Ερωτοσκόπιο 29/06 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia

Ερωτοσκόπιο 29/06 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ο/Η σύντροφός σας έχει κάποια σχέδια που σας φαίνονται ιδιαίτερα περίπλοκα και εξαντλητικά. Δεν μπορείτε να τους πείσετε να τα εγκαταλείψουν, οπότε γιατί δεν ακολουθεί ο καθένας το δρόμο του; Μπορείτε να ξαναβρεθείτε αργότερα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Σήμερα το πρωί ξυπνήσατε και αισθανόσασταν σαφώς διαφορετικά (με την καλή έννοια). Και τώρα δεν κρατιέστε να αρχίσετε να κάνετε πράγματα. Ο/Η σύντροφός σας θέλει να ξέρει τι σας έπιασε και πώς μπορούν και εκείνοι να πάρουν λίγο από αυτό. Αξιοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια για καλό σκοπό.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο/Η σύντροφός σας θέλει να παραμείνετε ουδέτεροι, αλλά καθώς η μέρα εξελίσσεται δεν ξέρετε αν μπορείτε να το κάνετε. Δεν μπορείτε συνέχεια να ανέχεστε καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρετε θέση.

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να προκύψει κάτι αναπάντεχο από αφεντικά, εραστές ή την οικογένεια σας, που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε. Μπορείτε είτε να ανταποδώσετε στα ίσα ή να βρείτε έναν ομαλό τρόπο για να ξεφύγετε. Βασικά, υπάρχει και άλλη επιλογή: να αναλάβετε δράση και να ξεφορτωθείτε εντελώς το όλο ζήτημα.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε πιο δεμένοι από ποτέ. Δεν οφείλεται στο ότι σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο αλλά στο ότι κατανοείτε ο ένας τον άλλον. Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη όταν έχετε κάποιον να μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούν.

Ερωτοσκόπιο 29/06 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να είστε σε κατάσταση αναμονής αλλά μην κάθεστε απλά και περιμένετε – αντ’ αυτού εκμεταλλευτείτε τον χρόνο αυτό. Εξασκηθείτε όσο μπορείτε, ώστε να είστε έτοιμοι να ξαναμπείτε στο παιχνίδι.

Ζώδια Ζυγός

Πολύ λίγα πράγματα συμβαίνουν σε μια στιγμή. Οπότε, ναι, εσείς οι δύο μπορεί να έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή αλλά δεν έχει γίνει κάτι – ακόμη. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα γίνει. Καλλιεργήστε την υπομονή σας και περιμένετε.

zodia-543

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε κάποιο κρυφό ταλέντο που είχατε σχεδόν ξεχάσει. Μια λέξη από τον/την σύντροφο ή κάποιο άλλο αγαπημένο σας πρόσωπο, ξαφνικά σας θυμίζει πόσα μπορείτε να προσφέρετε. Αρχίστε να το χρησιμοποιείτε και πάλι σιγά-σιγά – αυτά τα πράγματα δεν έχουν ημερομηνία λήξης!

Ζώδια Τοξότης

Δεν μπορείτε απλώς να ονειρευτείτε – πρέπει να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να κάνει όσο πιο μεγάλα όνειρα μπορεί. Οπότε σταματήστε να ανησυχείτε για το τι «πρέπει» να κάνετε εσείς οι δύο. Επικεντρωθείτε καλύτερα στο τι θα μπορούσατε να κάνετε.

Ερωτοσκόπιο 29/06 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia shmera

Ζώδια Αιγόκερως

Στην αρχή της μέρας είστε ήρεμοι και γαλήνιοι αλλά αργότερα αισθάνεστε ένταση και πάθος. Τι πήγε στραβά; Ποιος νοιάζεται! Σας αρέσει όλος αυτός ο ενθουσιασμός, όπως επίσης και στον/στη σύντροφό σας. Εξάλλου, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

Ζώδια Υδροχόος

Το να βιαστείτε να σπάσετε τη σιωπή ανάμεσά σας, μπορεί να μη δώσει τη λύση στο πρόβλημά σας, όσο και αν ελπίζατε κάτι τέτοιο. Αφήστε τον/τη σύντροφό σας να πει αυτό που θέλει, ιδιαίτερα αν το ζήτημα είναι κάπως ευαίσθητο. Θα μάθετε περισσότερα αν κρατήσετε το στόμα σας κλειστό.

Ζώδια Ιχθύες

Αισθάνεστε μες στην καλή χαρά; Ωραία, αλλά τα πράγματα μπορεί να μη φαίνονται τόσο υπέροχα από την πλευρά του/της συντρόφου σας (ή και το αντίστροφο). Απλά να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να έχετε την απαίτηση να ταιριάζουν πάντα οι διαθέσεις σας και έτσι είναι τα πράγματα.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66