ερωτοσκόπιο 30/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

αδερφη-ψυχη

ερωτοσκόπιο 30/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Τίποτα δε γίνεται αμέσως. Οπότε επιλέξτε κάτι από την κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητές σας και επικεντρωθείτε σε αυτό. Αν είναι διαθέσιμος/η, ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να φροντίσει λίγο τις δουλειές του σπιτιού, μέχρι να τελειώσετε με αυτό που έχετε να κάνετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το να αρνείστε να αλλάξετε τα σχέδια και τις ιδέες σας μπορεί να σας προσφέρει ικανοποίηση προς το παρόν , αλλά οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του μπορεί να απομακρύνουν εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Θέλετε πραγματικά τόσο πολύ να περάσει το δικό σας που διακινδυνεύετε το κοινό σας μέλλον;

Ζώδια Δίδυμοι

Σχεδόν φτάσατε, οπότε κάντε ό,τι μπορείτε για να μη χάσετε το στόχο σας. Αν αισθάνεστε ότι αρχίζετε να κουράζεστε, δώστε τα ηνία στον/στη σύντροφό σας και αφήστε τον/την εκείνον/η να αναλάβει το φορτίο για λίγο. Σύντομα θα είστε και πάλι έτοιμοι να αναλάβετε δράση.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε και λίγο χρόνο στη διάθεση σας. Συζητήστε το με τον/τη σύντροφό σας και μοιράστε αρμοδιότητες. Και μετά με όλο αυτό το χρόνο που καταφέρατε να εξοικονομήσετε, διασκεδάστε – παρέα.

zwdia-768

Ζώδια Λέων

«Έσω έτοιμοι» δεν είναι απλά ένα σύνθημα για τους προσκόπους – είναι επίσης και ένας πολύ καλός τρόπος σκέψης για τη σχέση σας. Δεν μπορείτε να προβλέψετε τα πάντα αλλά μπορείτε να έχετε υπό τον έλεγχό σας κάποια πράγματα που ξέρετε ότι υπάρχει πιθανότητα να ανακύψουν.

ερωτοσκόπιο 30/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Ποιος είναι το αφεντικό στη ζωή σας; Εσείς φυσικά. Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε εμπλακεί σε μια διαφωνία για το ποιος κάνει τι στη σχέση σας, με ποιο τρόπο και πότε, θα είναι δύσκολο να προχωρήσετε αν δε βρείτε τις ισορροπίες σας.

Ζώδια Ζυγός

Ο καθένας έχει τα όρια του σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, και εσείς τώρα τελευταία ανακαλύψατε ότι έχετε ξεπεράσει τα δικά σας. Και αυτό είναι για καλό. Τώρα που το ξέρετε, εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορείτε να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Η καριέρα σας απαιτεί περισσότερες θυσίες αλλά εσείς αισθάνεστε ελαφρώς καταβεβλημένοι, καθώς εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε μοιράσει πολλές ευθύνες και στο σπίτι σας. Μην ανησυχείτε – όλα θα τακτοποιηθούν.

Ζώδια Τοξότης

Τώρα τελευταία σας απασχολούν κάποιες αυτοπεριοριστικές σκέψεις. Αναγνωρίστε τες και διώξτε τις. Ιδιαίτερα εάν αφορούν σε ζητήματα της σχέσης σας. Σίγουρα, τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά γιατί να μην είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο;

Ζώδια Αιγόκερως

Οποιεσδήποτε κινήσεις κάνετε τώρα εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας που αφορούν το κοινό σας μέλλον θα αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό, είτε σχετίζονται με τα οικονομικά σας σχέδια, με την αγορά κάποιας από κοινού ιδιοκτησίας ή με ένα μεγάλο συναισθηματικό βήμα.

zodia-astra-tarot

ερωτοσκόπιο 30/07 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Είτε το συνειδητοποιήσατε είτε όχι, εσείς και ο/η σύντροφός σας μόλις ξεπεράσατε ένα σημαντικό ορόσημο στη σχέση σας. Εκπλήσσεστε που τελικά ήταν πιο εύκολο από ότι φανταζόσασταν; Χάρη στις κοινές σας προσπάθειες κάποιος φιλόδοξος, κοινός στόχος φαίνεται πιο καθαρά από ποτέ.

Ζώδια Ιχθύες

Το σύμπαν σας δίνει μια ιδιαίτερα καθαρή ματιά, ειδικά σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Βλέπετε ακριβώς τι πρέπει να γίνει και ποιος θα πρέπει να το κάνει. Τώρα θα πρέπει να μιλήσετε για αυτό με τον/την αγαπημένο/η σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia