Ερωτοσκόπιο 31/05 Πέμπτη ωροσκόπιο

zvdia-oneirokriths-αγαπη-zodia

Ερωτοσκόπιο 31/05 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Η ενέργειά σας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ξεκινήσετε νέα πράγματα σήμερα, και ο/η σύντροφός σας είναι μάλλον ενθουσιασμένος/ηπου θα τα δοκιμάσει μαζί σας. Δείτε αν θα καταφέρετε να βρείτε έναν τρόπο για να εξερευνήσετε κάτι που είχατε σκοπό.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Τα πράγματα πάνε εξαιρετικά καλά μεταξύ σας τώρα – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλετε ακόμα περισσότερα! Εξηγήστε το στον/στην σύντροφό σας και δείτε πώς θα αντιδράσει. Μπορεί να χρειαστεί κάποια διαπραγμάτευση.

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να αναλάβετε δράση; Μην περιμένετε πια, καθώς θα βρείτε όλη την ενέργεια και τους πόρους που χρειάζεστε για να κάνετε την αλλαγή που θέλατε ή για να καταφέρετε τον/την σύντροφό σας να συμφωνήσει και να σας ακολουθήσει.

Ζώδια Καρκίνος

Θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι σας και μπορεί να έχουν ή να μην έχουν σχέση με τον/την σύντροφό σας. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην περιμένετε μεγάλη βοήθεια από αυτούς, καθώς είναι απασχολημένοι με τα δικά τους.

Ερωτοσκόπιο 31/05 Πέμπτη ωροσκόπιο

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Έχετε μερικές υπέροχες ιδέες για να διασκεδάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας, και θα έπρεπε να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε έστω και μία από αυτές χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Θα αρέσει πολύ και στους δύο!

Ζώδια Παρθένος

Δείξτε τα συναισθήματα σας σήμερα – ο/η αγαπημένος/η σας δεν θα το περιμένει και θα χαρεί πολύ. Η χειρονομία σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να σας επιφυλάσσει το εγγύς μέλλον.

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε πάλι ερωτοχτυπημένοι και βλέπετε στον/στην αγαπημένο/η σας ακριβώς αυτό που είδατε όταν τον/την συναντήσατε για πρώτη φορά – είτε αυτό ήταν πριν από λίγες μέρες είτε πριν από έναν αιώνα. Αφήστε τους να ξέρουν πώς αισθάνεστε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτοσκόπιο 31/05 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να είναι λίγο αφηρημένος/η σήμερα και αν χρειάζεστε κάτι από αυτούς, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Μπορείτε να το κάνετε, αν και μερικές φορές μπορεί να είναι εκνευριστικό.

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να συμπεριφέρεστε δίκαια στον σύντροφό σας και σε όλους όσους εμπλέκονται στην παρούσα κατάσταση, αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια τριβή στη σχέση σας. Τα πράγματα θα εξομαλυνθούν σύντομα.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με τον/την αγαπημένο/η σας – σχεδόν οτιδήποτε. Απλά δεν αισθάνεστε καλά να κολλάτε συνεχώς μόνο σε ότι ξέρετε, οπότε ενθαρρύνετε τους να κάνουν κάτι ξεχωριστό μαζί σας.

Ζώδια Υδροχόος

Θα εκπλήξετε τόσο τον/την αγαπημένο/η σας όσο και τον εαυτό σας, διασκεδάζοντας με έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς τους που συνήθως προσπαθείτε να αποφύγετε. Μπορεί να είναι η αρχή για κάτι καινούργιο!

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα είναι δύσκολα προς το παρόν – δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε. Ωστόσο, εάν και οι δύο χειριστείτε τα θέματα με ωριμότητα, θα το ξεπεράσετε και θα βγείτε από αυτό πιο δυνατοί!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw