Ερωτοσκόπιο 28/06 Πέμπτη ωροσκόπιο

ζωδιο-του-καρκινου-zwdia

Ερωτοσκόπιο 28/06 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Μερικές μικροαναποδιές μαζεύονται και σας κάνουν να αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί σήμερα, αλλά πιθανόν να μπορεί να σας βοηθήσει ο/η σύντροφός σας, αρκεί να το ζητήσετε. Ίσως το μόνο που χρειάζεστε είναι να συζητήσετε τα πράγματα για να φτάσετε εκεί που πρέπει.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Είστε ανεβασμένοι συναισθηματικά τώρα και εσείς οι δυο εκτιμάτε πολύ ο ένας τον άλλον. Είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε ένα ραντεβού μαζί ή απλά να κάτσετε σπίτι και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν αρχίζετε να ενθουσιάζεστε υπερβολικά σήμερα – και αυτό μπορεί να συμβεί αρκετά εύκολα – δοκιμάστε να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας (ακόμα κι αν είστε ενθουσιασμένοι για καλό). Είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η διαίσθησή σας είναι συνήθως σωστή και η σημερινή μέρα σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι ακολουθείτε κατά γράμμα αυτό που υπαγορεύει το ένστικτό σας, ακόμα και όταν φαίνεται να έρχεται σε σύγκρουση με την κοινή λογική!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Κάποιο μικρό σημάδι ή πρόταση από τον/τη σύντροφό σας προκαλεί το ενδιαφέρον σας και η στιγμή είναι κατάλληλη για να το διερευνήσετε πιο στενά. Είναι βέβαιο ότι θα πέσουν στην αντίληψή σας πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Ζώδια Παρθένος

Τώρα είναι μια καλή στιγμή και για τους δυο σας για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε. Μπορεί οι στόχοι σας να μην είναι ρεαλιστικοί – αν και είναι δύσκολο να πούμε αν είναι υπερβολικά φιλόδοξοι ή ασήμαντοι.

Ερωτοσκόπιο 28/06 Πέμπτη ωροσκόπιο

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Ζυγός

Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις πιο πιεστικές σας υποθέσεις – αν και οι περισπασμοί θα έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις! Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει να τους κρατήσετε μακριά, τουλάχιστον για λίγο.

Ζώδια Σκορπιός

Αν δε λέτε όλη την αλήθεια στον/στη σύντροφό σας από φόβο μήπως τσακωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τους πείτε πώς αισθάνεστε. Θα εκπλαγείτε από τη θετική ενέργεια που απελευθερώνεται λέγοντας την αλήθεια.

Ζώδια Τοξότης

Όχι, δεν τρελαίνεστε – το υποσυνείδητο σας όντως σας στέλνει συγκεχυμένα μηνύματα. Θα πρέπει να τα επεξεργαστείτε μόνοι σας, αλλά μόλις το κάνετε, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε οποιαδήποτε ζητήματα και αν έχετε με τη σχέση σας!

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Αιγόκερως

Οι φίλοι σας είναι απίστευτα υποστηρικτικοί τώρα, οπότε αν υπάρχει κάτι που χρειάζεστε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το ζητήσετε. Βεβαιωθείτε ότι τους συμπεριλαμβάνετε στη ζωή με τον σύντροφό σας.

Ερωτοσκόπιο 28/06 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Τα κοινωνικά σας ένστικτα είναι ιδιαίτερα ισχυρά τώρα, και αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε τον κόσμο λίγο καλύτερο. Ο/Η σύντροφός σας αγαπά αυτή την πλευρά σας, αν και μπορεί να γκρινιάζει επειδή απουσιάζετε αρκετά.

Ζώδια Ιχθύες

Δείτε αν μπορείτε να αναβάλλετε τυχόν νέες συμφωνίες ή σχέδια – καλό θα ήταν να ακολουθήσετε κάτι δοκιμασμένο και αληθινό τώρα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο/η σύντροφός σας θα το καταλάβει αυτή τη φορά.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia