ερωτοσκόπιο 24/07 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-17-4-14n-ζωδια-zwdia

ερωτοσκόπιο 24/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Μερικές φορές αναρωτιέστε πώς σταθήκατε τόσο τυχεροί που καταλήξατε με το συγκεκριμένο άτομο. Το πιο πιθανό είναι ότι και εκείνοι σκέφτονται το ίδιο. Οι πιο επιτυχημένες σχέσεις είναι εκείνες που ο καθένας από τους δύο πιστεύει ότι πέτυχε κελεπούρι.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Έχετε αρχίσει να εντοπίζετε στη σχέση σας κάποιες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις ερμηνεύσετε. Προς το παρόν αφήστε τις να εξελιχθούν χωρίς να προβείτε σε κάποια κίνηση να τις «επιλύσετε». Μόλις δείτε την ευρύτερη εικόνα μπορεί να θεωρήσετε ότι δε χρειάζεται να κάνετε κάτι.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι εύκολο να δίνετε υποσχέσεις (ειδικά αν όταν το κάνετε βγαίνετε από μια δύσκολη θέση) αλλά τι γίνεται όταν πρέπει να τις κρατήσετε; Δύσκολα τα πράγματα. Πριν τους υποσχεθείτε τον ουρανό με τα άστρα, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό που λέτε. Θα διευκολύνει τα πράγματα για εσάς στο μέλλον.

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως απολογείστε για κάτι που επί της ουσίας δεν ήταν δικό σας λάθος- και κανενός; Αναρωτηθείτε αν αξίζει να πάρετε το φταίξιμο για κάτι που δεν κάνατε. Αν το κάνετε, μπορεί να δημιουργήσετε κακό προηγούμενο που θα βλάψει τη σχέση σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μερικές φορές αναρωτιέστε πώς εσείς και ο/η αγαπημένος σας τα καταφέρατε και φτάσατε ως εδώ. Μην προσπαθείτε υπερβολικά να αναλύσετε την κατάσταση. Αν λειτουργεί κάτι, αφήστε το. Αν δεν λειτουργεί κάτι στη σχέση σας, τότε δώστε την προσοχή σας σε αυτό.

ερωτοσκόπιο 24/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Κάτι σας διαφεύγει αλλά δεν είστε και πολύ σίγουροι για το τι είναι αυτό. Και ο/η σύντροφός σας έχει την ίδια αίσθηση. Μη βιαστείτε να ψάξετε για απαντήσεις. Η μισή διασκέδαση κρύβεται σε αυτήν την αναζήτηση των πιθανοτήτων.

Ζώδια Ζυγός

Ίσως κάτι πήγε να σας ξεφύγει αλλά ο/η σύντροφός σας με την παρατηρητικότητά του κατάφερε να το μαζέψει πριν γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας. Ευτυχώς! Είναι μια καλή μέρα για να εντυπωσιάσετε κάποιο σημαντικό πρόσωπο και τώρα χάρη στον/στην αγαπημένο/η σας είστε έτοιμοι!

astrologia-090

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μιλάτε με σύντομους κώδικες για πολλά πράγματα και σε κάποιον που βρίσκετε έξω από τη σχέση σας αυτό μπορεί να φαίνεται σαν έλλειψη τρόπων. Μην αισθάνεστε άβολα αλλά φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο.

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα πάνε απίστευτα καλά ανάμεσα σε εσάς τους δύο, αλλά εσείς ανησυχείτε. Δεν θα έπρεπε οι σχέσεις να είναι πιο περίπλοκες, έντονες, τελοσπάντων συναρπαστικές; Καλό θα είναι να θυμάστε ότι οι επεισοδιακές σχέσεις είναι οι κακές σχέσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Κρατήστε τα πράγματα απλά! Αυτό θα πρέπει να είναι το μότο σας σήμερα. Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, συνεχίστε έτσι. Φυλάξτε τις ενοχλητικές ερωτήσεις για αργότερα – ή και ποτέ.

ερωτοσκόπιο 24/07 Τρίτη ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Υδροχόος

Είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τον/την σύντροφό σας σε κάποιο ζήτημα. Δεν θα λέγατε όχι και σε κάτι περισσότερο. Να ξέρετε ότι εκτιμούν αυτή τη γενναιοδωρία σας περισσότερο από όσο πιστεύετε.

Ζώδια Ιχθύες

Νομίζατε ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας τα πηγαίνατε τέλεια μαζί, αλλά τώρα ανακαλύπτετε ένα εκατομμύριο μικροπροβλήματα. Μισό λεπτό! Μήπως όλη αυτή η κριτική προέρχεται από τον ενθουσιασμό σας για αυτή τη σχέση και όχι από πραγματικά ελαττώματα;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66