ερωτοσκόπιο 30/05 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-17-4-14n-ζωδια-zwdia

ερωτοσκόπιο 30/05 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Εσείς ή ο / η σύντροφός σας – ή και οι δυο σας –θα αναστατωθείτε για κάτι που πολύ σύντομα θα αποδειχθεί λανθασμένος συναγερμός. Κάντε ό,τι μπορείτε για να ηρεμήσετε τα πράγματα πριν ξεφύγει η κατάσταση.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε εσείς οι δύο σήμερα, να είστε βέβαιοι ότι θα περάσετε καλά! Η θετική σας ενέργεια θα είναι μια τεράστια ώθηση, ιδιαίτερα εάν ο σύντροφός σας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα εσείς οι δυο να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να προκληθεί από ένα μεγάλο λογαριασμό ή μια παρεξήγηση για την πληρωμή σε κάποιο ραντεβού, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε ήρεμα.

Ζώδια Καρκίνος

Βλέπετε ότι εσείς οι δύο συμφωνείτε σε θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό για το μέλλον της σχέσης σας, από ταξίδια που θα κάνετε μαζί μέχρι λεπτομέρειες για τη συμβίωση σας. Ό, τι και αν θέλετε να κάνετε, το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να το καταφέρετε.

taro-zodia-76

ερωτοσκόπιο 30/05 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Λέων

Έχετε την κατάλληλη διάθεση για να επανεξετάσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Κάτι τέτοιο δεν σας τρομάζει – αλλά μπορεί να τρομάζει τον/την σύντροφό σας, αν δεν τους καθησυχάσετε ότι περιλαμβάνονται κι εκείνοι μέσα σε αυτά!

Ζώδια Παρθένος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα – κάτι που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα και αφορά τον σύντροφό σας ή τη σχέση σας. Τα κομμάτια δεν ταιριάζουν και πολύ μεταξύ τους και πολύ σύντομα θα είστε σε θέση να δείτε πιο καθαρά τη γενικότερη εικόνα.

Ζώδια Ζυγός

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να καθίσετε με τον σύντροφό σας και να μιλήσετε. Δεν θα χρειαστεί να τους πιέσετε ιδιαίτερα για αυτό, αφού και εκείνοι έχουν συσσωρεύσει αρκετά πράγματα μέσα τους που θέλουν να τα μοιραστούν μαζί σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Αν ο σύντροφος σας ζητήσει σήμερα τη βοήθεια σας, μη διστάσετε – θα διαπιστώσετε ότι έχετε αρκετό χρόνο για αυτούς, ακόμα κι αν αισθάνεστε πνιγμένοι. Θα ανέβετε πολύ στα μάτια τους!

Ζώδια Τοξότης

Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας – είναι πολύ πιθανόν να έχετε περάσει μπροστά και θα χρειαστεί να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας για να μπορέσουν να καλύψουν τη διαφορά. Τα πράγματα μεταξύ σας θα ισορροπήσουν σύντομα.

ερωτοσκόπιο 30/05 Τετάρτη ωροσκόπιο

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Το μυαλό σας είναι το δυνατό σας σημείο τώρα, και διαπιστώνετε ότι σας είναι εξαιρετικά εύκολο να προγραμματίσετε πράγματα. Συμπεριλάβετε και την άποψη του συντρόφου σας και θα βρείτε τον τέλειο συνδυασμό διασκέδασης και ρομαντισμού.

Ζώδια Υδροχόος

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο σύντροφός σας δε μοιράζεται μαζί σας ο,τιδήποτε συμβαίνει και θα χρειαστεί να κοιτάξετε πιο προσεκτικά για να καταλάβετε πραγματικά τι γίνεται. Πάρτε το χρόνο σας και μελετήστε όλες τις ενδείξεις.

Ζώδια Ιχθύες

Σκεφτείτε προσεκτικά τα πράγματα σήμερα, αφού θα πρέπει να αναλύσετε όλα τα σήματα που λαμβάνετε από τον σύντροφό σας. Ακόμα κι αν σας πάρει όλη μέρα, είναι σίγουρο ότι αξίζει, αν σκεφτείτε ότι θα πάρετε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia