Τα ερωτικά μυστικά των ζωδίων

zwdia

Κοινοποίηση:

Μήπως αναρωτιέστε πώς να επηρεάσετε ερωτικά κάποιο άτομο; Αν ξέρετε το ζώδιό του, τότε μπορείτε να μάθετε κάτι για αυτόν, ρίχνοντας μία μικρή ματιά σε αυτά που του αρέσουν.

Κριός

Οι Κριοί είναι άτομα που λατρεύουν να θεωρούνται σαν τρόπαια δίπλα στον σύντροφό τους. Λατρεύουν να βγαίνουν έξω, να τους επιδεικνύουν και ύστερα να συνεχίζουν στη κρεβατοκάμαρα.

zodia-zvdia-22

 

 

Περιμένουν από εσάς να τους αναγνωρίζετε μέσα στο πλήθος. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν Κριό από το να σας βλέπει να μιλάτε με άλλους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα ο Κριός προσβάλλεται με αυτό τον τρόπο και το μόνο που σκέφτεται είναι να σας ξεφορτωθεί, και να σας κάνει να τον δείτε να βγαίνει από τη πόρτα με κάποιον άλλον.

 

 

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αρκετά καλοί εραστές. Λατρεύουν ένα όμορφο γεύμα και ύστερα απολαμβάνουν το σεξ. Σιγουρευτείτε πως τα πράγματα γύρω σας είναι πολυτελή και άνετα και θα ανταμειφτείτε για τον κόπο σας. Ο άντρας Ταύρος ειδικά, αφιερώνεται στην ευχαρίστηση της συντρόφου του.

 

 

Ο ευαίσθητος Ταύρος σιχαίνεται να κοιμάται σε ξένο κρεβάτι. Αν θέλετε να τον αποπλανήσετε, είναι πιο εύκολο να το πετύχετε αν το προσπαθήσετε στο δικό του σπίτι.

 

 

Δίδυμοι

Πολλοί από εσάς που ερωτεύτηκαν έναν Δίδυμο, ίσως μάθατε πως ακόμα και αν ντύνονται προκλητικά, δεν ενδιαφέρονται απλά και μόνο για το σεξ. Τους αρέσει η ιδέες του φλερτ και της πνευματικής συζήτησης που τους συναρπάζει περισσότερο από τη ίδια την πράξη.

 

 

Αν καταφέρετε να κάνετε σεξ με ένα Δίδυμο, θα σας παρουσιαστεί η πρόκληση να τους κρατήσετε πιστούς. Ένα κλειδί είναι να τον αφήσετε να μαντεύει τι πρόκειται να συμβεί μετά. Ένας περίεργος Δίδυμος είναι ένας ευτυχισμένος Δίδυμος.

 

 

Καρκίνος

Αν σας αρέσει ένας Καρκίνος, τότε ετοιμαστείτε για μεγάλο πλήγμα εγωισμού. Είναι αυτοί  που προσέχουν περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Το ζώδιο αυτό ζητά σωματική επαφή, αρκετή στοργή και περισσότερη από τη συνηθισμένη συναισθηματική επιβεβαίωση.

 

 

Πάντα πρέπει να του δείχνετε πως δουλεύετε πάνω στη σχέση σας. Αυτό σημαίνει να κρατάτε τις υποσχέσεις σας, να κάνετε πάντα αυτό που λέτε, και να φτάνετε πάντα στο τέλος. Ο Καρκίνος πρέπει να σας εμπιστευτεί αλλιώς δεν θα υπάρξει ερωτική ελευθερία.

 

 

Λέων

Αν βγαίνετε με μία γυναίκα Λέων, πηγαίνετέ την σε ένα από τα πιο ακριβά μαγαζιά που μπορείτε να βρείτε και αφήστε τη να διαλέξει ότι θέλει. Τότε θα γίνει δική σας.

 

 

Αν βγαίνετε με έναν άντρα Λέων,  τότε κάντε του συνέχεια κομπλιμέντα όσο πιο ειλικρινά γίνεται, όσον αφορά την ικανότητά του να βγάζει χρήματα. Πρέπει να τον πείσετε πως τον θεωρείτε ιδιοφυία. Οι Λέοντες λατρεύουν τους ανθρώπους που τους κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Ποτέ να μην κατακρίνετε έναν Λέων αλλιώς δεν θα σας συναντήσουν στη κρεβατοκάμαρα.

 

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι συχνά ονομάζονται άνθρωποι με μανία για τον έλεγχο. Συνήθως δημιουργούν έναν κόσμο και ζουν σε αυτόν. Αυτό δεν έχει να κάνει με φανταστικό κόσμο. Συνήθως είναι ένας πρακτικός κόσμος που έχει να κάνει με την επίτευξη των μακροχρόνιων στόχων τους.

 

 

Τίποτα δεν τους αρέσει περισσότερο από την ιδέα της δέσμευσης. Πρέπει να αποφεύγετε οτιδήποτε το έντονο, όσον αφορά τα ρούχα σας. Οι Παρθένοι θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια και σταθερότητα, αλλιώς δεν συμμετέχουν.

 

 

Ζυγός

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, έχουν χιούμορ που μοιάζει σαν να σχεδιάστηκε για να κρατά την οικειότητα μακριά. Μπορεί να σας πάρει πολύ καιρό για να έχετε μία ευθεία απάντηση από αυτούς. Αυτό συμβαίνει για να μην τους πλησιάσετε υπερβολικά και τους ζητήσετε να πάρουν μια απόφαση.

 

 

Επίσης τους αρέσει να κάνουν τη πρώτη κίνηση (ακόμα και στις γυναίκες) και χάνουν γρήγορα τον ενδιαφέρον τους σε ένα άτομο αν δεν νιώσουν πως έχουν τον έλεγχο ή αν δεν υπάρχει τίποτε άλλο για να κυνηγήσουν. Μη τους κυνηγήσετε αλλιώς δεν θα υπάρξουν ερωτικές στιγμές.

 

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί κινητοποιούνται από τη ζήλια. Για παράδειγμα, η γυναίκα Σκορπιός θα θέλει για πάντα έναν άντρα αν πιστεύει πως μία άλλη γυναίκα τον θέλει επίσης. Ο άντρας μπορεί να είναι άσχημος, άφραγκος ή ακόμα και εγκληματίας, αλλά αν πιστεύει πως τον θέλουνε και άλλες, θα τον κυνηγήσει. Το ίδιο πράγμα ισχύει και για τους άντρες. Μπορεί να είστε ξυπόλυτες, έγκυες και να μην έχετε δραχμή πάνω σας, αλλά αν πιστεύει πως είστε επιθυμητές από άλλους άντρες θα σας κυνηγήσει.

 

 

Έτσι, αν θέλετε να εμφανιστείτε ελκυστικοί σε έναν Σκορπιό, είναι καλή ιδέα να δείξετε την πληθώρα των θαυμαστών σας.

 

 

Τοξότης

Αυτά τα αισθησιακά πλάσματα λατρεύουν το φαγητό και το ποτό, τα αρώματα και γενικά τις μυρωδιές. Δεν τους αρέσει η ζήλια ή ο έλεγχος, ενώ θέλουν να κυνηγούν το θήραμά τους.

 

 

Το να είναι κάποιος ζώδιο που συμβολίζει τα ταξίδια, είναι εμφανές πως ένα ταξίδι οποιουδήποτε είδους ευχαριστεί έναν Τοξότη. Αποπλανήστε τον σε ένα τρένο ή σε ένα ξενοδοχείο. Τους αρέσουν επίσης τα εξωτικά κλίματα.

 

 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέλουν τόνους ανεπιφύλακτης υποστήριξης και αγάπης, για αυτό ακόμα και αν λατρεύουν την πολυτέλεια, κερδίζετε πόντους με το να είστε εκεί τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος.

 

 

Αν προσφερθείτε να κάνετε θελήματα ή να φτιάξετε πράγματα για έναν άντρα Αιγόκερω, θα κερδίσετε ολοκληρωτικά τη καρδιά του. Αν προσφέρετε να διακοσμήσετε το σπίτι ή τον κήπο ενός άντρα Αιγόκερω θα δει πόσο σέξι είστε. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε μία γυναίκα Αιγόκερω, δείξτε της πόσο προσπαθείτε να βρείτε χρόνο στο πρόγραμμά σας για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί της.

 

 

Υδροχόος

Αυτό που λατρεύει να κάνει ο Υδροχόος είναι να κάθεται και να συμμετέχει σε μία μεγάλη συζήτηση με έναν άνθρωπο που έχει στη καρδιά του. Είναι άριστος σε τέτοιου είδους σχέσεις και μπορεί να γίνει θεραπευτής αν το θελήσει. Επίσης του αρέσει να μιλά για τον εαυτό του και τους στόχους τους, για αυτό δείξτε του τον ενθουσιασμό σας όταν σχεδιάζετε το μέλλον.

 

 

Αυτό το ζώδιο απολαμβάνει επίσης οτιδήποτε είναι ακραίο στη μόδα και στον πολιτισμό. Έτσι αν ντυθείτε απίστευτα όμορφα, ο Υδροχόος δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί.

 

 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες θέλουν να μοιράζονται οτιδήποτε έχετε, μαζί και τα χρήματά σας. Βρίσκουν τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς απίστευτα σέξι.

 

 

Οι ιχθύες είναι επίσης συναισθηματικό και ανασφαλές ζώδιο. Πρέπει συνεχώς να τους επιβεβαιώνεται πως είναι το νούμερο ένα στη ζωή σας. Ένας τρόπος να κάνετε κάτι τέτοιο είναι να τους δίνετε ακριβά δώρα και ταυτόχρονα να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Αυτό σημαίνει μεγάλους περιπάτους, κρατώντας το χέρι και φιλώντας τους όσο πιο συχνά γίνεται.