ερωτοσκόπιο 23/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

ζωδια-πανσεληνος

ερωτοσκόπιο 23/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να προγραμματίζει διάφορα, αλλά εσείς βλέπετε κάποια αρνητικά στοιχεία στα σχέδια του/της. Τώρα θα πρέπει εσείς να κάτσετε και να τους το εξηγήσετε. Κάντε το με διακριτικότητα. Θα εκτιμήσουν την ευγένεια σας και θα είναι πιο εύκολο να περάσετε το μήνυμα σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αυτό το καινούργιο πρόσωπο μπορεί να σας φαίνεται απίστευτα γοητευτικό και χαριτωμένο, αλλά περιμένετε πριν αρχίσετε να το συγκρίνετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Ξέρετε την παροιμία που λέει ότι το ξένο είναι πιο γλυκό; Δείτε τα προσόντα του/της αγαπημένου/η σας σαν να τους γνωρίζετε τώρα.

Ζώδια Δίδυμοι

Η απόσταση δεν προκαλεί μόνο γοητεία. Μπορεί να οδηγήσει στο να εκτιμήσετε εκ νέου την κατάσταση. Οπότε πάρτε λίγο χώρο, κυριολεκτικά ή διαδικτυακά. Η νέα προοπτική με την οποία θα δείτε τα πράγματα θα σας κάνει να εκτιμήσετε πολύ τη σχέση σας.

Ζώδια Καρκίνος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε μια συζήτηση, αλλά από διαφορετική οπτική γωνία. Εσείς αντιμετωπίζετε την κατάσταση με λογική και ευφυία ενώ εκείνοι προσπαθούν να τη διαχειριστούν πιο συναισθηματικά. Ξεκαθαρίστε πρώτα αυτό.

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Μια δημιουργική προσπάθεια πυροδοτεί μια αλυσίδα ιδεών που μπορεί να οδηγήσουν κάπου. Απλά να θυμάστε ότι το κλειδί για να φτάσετε οπουδήποτε, είναι τα μικρά και προσεκτικά βήματα. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμα για να κριθούν από κάποιον – ακόμη και αν αυτός ο κάποιος είναι ο/η αγαπημένος/η σας.

Ζώδια Παρθένος

Οι πράξεις είναι σίγουρα πιο ισχυρές από τα λόγια, ιδιαίτερα αν ο/η αγαπημένος/η σας διστάζει για κάτι που ξέρετε ότι θα ωφελήσει και τους δύο. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να τους πείσετε βέβαια, αρκεί να δώσετε πρώτοι το παράδειγμα.

ερωτοσκόπιο 23/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Κάντε μια προσπάθεια για τη σχέση σας. Μια «χαλαρή» σχέση δεν θα πρέπει να είναι συνώνυμο της «βαρετής». Αν αισθάνεστε ότι εσείς οι δύο πέφτετε σε ρουτίνα, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Τα οικονομικά μπορεί να είναι δύσκολο θέμα σε μια σχέση, αλλά είναι καλύτερα να αντιμετωπίζονται άμεσα. Αν μείνουν έτσι χωρίς να συζητηθούν, μπορεί να προκαλέσουν χειρότερα προβλήματα στο μέλλον. Αν τα διαχειριστείτε τώρα με ειλικρίνεια, θα αποφύγετε τους καβγάδες.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιος από τους δύο – ενδεχομένως και οι δύο – κρατάει κακία για κάτι. Και δεν είναι κάτι πολύ ανόητο για να συζητηθεί. Αν δεν είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε μαζί, ίσως χρειαστεί αρχικά να το διαχειριστείτε ο καθένας ξεχωριστά.

Ζώδια Αιγόκερως

Μερικές φορές είστε εκείνο το άτομο στη σχέση που χρειάζεται λίγη δραστηριοποίηση από τον άλλον. Άλλες φορές είναι ο σύντροφος σας που χρειάζεται λίγη παρακίνηση. Το ωραίο είναι ότι έχετε βρει ένα σύστημα ώστε να μην είστε στα κάτω σας και οι δύο ταυτόχρονα.

zodia-88

ερωτοσκόπιο 23/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε την απαίτηση να σας συμπεριφέρεται με σεβασμό ο/η σύντροφός σας, αλλά το σύμπαν θέλει να μάθει αν συμπεριφέρεστε κι εσείς με την ανάλογη ευγένεια στον εαυτό σας. Οι περιστάσεις προσαρμόζονται όταν η αυτοπεποίθησή σας ενισχύεται.

Ζώδια Ιχθύες

Το να είστε δίκαιοι και ισορροπημένοι σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αφήνετε τα συναισθήματα σας να μπαίνουν στη μέση – αλλά αυτό δεν ακούγεται και πολύ διασκεδαστικό, έτσι δεν είναι; Ακούστε αυτό που λέει η καρδιά σας για το θέμα. Τα συναισθήματα δείχνουν επίσης πολλά για το τι συμβαίνει γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66