Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 16/12/2013

Κοινοποίηση:

Κριός

Ο Δίας σας κάνει να αισθανθείτε υπερβολικά αισιόδοξοι, ειδικά όσον αφορά τα ερωτικά σας. Απλά βάλτε τα δυνατά σας για να μην γίνετε μη ρεαλιστικοί στα θέματα της καρδιάς.

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ίσως απολαύσετε μία νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Θεωρήστε το αυτό ένα ταξίδι της καρδιάς. Έχετε την πιθανότητα να ανακαλύψετε καινούρια ρομαντικά μυστικά.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματά σας θα βιώσουν έντονα σκαμπανεβάσματα ειδικά όσον αφορά ένα σημαντικό ερωτικό ζήτημα. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας οδηγήσει. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την ενέργειά σας σήμερα.

Καρκίνος

Μην αφήσετε τον παρορμητισμό να σας αναγκάσει να συμφωνήσετε σε κάτι το οποίο θα μετανιώσετε. Να είστε προσεκτικοί στον έρωτα σήμερα και βασιστείτε στο ένστικτό σας.

Λέων

Ο Ερμής βρίσκεται στον 5ο Οίκο σας σήμερα. Όσον αφορά τον έρωτα, θα νιώσετε την ενέργειά σας να ανεβαίνει. Θα είναι μαγική στιγμή, για αυτό μην την αφήσετε να σας προσπεράσει.

Παρθένος

Ίσως να μην μπορείτε να αποφασίσετε για το αν πρέπει να λάβετε δράση στα ερωτικά σας ή να περιμένετε πρώτα να δείτε τι θα γίνει. Ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε όλες τις πιθανές επιλογές σας.

Ζυγός

Θα είστε γεμάτοι εμπνευσμένες λύσεις σε ένα δύσκολο ερωτικό πρόβλημα σήμερα. Μην γίνετε θύματα της αναποφασιστικότητας. Είναι καλύτερο για σήμερα να δράσετε επί τόπου παρά να διστάσετε.

Σκορπιός

Ίσως μπείτε στον πειρασμό να επικεντρωθείτε στην εργασία σας, ακόμα και αν τα ερωτικά ζητήματα βγουν εκτός ελέγχου. Ξεπεράστε τους φόβους σας και δράστε με αποφασιστικότητα. Η απραξία θα έχει αρνητικές επιπτώσεις.

Τοξότης

Ο Δίας θα σας δώσει παιχνιδιάρικη διάθεση, με αποτέλεσμα να βιώσετε έντονες συναισθηματικές στιγμές. Απλά να είστε προσεκτικοί πριν πείτε το ναι σε μία ρομαντική πρόσκληση.

Αιγόκερως

Θα αποκαλύψετε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας σήμερα, ακόμα και αν δεν πείτε λέξη. Οι καταστάσεις μπορεί να μοιάζουν δύσκολες μέχρι να κάνετε μία ξεκάθαρη συζήτηση.

Υδροχόος

Ο Ερμής βρίσκεται στον 11ο Οίκο σας σήμερα και το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο. Μην νιώσετε πως είστε αναγκασμένοι να δεχτείτε μία ρομαντική πρόσκληση αν δεν έχετε τη διάθεση.

Ιχθύες

Έχετε την ικανότητα να πείτε σε κάποιον στην ερωτική σας ζωή πως προτιμάτε να παίξετε δίκαια οποιοδήποτε ρομαντικό παιχνίδι σήμερα. Έχετε τη δύναμη να κάνετε θετική πρόοδο με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο.