Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 14/3/2014

erwtikes-14314-provlepseis-zvdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Τα σκαμπανεβάσματα στ διάθεσή σας θα είναι αρκετά κουραστικά σήμερα, για αυτό προσπαθήστε να εξισορροπήσετε την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια, με την επιθυμία σας να εκφράζετε τον εαυτό σας ελεύθερα. Ο σύντροφός σας θα καταλάβει, καθώς σας αγαπά για αυτό που είστε.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Βάλτε τα δυνατά σας για να προετοιμαστείτε για τις μεγάλες αλλαγές που πρόκειται να λάβουν χώρα στην ερωτική σας ζωή. Η λογική σας κρίση θα σας βοηθήσει να μην βυθιστείτε σε ένα συναισθηματικό χάσμα.

 

Δίδυμοι

Να είστε ξεκάθαροι για τις ρομαντικές σας προθέσεις σήμερα, και σιγουρευτείτε να μην το παρακάνετε με την γοητεία σας σε κάποιο καινούριο πρόσωπο της ερωτικής σας ζωής. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στο γοητευτικός και στο εκνευριστικός.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, ίσως αντιμετωπίσετε κάποια ρομαντικά συναισθήματα που πιστεύατε πως δεν υπάρχουν πια. Παραμείνετε ευέλικτοι και αποδεχτείτε την αλλαγή στα αισθήματά σας.

 

Λέων

Οι ρομαντικές καταστάσεις στη ζωή σας θα γίνονται όλο και πιο έντονες σήμερα. Ένας έμπιστος φίλος θα χρησιμεύσει σαν σανίδα σωτηρίας αν χρειαστεί να αποκαλύψετε κάποιο μυστικό για κάποιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή.

 

Παρθένος

Μία αναπάντεχη ανατροπή γεγονότων στην ερωτική σας ζωή δεν θα σας μπερδέψει ιδιαίτερα σήμερα. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε σε αναπάντεχες καταστάσεις θα μετατρέψει μία δύσκολη κατάσταση σε μία υπέροχη ρομαντική στιγμή.

 

Ζυγός

Η ενέργειά σας χτυπάει κόκκινο και είστε έτοιμοι για όλες τις ανατροπές που έχει η ερωτική σας ζωή κανονισμένες για σήμερα. Το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι για να διαχειριστείτε τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται.

 

Σκορπιός

Αν και οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή μπορεί να μην είναι τέλειες, νιώθετε αυτοπεποίθηση όσον αφορά την αποδοχή του μέλλοντος. Ξέρετε που θέλετε να φτάσετε, και η αποφασιστικότητά σας θα σας οδηγήσει εκεί.

 

Τοξότης

Οι άγριες, ρομαντικές σας φαντασιώσεις θα χρειαστεί να περιμένουν για κάποια άλλη μέρα. Σήμερα θα χρειαστεί να αποδεχτείτε μία λογική προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή έτσι ώστε να επιλέξετε το καλύτερο μονοπάτι και να φτάσετε στα όνειρά σας.

 

Αιγόκερως

Οι δυναμικές στην ερωτική σας σχέση θα αλλάξουν, δημιουργώντας την ανάγκη για μία σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας. Πάρτε το χρόνο σας για να αφήσετε την κατάσταση να εξελιχθεί, προτού κάνετε τη συγκεκριμένη κουβέντα.

 

Υδροχόος

Ο Ερμής επηρεάζει τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό, σήμερα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μία αρκετά πολυάσχολη μέρα. Ακόμα και αν υπάρχει χάος στην ερωτική σας ζωή, η ενέργειά σας θα καταφέρει να τα διορθώσει όλα.

 

Ιχθύες

Ένας κρυφός θαυμαστής θα φανερωθεί αρκετά σύντομα. Η φαντασία σας χτυπάει κόκκινο και η καρδιά σας θα είναι γεμάτη με δυνατά, ρομαντικά συναισθήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/3/2014

14/3/2014: ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΡΜΗ – ΆΡΗ