Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 15/12/2013

Κοινοποίηση:

Κριός

Μπορεί να μη λύσατε ακόμα ένα δύσκολο ερωτικό πρόβλημα, αλλά σίγουρα θα αισθανθείτε καλύτερα σήμερα για αυτό. Έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε αυτά που σας λείπουν και σύντομα.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Κάποιος στην ερωτική σας ζωή θα σας παραπλανήσει σήμερα ή θα σας βγάλει εκτός πορείας χωρίς να το θέλει. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι οτιδήποτε και αν πρέπει να κάνετε τώρα.

 

Δίδυμοι

Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μία μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Κάντε μία χάρη στον εαυτό σας και ζυγίστε τις επιλογές σας προσεκτικά προτού κάνετε κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε αργότερα.

 

Καρκίνος

Το πείσμα του συντρόφου σας θα σας απογοητεύσει σήμερα. Αντί να παραπονιέστε για αυτό και να μην καταφέρνετε τίποτα, συμβιβαστείτε και δείξτε τις ανάγκες σας με στοργικό τρόπο.

 

Λέων

Ίσως μπείτε στον πειρασμό να υπέρ ταΐσετε την ρομαντική σας όρεξη σήμερα. Πάρτε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής με λίγη πειθαρχία και θα μπορέσετε να κάνετε αισθητή πρόοδο.

 

Παρθένος

Δύο πιθανές λύσεις σε ένα δύσκολο ερωτικό πρόβλημα συναγωνίζονται στο μυαλό σας και στη καρδιά σας σήμερα. Κάντε μία λίστα με τα υπέρ και τα κατά για να αποφασίσετε σωστά.

 

Ζυγός

Με τόσες πολλές πιθανότητες στην ερωτική σας ζωή σήμερα, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρετε μια απόφαση. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ζυγίσει όλες τις επιλογές.

 

Σκορπιός

Σήμερα ίσως προσπαθήσετε να αποφύγετε μία συναισθηματική ένταση σε μία ερωτική κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να λύσετε ένα ρομαντικό μυστήριο. Έχετε περισσότερο χρόνο από όσο νομίζετε.

 

Τοξότης

Θέλετε να επιβραδύνετε το ρυθμό της ζωής σας, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο σήμερα. Δώστε βάση στον εσωτερικό σας κόσμο για να αναζωογονήσετε την συναισθηματική σας ενέργεια.

 

Αιγόκερως

Αν συνειδητοποιήσετε πως έχετε περιορισμένη ενέργεια θα μπορέσετε να θέσετε προτεραιότητες στην ερωτική σας ζωή. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο, ειδικά κατά τη διάρκεια συναισθηματικών στιγμών.

 

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να ελέγξετε τον εαυτό σας περισσότερο από ότι συνηθίζετε. Οι ρομαντικές καταστάσεις που σας απασχολούν, θα επιλυθούν μαζί με υπομονή και προσεκτικό διαλογισμό.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον 4ο Οίκο σας θα σας εμπνεύσει να επιβραδύνετε το ρυθμό της ερωτικής σας ζωής. Ένα χαλαρό ρομαντικό απόγευμα είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για τώρα.