ερωτοσκόπιο 21/04 Σάββατο ωροσκόπιο

ηλιος-zwdia-astrologia

ερωτοσκόπιο 21/04 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Θα χρειαστεί να δώσετε το παράδειγμα σήμερα, γιατί ο σύντροφός σας δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει με το ίδιο τρόπο με εσάς. Δεν υπάρχει πρόβλημα – έχετε αρκετή ενέργεια και για τους δυο σας!

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να είναι λίγο φρενήρης για εσάς, οπότε προσπαθήστε να πείσετε τον σύντροφο σας να κάτσει στο πόδι σας όσο εσείς κάνετε ένα διάλειμμα. Αν πάλι εκείνοι είναι μέρος του προβλήματος, θα χρειαστεί να τους το πείτε ξεκάθαρα.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι μια καλή μέρα για να ακούσετε φίλους και άλλα άτομα που βρίσκονται ‘έξω από τη σχέση σας, καθώς είστε σε κατάλληλη διάθεση για να απορροφήσετε τις συμβουλές τους και να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Λίγη προσαρμογή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα οι διαφωνίες μπορεί να αναζωπυρώνονται συνεχώς, χάρη σε μια εκρηκτική ενέργεια που κατά κύριο λόγο παρακινεί τους ανθρώπους. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι καβγάδες δεν θα κρατήσουν για πολύ και δε θα προξενήσουν κάποια ζημιά.

zwdia-zodia-33

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Λέων

Αυτό το τεράστιο χαμόγελο δεν πρόκειται να φύγει από το πρόσωπό σας – τουλάχιστον για λίγο ακόμη. Περνάτε τέλεια γνωρίζοντας μια νέα πλευρά του συντρόφου σας και εκείνος/εκείνη με τη σειρά του/της απολαμβάνει την καλή σας ενέργεια.

Ζώδια Παρθένος

Η διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων ποτέ δεν είναι ευχάριστη, αλλά καλώς ή κακώς εσείς οι δυο θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε τώρα. Πάρτε το χρόνο σας και επεξεργαστείτε όλες τις λεπτομέρειες από πριν – με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχει και ο σύντροφός σας στη διαδικασία.

ερωτοσκόπιο 21/04 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia

Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα θα έπρεπε να είναι υπέροχα μεταξύ σας σήμερα, αλλά αν δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να χρειαστεί να υποχωρήσετε και να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας. Θα κάνει όλη τη διαφορά ανάμεσα σε μια καλή και μια κακή μέρα.

Ζώδια Σκορπιός

Είστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να παραμερίσετε τις δικές σας δουλειές και να αφήσετε τον σύντροφό σας να θέσει τους στόχους για σήμερα –ακόμη και αν στην πραγματικότητα δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν τώρα. Ενθαρρύνετέ τους να εκπληρώσουν τις ανάγκες τους!

Ζώδια Τοξότης

Είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε κάτι αυθόρμητο παρέα με τον σύντροφό σας και να αποδράσετε κάπου ρομαντικά – ακόμη και αν αυτό μεταφράζεται σε μια σύντομη βόλτα στο πάρκο. Το χαμόγελο και η καρδιά σας είναι τα μόνα που χρειάζεστε.

taro-oroskopio-54

 

Ζώδια Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να αντέξετε αυτή την κατάσταση λίγο παραπάνω. Δεν θα είναι και πολύ δύσκολο, παρόλο που ο σύντροφός σας μπορεί να δυσκολευτεί λίγο με αυτό. Καθησυχάστε τους, λέγοντάς τους ότι όλα θα πάνε καλά και να δείτε που η αισιοδοξία σας στο τέλος θα είναι προφητική.

ερωτοσκόπιο 21/04 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Εσείς οι δύο μπορεί να δεθείτε λίγο περισσότερο λόγω της περιέργειας που μοιράζεστε για τον κόσμο γύρω σας – και εξάλλου, γιατί όχι; Είστε υπέροχοι και λειτουργείτε πολύ καλά μαζί, και το ξέρετε, οπότε δείξτε το κιόλας!

Ζώδια Ιχθύες

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θεωρείτε δεδομένα πολλά πράγματα για τον σύντροφο σας. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, είστε στο σωστό δρόμο – οπότε απλά χαλαρώστε και απολαύστε τα μυστήρια του έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66