Ερωτοσκόπιο 28/07 Σάββατο ωροσκόπιο

ωροσκοπιο-zodia

Ερωτοσκόπιο 28/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό (ή αγχωτικό) από την αναμονή; Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και απολαύστε αυτό που έχετε τώρα. Αν πιέζεστε υπερβολικά για κάποια συγκεκριμένη έκβαση θα χάσετε όλη την ευχαρίστηση της προσδοκίας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μήπως λέτε ναι σε τόσα πολλά ώστε πλήττεται η δική σας αίσθηση ευημερίας; Κάντε ένα βήμα πίσω. Αφήστε τους άλλους να κάνουν τη δύσκολη δουλειά. Ακούστε τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε πριν να είναι πολύ αργά.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν σκέφτεστε διαρκώς για το τι μπορεί να πάει στραβά, θα γίνετε νευρωτικοί. Προσπαθήστε να εξετάσετε τους βαθύτερους φόβους σας που σας φέρνουν αυτές τις σκέψεις στο μυαλό, ιδιαίτερα όταν σχετίζονται με θέματα σχέσεων.

Ζώδια Καρκίνος

Απλά φανταστείτε: Αυτό που τόσο καιρό ψάχνατε εσείς οι δύο ήταν μπροστά στα μάτια σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή μια ακτίδα ελπίδας σε κάποιο ζήτημα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις επιλογές.

Ερωτοσκόπιο 28/07 Σάββατο ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είτε είναι έτοιμοι, είτε όχι, εσείς έχετε πάρει φόρα! Απλά βεβαιωθείτε ότι ο/η αγαπημένος/η σας ξέρει περί τίνος πρόκειται – δεν θέλετε να εκπλαγούν τελείως με αυτό το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή σας.

Ζώδια Παρθένος

Εσείς οι δυο σας έχετε πάει τα πράγματα στη σχέση σας σε ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο. Πρόκειται να κάνετε κάποιες σωστές αλλαγές με τον σωστό τρόπο σε αυτή τη σχέση. Παίρνοντας τα πράγματα όπως έρχονται θα σας βοηθήσει πραγματικά να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Ζυγός

Καθαριότητα στο διάδρομο τέσσερα! Νιώθετε ότι έχετε κάνει και με το παραπάνω το μερίδιό σας στις καθημερινές οικιακές εργασίες. Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα συμφωνήσει και θα βρει έναν τρόπο για να τακτοποιήσετε το ζήτημα. Ευτυχώς!

Ζώδια Σκορπιός

Είχατε σκοπό να συζητήσετε αυτό το ζήτημα με τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά αισθάνεστε μπερδεμένοι σχετικά με το πώς θα το κάνετε. Ξεκινήστε, εκφράζοντας τις ανησυχίες σας στον/στη σύντροφό σας. Στη συνέχεια, υπερπηδήστε οτιδήποτε εμποδίζει την μεταξύ σας οικειότητα.

Ερωτοσκόπιο 28/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Τοξότης

Βγείτε από τα συνηθισμένα και εξερευνήστε μια νέα πνευματική περιοχή. Πείστε τον/την αγαπημένο/η σας ότι ήρθε ο καιρός να κάνετε ένα ταξίδι σε κάποια μικρή χώρα που μετά βίας υπάρχει στον χάρτη. Μια τέτοιου είδους εξερεύνηση είναι ό,τι χρειάζεται για να εμπλουτιστεί η σχέση σας.

zodia-543

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας να αισθανθείτε συναισθηματικά φορτισμένοι όταν αρχίζετε να βλέπετε τα σχέδιά σας να ευοδώνονται. Απλά να θυμάστε να παραμένετε ήρεμοι. Το κλειδί είναι η θετική στάση. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

Ερωτοσκόπιο 28/07 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Ο σωστός συγχρονισμός είναι πολύ σημαντικός, ιδιαίτερα εάν είναι η σειρά σας να καταφέρετε μια μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, αν υπερεκτιμήσετε την κατάσταση μπορεί να βλάψετε τα σχέδιά σας. Μην ξεχάσετε να αφήσετε λίγο χώρο στο ένστικτο και τον αυθορμητισμό.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως έχετε επικεντρώσει όλη σας την προσοχή σε αυτό που μπορεί (ή όχι) να συμβεί στη συνέχεια στη σχέση σας που ξεχνάτε να δείτε πόσο ευλογημένοι είστε με αυτά που έχετε τώρα; Το σύμπαν σας λέει να το γιορτάσετε. Η ζωή σας είναι υπέροχη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66