Ερωτοσκόπιο 30/06 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia

Ερωτοσκόπιο 30/06 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Κρατήστε ψηλά το κεφάλι. Οι αλλαγές στη ζωή μας πολλές φορές είναι αποτέλεσμα παρατεταμένων προσπαθειών. Εσείς οι δύο μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας, αλλά καλό θα ήταν να μην χάνετε την πίστη σας – έχετε κι άλλα πράγματα να ζήσετε ακόμη και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το να καταφέρετε να αντέξετε σήμερα γίνεται πιο εύκολο όταν ξέρετε για ποιο λόγο βιάζεστε να γυρίσετε στο σπίτι. Αν απόψε έχετε ανάγκη από λίγη περισσότερη φροντίδα, καλό θα ήταν να βρείτε χρόνο για αυτή – και να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας, ότι και λίγη παραπάνω τρυφερότητα από μέρους του/της δεν θα έβλαπτε!

Ζώδια Δίδυμοι

Βάλτε το καλό παιδί που κρύβεται μέσα σας για ύπνο. Στη συνέχεια ξυπνήστε τον πιο έξαλλο εαυτό σας – ήρθε η ώρα να βγει προς τα έξω. Έχετε εκτίσει και με το παραπάνω το χρόνο που σας αναλογούσε κάνοντας αυτό που πρέπει. Τώρα διασκεδάστε μέχρι τελικής πτώσεως!

Ζώδια Καρκίνος

Πόσες φορές θα πρέπει να το πείτε για να το καταλάβει ο/η σύντροφός σας; Μπορεί το πρόβλημα να μην είναι το περιεχόμενο του μηνύματος, αλλά ο τρόπος που προσπαθείτε να το στείλετε. Ήρθε η ώρα να τσεκάρετε τον τόνο της φωνής σας και τη γλώσσα του σώματός σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Οι ερωτικές σχέσεις υπόκεινται σε μερικές συμπαντικές αλλαγές, οπότε καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για αναταράξεις. Τίποτα ιδιαίτερα σοβαρό φυσικά. Να θυμάστε ότι για λίγο καιρό δεν θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, οπότε μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Ζώδια Παρθένος

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν κάτι μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται μπροστά τους. Έχετε την ίδια παρόρμηση σε ό,τι παράλογο, ασυνήθιστο και χιουμοριστικό περνάει από το μυαλό σας. Και αυτό είναι κάτι που διασκεδάζει αφάνταστα τον/τη σύντροφό σας.

Ερωτοσκόπιο 30/06 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Είστε περίπλοκο άτομο και δεν υπάρχει περίπτωση να επεξεργαστείτε μια απόφαση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, διότι αυτό είναι κάτι που κάνουν οι άλλοι, οι πιο απλοί άνθρωποι. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι χρειάζεστε λίγο χώρο για να κινηθείτε. Το ένστικτό σας απαιτεί κάτι περισσότερο από μια επιφανειακή λύση.

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Δεν μπορείτε να πείτε στον/στη σύντροφό σας να το βουλώσει, ή μήπως μπορείτε; Βασικά, εσείς οι δύο έχετε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ σας που κάποιες φορές περιλαμβάνει μερικές ωμές εκφράσεις, που μπορεί να φτάσουν και στο επίπεδο της αγένειας. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας γίνει συνήθεια!

Ζώδια Τοξότης

Το πάθος υπερισχύει της λογικής, αλλά εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχετε διαφορετικές προσδοκίες σε σχέση με αυτά που θέλετε από τη ζωή σας. Ο/Η σύντροφός σας ξέρει τι θέλει, αλλά κι εσείς γνωρίζετε τι διακυβεύεται πραγματικά εδώ και τώρα.

Ζώδια Αιγόκερως

Ειλικρινά, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν ενθουσιάζεστε με τις επιλογές που έχετε τώρα τελευταία. Αντί να εξαναγκάζετε τον εαυτό σας να επιλέξει μεταξύ των διαθέσιμων δυνατοτήτων, καλό θα ήταν να ανοιχτείτε σε νέες προτάσεις. Επίσης, να θυμάστε να μην πανικοβληθείτε! Έχετε χρόνο μπροστά σας!

zodia-543

Ερωτοσκόπιο 30/06 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Αντί να έρχεστε διαρκώς σε σύγκρουση με τον/τη σύντροφό σας για κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα που σας απασχολεί διαρκώς, δείτε μήπως μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να το παρακάμψετε. Είναι πιο ευχάριστο, πιο σέξι και θα αισθανθείτε και οι δύο καλύτερα.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα λένε ότι μπορείτε να κάνετε αλματώδη πρόοδο στη σχέση σας και στα ζητήματα που αφορούν το μέλλον της. Παρά ταύτα, θα πρέπει να εξασκήσετε την υπομονή σας, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με πιο δύσκολα ή ευαίσθητα ζητήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66