ερωτοσκόπιο 29/07 Κυριακή ωροσκόπιο

zwdia-erwtas

ερωτοσκόπιο 29/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Το σύμπαν στέλνει σε εσάς τους δύο ένα αναπάντεχο δώρο με τη μορφή λίγου ελεύθερου χρόνου. Το κλειδί είναι να τον απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε χωρίς να ανησυχείτε για το τι θα έπρεπε να κάνετε με αυτόν. Δώστε απλόχερα αγάπη ο ένας στον άλλον.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αυτή η ανάγκη σας να λέτε την τελευταία λέξη μπορεί να σας γίνει ένα πολύ κακό ελάττωμα. Αν το συνεχίσετε για πολύ ακόμη, μπορεί να μπει εμπόδιο στη σχέση σας. Κόψτε το από τη ρίζα του πριν σας δημιουργήσει προβλήματα.

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως συνέχεια ασκείτε βέτο σε κάθε ιδέα που παρουσιάζει ο/η σύντροφός σας; Ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να λέτε όχι και να αρχίσετε να λέτε ναι. Ανοίξτε τα χέρια σας και δεχτείτε όλες τις ευκαιρίες που είναι μπροστά στα μάτια σας.

Ζώδια Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να είστε ο αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Μην είστε απλά παρόντες – βάλτε τη στολή σας και δραστηριοποιηθείτε. Ο/Η σύντροφός σας θα χαρεί με αυτή την επίδειξη ενθουσιασμού από την πλευρά σας. Εδώ έχετε εντυπωσιαστεί εσείς οι ίδιοι από τον εαυτό σας.

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Η μάθηση βοηθάει τη σχέση σας να προχωρήσει. Είτε έχετε κάποιο συγκεκριμένο θέμα στο μυαλό σας ή ενδιαφέρεστε για κάτι γενικότερο, βρείτε ένα τρόπο να κρατήσετε την μεταξύ σας πνευματική φλόγα αναμμένη.

ερωτοσκόπιο 29/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Οι συνηθισμένες επιλογές απλά δεν λειτουργούν για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας αυτή τη φορά. Με λίγο ψάξιμο και λίγη τύχη, θα δείτε ότι έχετε πολύ περισσότερες επιλογές από ότι νομίζατε. Οπότε τι κάθεστε; Ξεκινήστε άμεσα την αναζήτηση!

Ζώδια Ζυγός

Η σχέση σας απογειώνεται σε μια καινούργια κατεύθυνση όταν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μαθαίνετε κάτι καινούργιο. Ψάξτε στα περιοδικά, στο ιντερνέτ και στην τοπική βιβλιοθήκη για κάτι νέο και συναρπαστικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Κάθε πρόκληση περιέχει και τη λύση της. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε λίγο τα πράγματα στη ζωή σας για να μπορέσετε να βρείτε τις απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Δοκιμάστε να πάτε καμιά βόλτα, να κάνετε λίγη γιόγκα ή διαλογισμό.

Ζώδια Τοξότης

Θυμάστε που στο σχολείο όλοι μιλούσαν για δεύτερες ευκαιρίες; Καλό θα ήταν λοιπόν να δώσετε στον/στη σύντροφό σας ή στον εαυτό σας άλλη μια ευκαιρία. Ένα παλιό παράπονο δηλητηριάζει τις μεταξύ σας επαφές; Ήρθε η ώρα να το ξεπεράσετε και να πάτε παρακάτω.

Ζώδια Αιγόκερως

Για να λειτουργήσει μια σχέση παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες – τύχη, σωστός συγχρονισμός, προσπάθεια. Αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο για μια επιτυχημένη σχέση είναι εσείς οι δύο.

taro-zodia-098

ερωτοσκόπιο 29/07 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Φτιάξτε τη διάθεσή σας βάζοντας λίγο το μυαλό σας να δουλέψει. Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας πήγατε στον ζωολογικό κήπο, στο σινεμά ή σε μια συναυλία; Δώστε ερεθίσματα στο μυαλό και τη σχέση σας.

Ζώδια Ιχθύες

Εσείς ή ο/η σύντροφός σας προσπαθείτε να αντεπεξέρθετε σε μερικές δύσκολες καταστάσεις. Αν είστε εσείς κάντε υπομονή. Αν αφορά τον/τη σύντροφό σας, το ίδιο. Όλοι περνάμε κάποιες δύσκολες περιόδους στη ζωή μας και δεν βοηθάει η πίεση να βγούμε από αυτές με το ζόρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia