Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 20/12/2013

zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia

Κοινοποίηση:

Κριός

Θα έχετε αρκετά χαρούμενη διάθεση σήμερα, αλλά αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα, αν δεν δώσετε προσοχή σε αυτά που έχει να πει ο σύντροφός σας. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το να ακούσετε προσεκτικά.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Οι ρομαντικές καταστάσεις μπορεί να μοιάζουν γρήγορες, αλλά η πρόοδος με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο θα φαίνεται αργή. Μην πιέζετε τον έρωτα. Θα φτάσετε εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον 3ο Οίκο σας σήμερα, η ερωτική σας ζωή θα είναι πιο περίπλοκη από ότι συνήθως. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε μία ρομαντική ανησυχία προτού μεγαλώσει και γίνει σημαντικό ζήτημα.

 

Καρκίνος

Θα είστε κάπως πεισματάρηδες σήμερα, ειδικά όσον αφορά ένα ζήτημα της ερωτικής σας σχέσης. Είναι καλή ιδέα να συμβιβαστείτε με τον σύντροφό σας, αλλά μόνο αν δεν χρειάζεται να συμβιβάσετε τις αξίες σας.

 

Λέων

Ο σύντροφός σας σήμερα ίσως εξαρτηθεί από εσάς, για αυτό μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας επειδή θέλετε να διασκεδάσετε. Κάντε υπομονή: Έχετε την ευκαιρία να ενδυναμώσετε τα θεμέλιά σας.

 

Παρθένος

Δεν ξέρετε αν πρέπει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας ή αν πρέπει να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Το ένστικτό σας δεν θα σας παραπλανήσει, ακόμα και αν νιώθετε πως παίρνετε ένα ρομαντικό ρίσκο.

 

Ζυγός

Το να περάσετε μία διασκεδαστική μέρα με τον σύντροφό σας ακούγεται ρομαντικό, αλλά θα υπάρξουν υποχρεώσεις που απαιτούν την απόλυτή συγκέντρωσή σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να τακτοποιήσετε τα απαραίτητα.

 

Σκορπιός

Φαίνεται πως γνωρίζετε τι χρειάζεται το άλλο σας μισό για να νιώσει ευτυχισμένο. Φροντίστε τις υποχρεώσεις σας από νωρίς έτσι ώστε να επικεντρωθείτε αργότερα στον άνθρωπο που αγαπάτε.

 

Τοξότης

Σας αρέσει να νιώθετε προσγειωμένοι και σταθεροί στην ερωτική σας ζωή, αλλά η Σελήνη θα βρίσκεται στον 9ο Οίκο σας σήμερα. Ετοιμαστείτε να βιώσετε μία νέα ρομαντική εμπειρία.

 

Αιγόκερως

Η πρόσφατη ένταση στην ερωτική σας ζωή θα κατασταλάξει σήμερα, αλλά όχι με τη μία. Ένα διαυγές όραμα θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στη συνειδητοποίηση των ρομαντικών σας στόχων.

 

Υδροχόος

Σεβαστείτε την άποψη του συντρόφου σας σήμερα, ακόμα και αν διαφέρει από τη δική σας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια που οδηγούν στον ίδιο προορισμό για αυτό φροντίστε να είστε ευέλικτοι.

 

Ιχθύες

Έχετε κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να φροντίσετε σήμερα, για αυτό μην σπαταλήσετε χρόνο προσπαθώντας να εξηγήσετε στο άλλο σας μισό τη διαδικασία. Μπορείτε να εξηγήσετε τα πράγματα μετά τη δράση.