Ερωτοσκόπιο 23/06 Σάββατο ωροσκόπιο

ζωδιο-του-ζυγου-zwdia

Ερωτοσκόπιο 23/06 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Έχετε φτάσει στα όρια σας με αυτή τη συμπεριφορά. Ποιος φταίει – εσείς ή ο/η σύντροφός σας; Δεν έχει σημασία. Είστε έτοιμοι να μιλήσετε για αυτό; Αν όχι, κάντε κάτι για αυτό μόνοι σας. Γράψτε στο ημερολόγιο σας, ή συζητήστε το με κάποιον φίλο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το να κινηθείτε εκ του αφαλούς τώρα μοιάζει η καλύτερη επιλογή. Κανένας από τους δύο δεν έχει όρεξη για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ή για ο,τιδήποτε άλλο μοιάζει ριψοκίνδυνο χωρίς λόγο. Χαλαρώστε στο σπίτι: καθίστε στον καναπέ, αγκαλιαστείτε και θα είστε μια χαρά.

Ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την περίοδο ο,τιδήποτε καινούργιο σας εξιτάρει. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, αρκεί να γίνεται σε μικρές δόσεις, αλλά καλό θα είναι να μην ξεχνάτε το παλιό και δοκιμασμένο (τον/τη σύντροφό σας). Διαβεβαιώστε τους ότι δεν προσπαθείτε να το σκάσετε – απλά φεύγετε για λίγο και θα επιστρέψετε.

Ζώδια Καρκίνος

Εξωτερικά, καλωσορίζετε αυτή την αλλαγή αλλά από μέσα σας έχετε πεισμώσει και ψάχνετε να βρείτε έναν τρόπο να την ακυρώσετε. Δεν είναι περίεργο που εσείς και ο/η σύντροφός σας εκπέμπετε ανάμεικτα σινιάλα. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Λέων

Μετά από τόση σκληρή δουλειά δεν αξίζετε λίγο χαλαρό χρόνο μαζί; Τα άστρα λένε ότι εάν δεν έχετε χρόνο στο πρόγραμμά σας για κάτι τέτοιο, να φροντίσετε να τον δημιουργήσετε. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε κάτι ιδιαίτερο, διασκεδαστικό και λίγο παιχνιδιάρικο. Τολμήστε το!

Ζώδια Παρθένος

Ό,τι προσπάθειες κάνετε τώρα εσείς οι δύο, θα ανταμειφθούν εις διπλούν στο μέλλον. Οπότε προχωρήστε, ξεσκονίστε αυτό το στρωματάκι της γιόγκα ή γραφτείτε σε κάποιο μάθημα ή βρείτε έναν τρόπο να γνωρίσετε καινούργια, συναρπαστικά άτομα που θα εμπλουτίσουν την κοινωνική σας ζωή.

Ζώδια Ζυγός

Αχ, ο έρωτας! Το μυαλό σας πετάει στα σύννεφα και η καρδιά σας είναι παραδομένη στα χέρια του/της αγαπημένου/η σας. Είστε αλήθεια όμως τόσο ανίσχυροι; Κάντε ένα βήμα πίσω και διασκεδάστε με την κατάσταση!

Ερωτοσκόπιο 23/06 Σάββατο ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Γίνετε περισσότερο συμπονετικοί, τόσο απέναντι στον εαυτό σας όσο και απέναντι στον/στην αγαπημένο/η σας. Αν μη τι άλλο, θα πρέπει να βλέπετε τα εμπόδια που προκύπτουν στο δρόμο σας σαν ευκαιρίες να μάθετε κάτι. Μόλις πάρετε το μάθημά σας, το εμπόδιο θα εξαφανιστεί.

Ζώδια Τοξότης

Μήπως νιώθετε ότι κάποιο κακό κάρμα από προηγούμενές σχέσεις σας κυνηγάει τον τελευταίο καιρό; Μάλλον, είναι ένα σημάδι για να αρχίσετε να εξετάζετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις ερωτικές σας σχέσεις. Στη συνέχεια, σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα πλησιάσετε τους στόχους σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Πρόκειται να βρεθεί στο δρόμο σας μια εξαιρετική ευκαιρία, αλλά πρώτα τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να ανοίξετε τα χέρια σας (και το μυαλό σας) στις πιθανότητες που βλέπετε. Θα βοηθούσε επίσης, αν απορρίπτατε τυχόν παλιές αντιλήψεις και πεποιθήσεις. Κάντε χώρο για το καινούργιο που θα έρθει!

zodia-88

Ερωτοσκόπιο 23/06 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Οι τρέχουσες αστρολογικές δυνάμεις ενθαρρύνουν την εξέλιξη και την εμβάθυνση, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας σχέση και το σπίτι σας. Η αίσθηση ηρεμίας και σταθερότητας αυξάνεται όταν εσείς οι δύο αποφασίσετε τι σημαίνει η λέξη σπίτι για εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Βασιστείτε στην οικογένεια σας. Τα αδέρφια είναι οι πιο αφοσιωμένοι υποστηρικτές σας όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν τις σχέσεις. Το να βιώνετε και άλλα είδη αγάπης, σας βοηθάει να θυμάστε όλα αυτά για τα οποία θα πρέπει να αισθάνεστε ευγνωμοσύνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot