ερωτοσκόπιο 28/05 Δευτέρα ωροσκόπιο

αδερφη-ψυχη

ερωτοσκόπιο 28/05 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Βρείτε έναν καινούργιο τρόπο για να διευκολύνετε λίγο την ζωή του συντρόφου σας. Δε χρειάζεται να θυσιάσετε την προσωπική σας διασκέδαση, αλλά αν δείξετε λίγη προθυμία να συμβιβαστείτε, η ζωή και των δυο σας θα γίνει καλύτερη.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Εσείς οι δύο ωριμάζετε μαζί, ακόμη και αν τώρα τελευταία δεν μπορείτε να το δείτε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφο σας και να βεβαιωθείτε ότι αισθάνονται ό,τι και εσείς.

Ζώδια Δίδυμοι

Πριν κάνετε κάτι, καλό θα ήταν να σκεφτείτε προσεκτικά την κατάσταση. Ξέρετε τον σύντροφό σας καλύτερα από όσο συνειδητοποιείτε, οπότε δεν θα έπρεπε να ανησυχείτε για τυχόν κρυφούς παράγοντες που θα ρίξουν έξω τις προβλέψεις σας.

Ζώδια Καρκίνος

Ακόμη και αν εσείς και ο σύντροφός σας είστε λίγο καιρό μαζί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μαζί κάποια σχέδια – ακόμη και αν αυτά αφορούν ένα πάρτι για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια αίσθηση για το πού πάνε τα πράγματα.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Λέων

Τα οικονομικά ζητήματα δεν είναι ποτέ ευχάριστα θέματα συζήτησης, εκτός για τη σπάνια εκείνη περίπτωση που θα κερδίσετε το λόττο (που και τότε θα αγχωθείτε με κάποια πράγματα). Προσπαθήστε να τα συζητήσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να καταλάβετε τι σκέφτεται ο σύντροφός σας.

Ζώδια Παρθένος

Αν εσείς και ο σύντροφός σας είχατε παλαιότερα δυσκολίες στο να κατανοήσετε ο ένας τον άλλο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξαναπροσπαθήσετε. Θα δείτε κάποια πράγματα που δεν είχατε παρατηρήσει προηγουμένως και λογικά θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε καλύτερα μεταξύ σας.

Ζώδια Ζυγός

Πρέπει να ακούτε αυτή τη μικρή φωνούλα στο κεφάλι σας – προσπαθεί να σας πει κάτι σημαντικό για τη σχέση σας. Πάρτε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να ακούσετε και να σκεφτείτε.

ερωτοσκόπιο 28/05 Δευτέρα ωροσκόπιο

zwdia

Ζώδια Σκορπιός

Αν κρατούσατε κάποιο μυστικό από το παρελθόν σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αποκαλύψετε. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο άσχημα όσο τα φαντάζεστε και μάλιστα μπορεί να μάθετε και κάτι καλό για τον σύντροφό σας – και για τον εαυτό σας.

Ζώδια Τοξότης

Θα είναι σημαντικό – αλλά δύσκολο – για εσάς να θέσετε κάποια όρια σήμερα. Εσείς οι δύο θα πρέπει να συμφωνήσετε για το τι είναι πιο σημαντικό και τι μπορείτε να αναβάλλετε για αργότερα, αλλά θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να καταφέρετε να συμφωνήσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε απίστευτα αποδοτικοί τώρα και είστε σε θέση να καταφέρετε πολλά – τόσο μόνοι σας όσο και με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα τους εμπνεύσετε να ανεβάσουν τον πήχη και παράλληλα θα έχετε αρκετό χρόνο για να περάσετε όμορφα μαζί.

zodia-098

ερωτοσκόπιο 28/05 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε πιο κοντά με τον/την σύντροφό από ό,τι είχατε να νιώσετε εδώ και αρκετό καιρό και το πιο πιθανό είναι ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε επαφή και να μιλήσετε για να συναισθήματα σας για το παρόν και το μέλλον.

Ζώδια Ιχθύες

Έφτασε η στιγμή να σταματήσετε να είστε αναποφάσιστοι και να καταλήξετε κάπου. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προτιμήσετε την πιο δραστήρια ενέργεια, ακόμη και αν ο σύντροφός σας δεν σας έχει δώσει αρκετά για να συνεχίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia