Ερωτικές Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16 έως 22/12/2013

Κοινοποίηση:

Κριός

Ετοιμαστείτε για ηλεκτροπληξία! Ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας την Τρίτη και πέρα από την ικανότητά σας να εκφράσετε την καινοτομία σας όπως ποτέ άλλοτε, θα απαιτήσετε το δικαίωμά σας αυτό μέσα στη σχέση σας. Προσέξτε, όμως, καθώς όλα αυτά θα γυρίσουν εναντίον σας αν δεν είστε προσεκτικοί στην επιδίωξη της ανεξαρτησίας. Αν προβείτε σε υπερβολές, όπως για παράδειγμα να πείτε πως δεν υπάρχει χώρος για «εμάς», να θυμάστε πως η σχέση είναι ένα παράδειγμα ισορροπίας. Είστε έτοιμοι να μείνετε μόνοι;

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ό, τι νομίζατε πως ξέρατε για τον έρωτα, πρόκειται να αλλάξουν. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, δεν θα νιώθετε τόσο λαμπεροί όσο συνήθως. Αυτό το γεγονός οφείλεται στο ότι η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας, και όταν είναι σε ανάδρομη πορεία, οι δυνάμεις της δεν είναι τόσο έντονες. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο σε όλους τους τομείς αυτή τη περίοδο –αλλά ιδιαίτερα στα ερωτικά. Οι κανόνες της αγάπης θα αλλάξουν αυτή τη περίοδο, και αυτά που πιστεύατε πως δεν ευθυγραμμίζονται με την ιδεολογία σας, ξαφνικά θα βγάζουν νόημα.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος της Τρίτης στο ζώδιό σας θα σας επιτρέψει να φερθείτε έντονα συναισθηματικά –μία όχι τόσο ευοίωνη θέση για έναν ανέμελο Δίδυμο. Προτιμάτε να μην εμβαθύνετε στα πράγματα και να δείχνετε τη στοργή σας με παιδικό τρόπο. Η Πανσέληνος θα δώσει έμφαση στην συναισθηματική σας πλευρά, όμως, και θα φαίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι. Ο σύντροφό σας από την άλλη θα καλωσορίσει αυτή την αλλαγή. Ύστερα, το Σάββατο, η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Προσπαθήστε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε με τον σύντροφό σας την σεξουαλική σας ικανοποίηση. Μην ανησυχείτε όμως, διότι η αναθεώρηση αυτή θα κάνει τα πράγματα καλύτερα.

 

Καρκίνος

Καλωσορίσατε στην αποτοξίνωση των σχέσεων! Μήπως δεν κλείσατε δωμάτιο; Μην ανησυχείτε, διότι το σύμπαν θα σας προσφέρει με ευχαρίστηση τη σουίτα του. Μπορείτε να ευχαριστήσετε την ανάδρομη Αφροδίτη που ξεκινά την πορεία της το Σάββατο στον τομέα των σχέσεων. Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, θα αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας καθώς και τη θέση σας μέσα σε αυτές. Τι είναι αυτό που σας αφήνει να νιώθετε πως δεν αξίζετε πάνω στον σύντροφό σας; Τι σας προσφέρουν οι σχέσεις αυτές τις μέρες; Και το πιο σημαντικό, η αγάπη σας είναι ακόμα ζωντανή; Όλες αυτές οι ερωτήσεις και ακόμα περισσότερες πρόκειται να απαντηθούν. Αφήστε τη κατάσταση να εξελιχθεί φυσικά.

 

Λέων

Μήπως έχετε βρεθεί σε ένα κύκλο και απολαμβάνετε «φίλους με πλεονεκτήματα»; Αν ναι, η Πανσέληνος την Τετάρτη, θα φωτίσει τη κατάσταση και ίσως αλλάξετε προοπτική για τη συγκεκριμένη σχέση. Εναλλακτικά, αν σας απασχολεί η σκέψη ενός επαγγελματικού ειδυλλίου, ή αν βρίσκεστε μέσα σε ένα, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά αυτής της σχέσης. Αν είναι πραγματικός έρωτας θα το τολμήσετε, αλλά αν όχι θα καταλάβετε πως δεν αξίζει!

 

Παρθένος

Με την Αφροδίτη έτοιμη να γυρίσει ανάδρομη στον ερωτικό σας τομέα το Σάββατο, θα νιώσετε λιγότερο ικανοποιημένοι όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, αυτός ο κύκλος δεν θα είναι ιδανικός για να ξεκινήσετε κάποια σχέση. Στην πραγματικότητα, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, θα νιώσετε απογοήτευση σε θέματα της καρδιάς καθώς θα παλεύετε με τη μοναξιά ή θα νιώσετε απόρριψη από το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε σε σχέση, θα νιώσετε με τον σύντροφό σας πως ο έρωτας σβήνει. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.

 

Ζυγός

Την Τρίτη, ίσως νιώσετε πως ο σύντροφός σας φέρεται περίεργα. Η αναπάντεχη συμπεριφορά του θα σας βρει απροετοίμαστους και δεν πρέπει να την πάρετε στα σοβαρά. Ίσως νιώθει πως χρειάζεται περισσότερο χώρο. Από το Σάββατο και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, ίσως βιώσετε κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας, και τις ερωτικές και τις οικογενειακές. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ευχάριστα και ίσως νιώσετε την έντονη απογοητευτική πραγματικότητα. Ίσως είστε ερωτευμένοι με τον σύντροφό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον αγαπάει και η οικογένειά σας!

 

Σκορπιός

Να περιμένετε την αποκάλυψη των πιο κρυφών σας αναγκών την Τρίτη, που έχουμε Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα, με την Πανσέληνο αυτή, είναι πιθανό, να φτάσετε με τον σύντροφό σας σε νέο επίπεδο οικειότητας μόλις αντιμετωπίσετε τον δαίμονα που σας στοιχειώνει. Αντί να κλείσετε τον σύντροφό σας έξω από αυτή τη κατάσταση, αφήστε τον να σας βοηθήσει. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε για τα συναισθήματά σας μετά το Σάββατο. Αναγνωρίστε τις όμορφες κινήσεις του συντρόφου σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον τομέα των σχέσεων την Τρίτη θα αλλάξει αισθητά τη σχέση σας. Ξαφνικά θα συνειδητοποιήσετε αν η σχέση σας κυλά ελεύθερα ή εμποδίζεται από μία κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποιο οικονομικό ζήτημα. Το Σάββατο, η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον οικονομικό σας τομέα, αναγκάζοντάς σας να ασχοληθείτε με αυτά. Τα χρήματα θα αποτελέσουν και τη πηγή των περισσότερων προβλημάτων. Τώρα ήρθε η στιγμή να τα διαχειριστείτε σωστά.

 

Αιγόκερως

Μήπως δεν νιώθετε ελκυστικοί; Μήπως έχετε ανασφάλειες; Μήπως νιώθετε κολλημένοι σε μία σχέση χωρίς μέλλον. Αν ναι, δεν είναι έκπληξη. Το Σάββατο, η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε το θάρρος να αφήσετε την βελτίωση της σχέσης σας και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πρώτα. Αν είστε σε σχέση, να περιμένετε αναθεώρηση για το αν οι ανάγκες σας ικανοποιούνται. Θα είναι μία νηφάλια περίοδος, αλλά στο τέλος θα καταλάβετε πως αξίζετε στα αλήθεια τα καλύτερα.

 

Υδροχόος

Με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό να γυρνά σε ορθή πορεία την Τρίτη, θα νιώσετε ελεύθεροι να εκφράσετε την ατομικότητά σας στις στενές σας σχέσεις. Θα παρουσιαστείτε απόμακροι στον σύντροφό σας, καθώς θα επικεντρωθείτε σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το αυθεντικό σας πνεύμα. Προσπαθήστε να μην κλείσετε απ’ έξω το σύντροφό σας. Το να απομονώσετε τα ρομαντικά ζητήματα θα αποδειχτεί πιο δύσκολο από όσο πιστεύετε. Αναρωτηθείτε για ποιο λόγο χρειάζεστε τέτοιου είδους αποστασιοποίηση.

 

Ιχθύες

Η κοινωνική σας ζωή θα γίνει περίπλοκη αυτή την εβδομάδα. Το Σάββατο, η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στον τομέα της φιλίας σας και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων θα παλέψετε με κάποια ρομαντικά συναισθήματα που τρέφετε για ένα φίλο. Μήπως νιώθει και εκείνος το ίδιο; Αν ναι, θα ρισκάρετε την φιλία σας για βιώσετε μία πιθανή ερωτική επαφή; Κάντε τα πράγματα αργά και αποφύγετε τις αποφάσεις για μετά τις 31 Ιανουαρίου. Μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας, αλλά ίσως και μία καταστροφή.