ερωτοσκόπιο 20/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

ερωτικη-σχεση-ζωδια-zwdia

ερωτοσκόπιο 20/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Η ιδέα σας για το πώς θα πρέπει να είναι μια σχέση και για το πώς είναι στην πραγματικότητα η δική σας σχέση μπορεί να μην ταιριάζουν πολύ, αλλά αυτό είναι κομμάτι του σχεδίου. Η πρόοδος δε συμβαίνει απλά με έναν συγκεκριμένο προβλέψιμο τρόπο. Σκεφτείτε πόσο βαρετά θα ήταν έτσι τα πράγματα! Εσείς οι δύο τα πηγαίνετε περίφημα!

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι αυτός είναι ο τρόπος για να προχωρήσετε. Αφήστε τις δημιουργικές σας παρορμήσεις να σας καθοδηγήσουν, ιδιαίτερα εάν πρέπει να πείσετε για κάτι τον/την αγαπημένο/η σας. Η λογική δεν προσφέρει τίποτα σε αυτή την περίπτωση, εκτός εάν πρόκειται για κάποιο είδος αφηρημένης λογικής.

Ζώδια Δίδυμοι

Ψάχνετε κάποια χειροπιαστή απόδειξη ότι κάνετε το σωστό σε κάτι που αφορά τη σχέση σας; Αντί να ζητάτε τη σιγουριά, ζητήστε κάτι καλύτερο. Ζητήστε δύναμη και θέληση να κάνετε αυτό που πρέπει.

Ζώδια Καρκίνος

Ουπς! Εσείς ή ο/η αγαπημένος/η σας κατά λάθος αποκαλύψατε ένα μυστικό. Εντάξει, ίσως δεν ήταν και κατά λάθος… Και άλλωστε όπως φαίνεται, όσο περισσότερα άτομα γνωρίζουν αυτή την πληροφορία, τόσο το καλύτερο.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Ναι, είναι αλήθεια ότι έχετε μια σχέση αλλά ακόμη και έτσι θα πρέπει να θυμάστε τους προσωπικούς και δημιουργικούς σας στόχους. Μόλις μάθετε πώς να προχωράτε στη ζωή σας χωρίς να ανησυχείτε για τις αντιδράσεις των άλλων, θα γίνετε πολύ πιο ευτυχισμένοι.

Ζώδια Παρθένος

Ακριβώς μόλις αρχίσατε να σκέφτεστε ότι το θέμα διευθετήθηκε, ξεκίνησαν οι εκπλήξεις. Ακόμη και αν όλη αυτή η φασαρια σας κάνει να αισθάνεστε λίγο μετέωροι, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι εσείς οι δύο είχατε καιρό να αισθανθείτε τόσο ζωντανοί.

ερωτοσκόπιο 20/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Η αναζήτηση της ψυχικής επαφής είναι αυτό που σας απασχολεί τώρα. Σκέφτεστε τρόπους προκειμένου εσείς οι δύο να βρείτε ξανά το σκοπό της σχέσης σας. Αυτού του είδους η ενδοσκόπηση μπορεί αρχικά να είναι κάπως άβολη, αλλά θα πρέπει να επιμείνετε. Το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση – ή να σας βάλει σε μία. Το θέμα είναι ότι μάλλον μόλις όλα τελεώσουν, θα καταλήξετε κάπου, μάλλον ευχάριστα. Οπότε δώστε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο να πειραματιστεί και να πείσει και τον/την σύντροφό σας να κάνει το ίδιο.

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας βρίσκεται στο επίκεντρο σήμερα. Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβετε πώς μπορείτε να φέρετε σε επαφή τον/την αγαπημένο/η σας με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας (ή το ανάποδο) αλλά είναι κάτι εφικτό, ιδιαίτερα αν είστε πρόθυμοι να γίνετε δημιουργικοί.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιες πρόσφατες αναταράξεις στη ζωή σας, σας έχουν κάνει πιο προσεκτικούς σχετικά με τα ρίσκα που είστε πρόθυμοι να πάρετε. Μήπως, όμως έτσι παραιτείστε από τα όνειρά σας για να είστε ασφαλείς; Και αν ναι, γιατί;

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 20/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Μήπως κάποιος από τους δυο σας ζητάει διαρκώς επαίνους; Αρχικά, νομίζατε ότι ήταν ιδέα σας αλλά τώρα βλέπετε ότι πράγματι έχει αρχίσει να γίνεται κομμάτι των καθημερινών σας αλληλεπιδράσεων. Δώστε την προσοχή σας για να μη σας γίνει συνήθεια.

Ζώδια Ιχθύες

Καλό θα είναι να υπενθυμίζετε διαρκώς στον εαυτό σας τα πράγματα που μετρούν μακροπρόθεσμα στη σχέση σας. Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε το στόχο σας. Μην ξεχνάτε ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Το σωρευτικό αποτέλεσμα μικρών, σωστών αποφάσεων θα είναι πολύ θετικό για το μέλλον της σχέσης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia