Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 16/12/2013

Κοινοποίηση:

Κριός

Ο Δίας σας κάνει να αισθανθείτε υπερβολικά αισιόδοξοι, ειδικά όσον αφορά τα ερωτικά σας. Απλά βάλτε τα δυνατά σας για να μην γίνετε μη ρεαλιστικοί στα θέματα της καρδιάς.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ίσως απολαύσετε μία νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Θεωρήστε το αυτό ένα ταξίδι της καρδιάς. Έχετε την πιθανότητα να ανακαλύψετε καινούρια ρομαντικά μυστικά.

 

Δίδυμοι

Τα συναισθήματά σας θα βιώσουν έντονα σκαμπανεβάσματα ειδικά όσον αφορά ένα σημαντικό ερωτικό ζήτημα. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας οδηγήσει. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την ενέργειά σας σήμερα.

 

Καρκίνος

Μην αφήσετε τον παρορμητισμό να σας αναγκάσει να συμφωνήσετε σε κάτι το οποίο θα μετανιώσετε. Να είστε προσεκτικοί στον έρωτα σήμερα και βασιστείτε στο ένστικτό σας.

 

Λέων

Ο Ερμής βρίσκεται στον 5ο Οίκο σας σήμερα. Όσον αφορά τον έρωτα, θα νιώσετε την ενέργειά σας να ανεβαίνει. Θα είναι μαγική στιγμή, για αυτό μην την αφήσετε να σας προσπεράσει.

 

Παρθένος

Ίσως να μην μπορείτε να αποφασίσετε για το αν πρέπει να λάβετε δράση στα ερωτικά σας ή να περιμένετε πρώτα να δείτε τι θα γίνει. Ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε όλες τις πιθανές επιλογές σας.

 

Ζυγός

Θα είστε γεμάτοι εμπνευσμένες λύσεις σε ένα δύσκολο ερωτικό πρόβλημα σήμερα. Μην γίνετε θύματα της αναποφασιστικότητας. Είναι καλύτερο για σήμερα να δράσετε επί τόπου παρά να διστάσετε.