ερωτοσκόπιο 21/07 Σάββατο ωροσκόπιο

αστρολογια-zwdia-αυρα-zodia

ερωτοσκόπιο 21/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ένα μικρό ατύχημα αρχικά θα σας βρει αντιμέτωπους – αλλά στο τέλος θα σας ενώσει. Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε υπερβολικά για τις λεπτομέρειες!

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ο/Η σύντροφός σας θα θυμηθεί ακριβώς τον λόγο για τον οποίο σας ερωτεύτηκε, με αφορμή κάτι αθώο που θα πείτε. Δρέπετε τους καρπούς των ωραίων αναμνήσεων που έχετε δημιουργήσει μαζί – οπότε απολαύστε όλη αυτή την καλή διάθεση!

Ζώδια Δίδυμοι

Δώστε μερικές συμβουλές στον/στην αγαπημένο/η σας ακόμη και αν δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι τις χρειάζεται. Θα είστε σε θέση να τους δείξετε ακριβώς πώς να επιλύσουν αυτό που θεωρούν ως το μεγαλύτερο πρόβλημά τους, και η ευγνωμοσύνη τους προς εσάς θα είναι μεγάλη.

Ζώδια Καρκίνος

Ακόμη και αν ο/η αγαπημένος/η σας είναι ανένδοτος/η στο ότι τα σοβαρά ζητήματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, εσείς προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα. Σύντομα θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και την ευρύτερη κατάσταση.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μπορεί να χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας – όχι επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επειδή θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια συναισθήματα σας, που θα αποκτήσουν νόημα μόνο όταν διαλογιστείτε λίγο σχετικά με αυτά.

Ζώδια Παρθένος

Θα ανακαλύψετε μια υπέροχη μικρή χειρονομία για να δείξετε την αγάπη σας στον/στη σύντροφό σας που θα τον/την τρελάνει. Οι λεπτομέρειες είναι τέλειες, οπότε μην ανησυχείτε για το πώς θα το πάρουν – το ξέρετε ότι θα είναι επιτυχία!

ερωτοσκόπιο 21/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Ας είναι η σημερινή μέρα, μέρα αμνηστίας – αν ακόμη κρατάτε κακία στον/στην σύντροφό σας για κάτι, ήρθε η ώρα να σταματήσετε. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς, αν και δεν μπορείτε φυσικά να αποφασίσετε εσείς για λογαριασμό τους.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Μην ανησυχείτε για την ευρύτερη κατάσταση σήμερα – μπορεί να βελτιώσετε κατά πολύ τα πράγματα μόνο με μια μικρή αλλαγή. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να μην το προσέξει καν αρχικά, όπως ακριβώς θα έπρεπε να συμβεί.

Ζώδια Τοξότης

Κάθε σχέση χρειάζεται κάποιους κανόνες, αν και μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε ότι σας περιορίζουν παρά ότι σας βοηθούν. Σήμερα, μπορεί να θεωρήσετε ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς σας τρελαίνει, αλλά ξέρετε ότι στο τέλος θα είναι για καλό.

Ζώδια Αιγόκερως

Η θετική σας ενέργεια κάνει τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα παραγωγική, οπότε λογικά θα πρέπει να σας μείνει αρκετός χρόνος ώστε να περάσετε μερικές στιγμές τρυφερότητας με τον/την αγαπημένο/η σας. Τα πράγματα θα είναι τέλεια μεταξύ σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

chartomanteia-44

ερωτοσκόπιο 21/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να διαφωνείτε πάνω σε κάτι μικρό – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε την άποψή σας! Βεβαιωθείτε ότι συμπεριφέρεστε με σεβασμό ο ένας στον άλλον, αλλά προσπαθήστε να κάνετε το δικό σας!

Ζώδια Ιχθύες

Αισθάνεστε περισσότερο επικριτικοί από ότι συνήθως και μπορεί να καταλήξετε να πληγώσετε τον/τη σύντροφό σας με λόγια που σκοπό είχαν μόνο να βοηθήσουν. Ωστόσο, θα καταφέρετε στο τέλος να ισορροπήσετε τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot