ερωτοσκόπιο 25/03 Κυριακή ωροσκόπιο

zwdia-love

ερωτοσκόπιο 25/03 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ο σύντροφός σας αργεί πολύ να ενεργήσει ή να εκφράσει την άποψή του, και μπορεί να κοντεύετε να χάσετε την υπομονή σας. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να τους δείξετε ότι δεν έχετε πρόβλημα με την καθυστέρηση – θα σημαίνει πολλά για αυτούς.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Έχετε ακριβώς την κατάλληλη διάθεση για να περάσετε χρόνο μόνοι με τον σύντροφό σας, και το πιθανότερο είναι ότι θα είστε ακαταμάχητοι. Είναι μια καλή στιγμή για να ανανεώσετε τη δέσμευσή σας ο ένας στον άλλον.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι πραγματικά μια καλή στιγμή για να βρείτε καινούργια κόλπα και να δείτε αν μπορείτε ακόμη να εκπλήξετε τον σύντροφό σας. Και φυσικά μπορείτε – αλλά μόνο αν προσπαθήσετε σκληρά να αλλάξετε λίγο τα πράγματα.

Ζώδια Καρκίνος

Θα πρέπει να σιγουρευτείτε πρώτα ότι ο σύντροφός σας δεν έχει πρόβλημα με αυτό, αλλά τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα πάρτι ή έστω να πάτε μαζί σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Και οι δύο είστε στα καλύτερα σας όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ερωτοσκόπιο 25/03 Κυριακή ωροσκόπιο

 

Ζώδια Λέων

Προσέξτε – μπορεί να πληγωθεί λίγο ο εγωισμός σας, χάρη σε ένα απερίσκεπτο σχόλιο από τον σύντροφο σας. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι είχε σκοπό να σας πληγώσει, οπότε δώστε του να καταλάβει ότι έκανε λάθος.

Ζώδια Παρθένος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μαζί – αυτό μπορεί να είναι ένα νέο εστιατόριο, ή ίσως κάτι τελείως πρωτοφανές. Αισθάνεστε προσγειωμένοι και αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας.

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε καλά με τη σχέση σας, αλλά προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι δίνετε τη δέουσα προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Παρόλο που θέλετε να περνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας, αυτό θα έχει κάποιο τίμημα.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ερωτοσκόπιο 25/03 Κυριακή ωροσκόπιο

 

Ζώδια Σκορπιός

Αισθάνεστε λίγο περίεργα, αλλά στην πραγματικότητα αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε κάτι πολύ καλό. Αφήστε τη διάθεσή σας να σας καθοδηγήσει, και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το πώς θα τα κάνετε όλα σωστά.

Ζώδια Τοξότης

Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε τόσο πολύ για την ευρύτερη εικόνα της σχέσης σας. Αντ’ αυτού επικεντρωθείτε στα κομμάτια της που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς τώρα. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τη διαφορά.

zwdia shmera

ερωτοσκόπιο 25/03 Κυριακή ωροσκόπιο

 

Ζώδια Αιγόκερως

Συμπεριφέρεστε σχεδόν παιδιάστικα, με όλη αυτή την πληθωρική σας χαρά και ο σύντροφός σας είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται μαζί σας. Μπορεί να μην παίρνετε τα πράγματα τόσο σοβαρά όσο συνήθως, αλλά μην ανησυχείτε – θα επιστρέψετε στον κόσμο των ενηλίκων αρκετά γρήγορα.

Ζώδια Υδροχόος

Να περιμένετε ότι θα μάθετε κάτι καινούργιο για τον σύντροφό σας. Μπορεί να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά θα βελτιώσει την κατάσταση μεταξύ σας επειδή θα είστε σε θέση να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται.

Ζώδια Ιχθύες

Είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε στον σύντροφό σας πώς αισθάνεστε πραγματικά. Γράψτε ένα γράμμα ή ένα μακροσκελές e-mail και βάλτε σε αυτό όσο περισσότερο συναίσθημα μπορείτε – θα συγκινηθεί και μπορεί να σας ανταποδώσει τη χάρη με τον δικό του τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44