ερωτοσκόπιο 24/03 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia-erwtas

ερωτοσκόπιο 24/03 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Έχετε επενδύσει πολύ περισσότερα από όσα πιστεύατε σε αυτή την κατάσταση. Τώρα που κατανοείτε καλύτερα τα όσα διακυβεύονται, μπορείτε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κατάστασης με έναν πολύ πιο ανοικτό τρόπο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αφήστε τον αληθινό σας εαυτό να λάμψει, ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε μαζί με τον σύντροφό σας. Εξάλλου, το πιο σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης είναι η ικανότητα να δείχνουμε τον αυθεντικό μας εαυτό σε κάποιον. Αφήστε τον εαυτό σας να είναι αυτός που θέλετε να είστε.

Ζώδια Δίδυμοι

Μερικές φορές σχεδόν απολαμβάνετε λίγο αχρείαστο δράμα. Μπορεί σίγουρα να «νοστιμέψει» μια σχέση. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν εξαρτάστε αποκλειστικά από αυτό για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή – τα πράγματα μπορεί πολύ γρήγορα να γίνουν δυσάρεστα.

Ζώδια Καρκίνος

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, και φυσικά μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αλλιώς, ποιο είναι το νόημα του να κάνετε σχέση εξαρχής; Τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε τι είδους σχέση θέλετε να έχετε.

taro-zodia-76

ερωτοσκόπιο 24/03 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Λέων

Μόλις δεσμευθείτε και οι δύο με αποφασιστικότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές, θα απογειωθείτε προς την νέα αυτή κατεύθυνση, σαν να είχατε έναν πύραυλο στην πλάτη σας. Λοιπόν, τι περιμένετε; Πάρτε θέση εκκίνησης και ξεκινήστε να μετράτε αντίστροφα.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας σωστός τρόπος να είστε σύντροφοι και να έχετε δεσμό. Αυτό που λειτουργεί για τον καλύτερο σας φίλο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα λειτουργήσει και για σας (και με τον ίδιο τρόπο). Αναγνωρίστε όλες τις πιθανότητες και θα αισθανθείτε ότι αυτή η εσωτερική πίεση θα αρχίσει να απαλύνεται.

Ζώδια Ζυγός

Είστε καταπληκτικοί ακριβώς όπως είστε, για αυτό και αισθάνεστε λίγο άβολα όταν υποψιάζεστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας προβάλλει κάποιες εξιδανικευμένες ψευδαισθήσεις πάνω σας. Κατευνάστε τις προσδοκίες τους –ευγενικά.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ερωτοσκόπιο 24/03 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Σκορπιός

Το να περνάτε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας είναι κάτι φανταστικό, αλλά χρειάζεστε και την ηθική υποστήριξη των φίλων σας. Καλέστε μερικούς παλιούς σας φίλους και κανονίστε μια συγκέντρωση. Θα πάρετε μια καινούργια αίσθηση ενέργειας που θα ενισχύσει και τη σχέση σας.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται ότι πρέπει να ζητήσουν άδεια (ασυνείδητα ή συνειδητά) πριν κάνουν κάτι. Αυτή η παρόρμηση είναι κάτι ξένο για εσάς. Σας κατευθύνουν κάποιες ανώτερες δυνάμεις. Πάρα ταύτα, θα ήταν ευγενικό από την πλευρά σας, να ελέγξετε και την άποψη του συντρόφου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Κρατήστε τη σχέση σας ελεύθερη και απαλλαγμένη από περιττές εμπλοκές, ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν εργασιακά ζητήματα. Τα άστρα σας προτείνουν να κρατήσετε ξεκάθαρα τα όρια σας τώρα. Θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα για εσάς στο άμεσο μέλλον.

Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να κάνετε όλα τα σωστά πράγματα για όλους τους λάθος λόγους – και μερικές φορές μπορεί να κάνετε τα λάθος πράγματα για τους σωστούς λόγους. Σε μια σχέση, οι γκρίζες περιοχές είναι πιο συνηθισμένες από όσο νομίζετε. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να συμβούν.

Ζώδια Ιχθύες

Τώρα που έχετε φτάσει στην καρδιά του θέματος, πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε σχετικά με αυτό. Εξετάστε τις επιλογές σας ακόμη και αν ακολουθείτε το ένστικτό σας. Θα καταλάβετε ποιο πρέπει να είναι το καλύτερο επόμενο βήμα.

chartomanteia-44