ερωτοσκόπιο 22/07 Κυριακή ωροσκόπιο

zwdia-love

ερωτοσκόπιο 22/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Μπορεί στη ζωή σας να προκύψουν τώρα κάποια ισχυρά συναισθήματα αλλά προσπαθήστε να μην κατσουφιάσετε όταν ο/η σύντροφό σας σας κάνει μια απλή, αθώα ερώτηση ας πούμε για το λογαριασμό του ηλεκτρικού. Απαντήστε τους με τον κατάλληλο τρόπο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ένα μικρό χάος και λίγη αθώα, παιδιάστικη διασκέδαση μπορούν να προκαλέσουν τη δημιουργικότητά σας – και μερικά καινούργια ερωτικά συναισθήματα. Ίσως αυτό που χρειάζεστε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας για να θυμηθείτε πόσο πολύ διασκεδάζετε μαζί να είναι ένας παλιός, καλός φαγητοπόλεμος.

Ζώδια Δίδυμοι

Όλες αυτές οι ιδέες που τριγυρίζουν στο μυαλό σας μπορούν να γίνουν κομμάτι της πραγματικότητας αν κάτσετε κάτω και σκεφτείτε σοβαρά πώς θα τις κάνετε να πάρουν σάρκα και οστά. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας. Θα θέλουν να σας δώσουν ένα χεράκι.

Ζώδια Καρκίνος

Υποσυνείδητα, αισθάνεστε ότι ο/η σύντροφός σας κάτι κρύβει. Σήμερα συμβαίνει κάτι που σας δείχνει πόσο αβάσιμοι ήταν οι φόβοι σας όλο αυτόν τον καιρό. Ουφ! Μερικές φορές ένα συναίσθημα είναι απλά ένα συναίσθημα.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Σταματήστε να φλερτάρετε – είναι για το καλό σας. Και ποιος νοιάζεται για το δικό σας καλό; Θέλετε να περνάτε καλά όσο μπορείτε. Αν θυμηθείτε να κάνετε και μερικές γλύκες στον/στην αγαπημένο/η σας θα μπορέσετε να κάνετε τα πάντα.

ερωτοσκόπιο 22/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Ναι, είναι αλήθεια ότι τα πράγματα δε φαίνονται και τόσο καλά τώρα, αλλά αντισταθείτε σε αυτή την παρόρμηση να τα τακτοποιήσετε. Αν αρχίσετε να τα οργανώνετε και να τα ταξινομείτε, θα αποκλείσετε και κάποιες δυνατότητες. Κάθε ζευγάρι χρειάζεται λίγο δημιουργικό χάος στη ζωή του.

Ζώδια Ζυγός

Μπορείτε να καταλάβετε ότι ο/η αγαπημένος/η σας κουβαλάει ένα βαρύ πνευματικό φορτίο. Το ξέρετε ότι είστε καλός ακροατής, αλλά εκείνος/η μπορεί να το έχει ξεχάσει. Υπενθυμίστε τους, ότι αν θέλουν να μιλήσουν είστε πρόθυμοι να τους ακούσετε.

zodia-88

Ζώδια Σκορπιός

Ο/Η αγαπημένος/η σας έχει καιρό να δει την άγρια πλευρά σας. Τους προκαλεί το ενδιαφέρον αυτή η εναλλαγή με τον γλυκό και υποστηρικτικό σας εαυτό. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό – είστε μια πλούσια και περίπλοκη προσωπικότητα.

Ζώδια Τοξότης

Χρόνος, χρήμα, έρωτας: όλοι ανησυχούν για αυτά τα πράγματα. Αυτό που διαφέρει μόνο είναι σε ποιο βαθμό. Οπότε δείξτε λίγη επιείκεια στον/στη σύντροφό σας. Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια και εσείς οι δύο τα πάτε πολύ καλά με αυτά που έχετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η συναισθηματική σταθερότητα βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας. Σας αρέσει η διασκέδαση, αλλά ξέρετε επίσης ότι υπάρχει χώρος και χρόνος για κάτι βαθύτερο και ουσιαστικότερο. Ίσως ήρθε η ώρα να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 22/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ήσασταν τόσο απασχολημένοι με τη σχέση σας που έχετε να μιλήσετε εβδομάδες με τον/την καλύτερό/η σας φίλο/φίλη. Πρέπει απαραιτήτως να τους πάρετε τηλέφωνο. Θα χαρούν που θα σας ακούσουν.

Ζώδια Ιχθύες

Είναι ωραίο να κάνεις τον/την σύντροφό σου ευτυχισμένο/η, αλλά μήπως το κάνετε πάντα εις βάρος των δικών σας επιθυμιών; Αν η απάντηση πλησιάζει προς το ναι, ίσως ήρθε η ώρα να προσέξετε τις ισορροπίες σε αυτή τη σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia