Έρωτας και Λέων

senses

Κοινοποίηση:

Γενναιόδωροι και τρυφεροί, οσοι ανηκουν στο ζωδιο του Λέοντα, απολαμβάνουν τον έρωτα και κάθετί ρομαντικό. Εκδηλωτικοί και γεμάτοι πάθος, κακομαθαίνουν τους συντρόφους τους με δώρα και χίλιες δύο εκδηλώσεις αγάπης.

Η ευτυχία δεν έχει όρια για τον ερωτευμένο Λέοντα. Η μεγάλη καρδιά και η θερμή φύση τους ανθούν όταν είναι ερωτευμένοι. Τότε μόνο βγαίνει στην επιφάνεια η αληθινή τους προσωπικότητα. Καθώς ο έρωτας έχει γι’αυτούς μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε είναι πιστοί και αφοσιωμένοι στους αγαπημένους τους. Ωστόσο, καμιά φορά μπορεί να κουράσουν τους συντρόφους τους με τη λατρεία τους.

Επενδύουν όλο τους τον εαυτό στις ερωτικές σχέσεις τους και έτσι, αν κάτι δεν πάει καλά, προσγειώνονται ανώμαλα. Και όταν η καρδιά του Λέοντα ραγίσει, χρειάζεται χρόνο για να γιατρευτεί.

zodia-zvdia-22

Προβλήματα  παρουσιάζονται και όταν ο Λεων ξεχνάει ότι αποτελεί μονάχα το μισό ενός ζευγαριού και αρχίζει να φέρεται σαν αφεντικό. Ωστόσο, παρ’όλο που εξωτερικά δείχνουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση και νιώθουν ιδιαίτερη χαρά όταν είναι στο επίκεντρο της προσοχής, κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητοι, αν και θα κάνουν τα πάντα για να το κρύψουν. Τα φλογερά τους ζητούν έκφραση και εκτόνωση και οι συναισθηματικοί Λέοντες έχουν μεγάλη ανάγκη να μοιραστούν τις βαθύτερες σκέψεις τους με το σύντροφό τους. Και βέβαια, περιμένουν από τους αγαπημένους τους να ανταποδώσουν τα θερμά αισθήματα και το πάθος τους.

Οι Λέοντες είναι έτοιμοι να προσφέρουν αφειδώς τα πάντα όταν φλερτάρουν έναν υποψήφιο σύντροφο. Είναι πολύ εκδηλωτικοί και πιστοί, γεμάτοι αφοσίωση και πάθος. Ωστόσο, όταν η αγάπη αρχίσει να σβήνει, σβήνει μαζί και η φλόγα τους.