόπιο 2//06 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Προχωρήστε πέρα από όσα νομίζετε ότι ξέρετε για τον/τη σύντροφό σας. Το να επιμένετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για κάθε πλευρά του χαρακτήρα τους είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σκοτώσετε κάθε έννοια μυστηρίου στη σχέση σας. Αφήστε λίγο χώρο για εξέλιξη.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το να σκέφτεστε πότε-πότε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί είναι διασκεδαστικό – μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που έχετε τώρα είναι πολύ καλύτερο από ένα τσούρμο ονειροπολήσεις για το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να προχωρήσετε στο παρόν.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε κάποιο ταλέντο για το οποίο δε γνωρίζει ούτε καν ο/η σύντροφός σας. Πρόκειται για χορό στον πάγο; Για αγγειοπλαστική; Μήπως ο ξάδερφός σας σας έμαθε να παίζετε πιάνο με τα πόδια; Παλιόπαιδα – τέτοιου είδους πληροφορίες είναι που κρατάνε μια σχέση ζωντανή!

Ζώδια Καρκίνος

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το να ξεφουρνίσετε κάτι πριν προλάβετε να το επεξεργαστείτε καλά είναι μια παρόρμηση που μπορείτε να ελέγξετε. Σκεφτείτε από πόσο άγχος θα απαλλάξει τους δυο σας! Οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεκινήστε να μιλάτε.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είστε σαν μαέστρος που διευθύνει μια καλά κουρδισμένη ορχήστρα, όταν κοιτάτε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δουλειά, σχέση, κοινωνική ζωή – λειτουργούν όλα. Ακόμη και αν δεν είναι όλα τέλεια, είναι αρκετά καλά.

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί να υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή την κατάσταση από όσα μπορεί να δει κάποιος με μια πρώτη ματιά – ακόμη και κάποιος τόσο διορατικός όσο εσείς. Αν ο/η αγαπημένος/η σας λέει ή κάνει κάτι που δεν σας φαίνεται απόλυτα σωστό, χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Ερωτοσκόπιο 2//06 Παρασκευή ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Ζυγός

Όταν οι άλλοι βλέπουν τα πράγματα από τη δική σας ματιά, σπεύδουν να σας βοηθήσουν. Τώρα το θέμα είναι να καταφέρετε να μιλήσετε στον/στη σύντροφό σας με έναν τρόπο που να τον/την κάνει να σας υποστηρίξει χωρίς να χειραγωγήσετε τα συναισθήματα του/της. Είναι δύσκολο, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ζώδια Σκορπιός

Κάποιες φορές όταν παίρνετε ένα ρίσκο, τα γεγονότα και οι καταστάσεις λειτουργούν με έναν μαγικό τρόπο έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον σκοπό σας. Είναι αλήθεια ότι εσείς οι δύο αισθάνεστε αβέβαιοι σε σχέση με μια μεγάλη αλλαγή, αλλά αν είναι κάτι που αξίζει, θα πρέπει να το τολμήσετε.

Ζώδια Τοξότης

Η περιέργεια δε σκότωσε τη γάτα – αντίθετα είναι αυτή που βοηθάει τα πράγματα να ζωντανεύουν – και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η σχέση σας. Μιλήστε με όλους. Θα μάθετε αρκετά καινούργια πράγματα.

zodia-543

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Αιγόκερως

Το μυαλό σας είναι γεμάτο με πράγματα που πρέπει να κάνετε αλλά η καρδιά σας αντιστέκεται! Ελάτε… Δεν μπορείτε εσείς και ο/η σύντροφός σας να κάνετε κοπάνα για μια φορά; Βγείτε εκεί έξω και ζήστε μια περιπέτεια.

Ζώδια Υδροχόος

Μερικές φορές κάτι παλιό χρειάζεται απλά λίγο φρεσκάρισμα για να δείξει πάλι καινούργιο και αστραφτερό. Ο/Η αγαπημένος/η σας εντυπωσιάζεται από τις ικανότητες αυτοσχεδιασμού σας. Και ειλικρινά, και εσείς! Τι άλλα κόλπα έχετε;

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε τόσο πολλά πράγματα στο πρόγραμμά σας που όταν ο/η σύντροφός σας ζητά τη βοήθεια σας σε κάτι που τον/την απασχολεί, σχεδόν θέλετε να πείτε όχι. Ωστόσο, βάλτε τα δυνατά σας έστω να τους ακούσετε – μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστείτε κι εσείς τη βοήθεια τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia