Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 21/3/2014

erwtikes-21314-zvdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα, θα είστε αισιόδοξοι για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, αλλά θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε το πραγματικό από το φανταστικό. Περιμένετε τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν προτού κάνετε κάποιο βήμα.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Οι αναρίθμητες πιθανότητες στην ερωτική σας ζωή θα σας κατακλύσουν σήμερα. Αυτή η μέρα είναι τέλεια για να ψάξετε τη συμβουλή ενός έμπιστου και σοφού φίλου.

 

Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα συνεισφέρει σε ένα προκλητικό πρόβλημα στην ερωτική σας ζωή ήμερα. Πάρτε την ευθύνη για τα θέματά σας και θα μπορέσετε να τα επιλύσετε αρκετά σύντομα.

 

Καρκίνος

Το πρόσφατο ρομαντικό άγχος αρχίζει να ξεθυμαίνει και εσείς θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ερωτική σας ζωή. Προσέξτε να μην δεσμευτείτε περισσότερο από όσο μπορείτε να διαχειριστείτε συναισθηματικά.

 

Λέων

Σύντομα θα καταλάβετε τα περίπλοκα συναισθήματα που δεν έχετε παραδεχτεί στον εαυτό σας ακόμα. Μην διώξετε τα συναισθήματα αυτά καθώς θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή.

 

Παρθένος

Οι πράξεις κάποιου στην ερωτική σας ζωή θα σας αναγκάσουν να αποσυρθείτε συναισθηματικά. Ίσως πιστέψετε πως αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μία δύσκολη κατάσταση, και πιθανότατα θα είναι η πιο ειρηνική επιλογή σας.

 

Ζυγός

Φροντίστε να μείνετε με τα γεγονότα σε μία ερωτική κατάσταση σήμερα. Το άλλο σας μισό θα εμπνευστεί από την ειλικρίνεια και την ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε σε μία πρόκληση άμεσα.

 

Σκορπιός

Θέλετε να βρείτε ένα βαθύτερο νόημα στην ερωτική σας ζωή με την Σελήνη να βρίσκεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη. Βρείτε κάτι για να γελάσετε έτσι ώστε να υπάρξει αισιοδοξία και να νιώσετε λιγότερο σοβαροί.

 

Τοξότης

Ίσως συνειδητοποιήσετε πως είστε υπερβολικά αισιόδοξοι για μία ερωτική κατάσταση τώρα. Μοιραστείτε τα ευαίσθητα συναισθήματά σας με κάποιον που εμπιστεύεστε και θα μπορέσετε να κρατήσετε τα πόδια σας γερά στη γη.

 

Αιγόκερως

Το ένστικτο θα σας βοηθήσει να πάρετε μία δύσκολη απόφαση, και όχι η λογική. Μην αγνοήσετε τα γεγονότα, αλλά καταλάβετε πως υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε.

 

Υδροχόος

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα της ερωτικής σας σχέση. Μιλήστε για αυτό ανοιχτά και  θα μπορέσετε να αποφύγετε το οικονομικό άγχος.

 

Ιχθύες

Ακόμα και είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι, κάποιον στην ερωτική σας ζωή θα μπορέσει να αναγνωρίσει την εσωτερική σας αυτοπεποίθηση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σαν οδηγό για αυτά που έρχονται αργότερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/3/2014