Ερωτοσκόπιο 25/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

zwdia-erwtas

Ερωτοσκόπιο 25/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Θέλατε καινούργιες εμπειρίες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είστε τόσο μπερδεμένοι που δεν ξέρετε ποια να επιλέξετε. Ζητήστε τη συμβουλή του/της συντρόφου σας. Σε αυτή την περίπτωση, εκείνος/η μπορεί να σας ξέρει καλύτερα και από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Δε συνηθίζετε να μπερδεύεστε με λεπτομέρειες αλλά ξέρετε ότι αυτό που μετράει είναι το νόημα του μηνύματος. Όταν ο/η αγαπημένος/η σας σάς δει να θαμπώνετε τα πλήθη, θα ξέρουν ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Ζώδια Δίδυμοι

Το να μπερδεύεστε με εξηγήσεις σας κάνει να αισθάνεστε ανόητοι. Αναγνωρίστε τις ευθύνες σας, ζητήστε συγγνώμη αν αυτό είναι απαραίτητο, διαβεβαιώστε τον/τη σύντροφό σας ότι όλα θα πάνε καλά και προχωρήστε.

Ζώδια Καρκίνος

Το να είστε χαλαροί θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν θέματα στη σχέση σας. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μην αντιμετωπίζετε με τη δέουσα σοβαρότητα αυτό το αδιέξοδο στη σχέση σας, αλλά αν διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε πιο γρήγορα.

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες που βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας αντί για τα πιο μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Έχετε μερικές αδιαμφισβήτητα δυνατές πνευματικές δυνάμεις στο πλευρό σας και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε για να κάνετε τη ζωή σας πιο διαχειρίσιμη τώρα και στο μέλλον.

Ζώδια Παρθένος

Όταν η καρδιά σας σάς μιλάει, ακούστε την. Το μυαλό σας λέει να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν αλλά μια εσωτερική φωνή σας παρακινεί να το συζητήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Οι νέες προσπάθειες θα αποκαλύψουν πλευρές που ούτε καν γνωρίζατε ότι υπήρχαν.

Ερωτοσκόπιο 25/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Πιστεύατε ότι το να προσπαθήσετε να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο σας για ένα ευαίσθητο ζήτημα θα ήταν χαμένη υπόθεση αλλά κοίτα που τελικά εσείς οι δύο κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Μην ρωτάτε γιατί – απλά ευχαριστήστε την καλή σας τύχη.

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Οι θαυμαστές σας θέλουν να σας δουν. Καλά, δεν ακούτε τα χειροκροτήματα; Στην πραγματικότητα, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε στα καλύτερα σας όταν βρίσκεστε με πολύ κόσμο. Οπότε προχωρήστε.

Ζώδια Τοξότης

Διεκπεραιώστε όλες τις πεζές λεπτομέρειες και τις αγγαρείες τώρα αλλιώς αργότερα δεν θα έχετε τις αντοχές. Στην πραγματικότητα, αυτή η λίστα καθηκόντων που καταρτίσατε με τον/την αγαπημένο/η σας είναι ιδιαίτερα εφικτή.

Ζώδια Αιγόκερως

Εξασκήστε την τέχνη του φλερτ με τον/την αγαπημένο/η σας. Οι ικανότητές σας έχουν σκουριάσει! Ένας λόγος παραπάνω για να ξεπεράσετε τους δισταγμούς σας και να προχωρήσετε. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην χαλαρή διασκέδαση.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτοσκόπιο 25/07 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Αντί να αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε αυτή τη σχέση να λειτουργήσει, σκεφτείτε τι δεν πρέπει να κάνετε. Θα σας βοηθήσει αν βγάλετε από τη μέση κάποια στοιχεία (όπως ένταση, νευρικότητα, μη ρεαλιστικές προσδοκίες).

Ζώδια Ιχθύες

Ακριβώς μόλις εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας αρχίζατε να μπαίνετε στους σωστούς ρυθμούς, ένας/μία πρώην εμφανίζεται στο κατώφλι σας. Απλά να θυμάστε ότι τώρα είστε ένας εντελώς διαφορετικό άτομο, από αυτό που ήσασταν τότε.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia