Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 19/12/2013

zwdia-zodia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Κριός

Το να επικεντρωθείτε στις φιλοδοξίες σας θα έχει μεγαλύτερη σημασία από ένα ερωτικό ζήτημα σήμερα. Σιγουρευτείτε πως θα περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας και βάλτε τα δυνατά σας για να τον ακούσετε με ανοιχτή καρδιά.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Να είστε ξεκάθαροι με τους χρονικούς σας περιορισμούς αλλιώς κάποιος στην ερωτική σας ζωή θα σας αποσπάσει τη προσοχή σήμερα. Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μην ενδώσετε αμαχητί.

 

Δίδυμοι

Θα μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε κάτι για τον σύντροφό σας το οποίο δεν θα μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Προσέξτε να μην πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο στο όνομα του έρωτα.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας,  μία έντονη ερωτική κατάσταση θα σας κάνει να νιώσετε συναισθηματικά ευάλωτοι. Ελέγξτε τα γεγονότα προτού συμφωνήσετε σε κάτι μακροχρόνιο.

 

Λέων

Θα νιώσετε αρκετή αισιοδοξία για μία ερωτική κατάσταση, αλλά προσέξτε να μην χάσετε την λογική σας. Μία δόση ρεαλισμού θα σας βοηθήσει να παραμείνετε προσγειωμένοι.

 

Παρθένος

Οι προσδοκίες σας για μία ερωτική σχέση ίσως είναι υπερβολικά υψηλές σήμερα. Επικεντρωθείτε στο παρόν για να αφαιρέσετε από πάνω σας λίγη συναισθηματική πίεση.

 

Ζυγός

Αποφύγετε την ένταση με το άλλο σας μισό μαλακώνοντας τον τόνο σας λίγο. Μειώνοντας την ένταση θα βοηθηθείτε όχι μόνο εσείς αλλά και ο σύντροφός σας.

 

Σκορπιός

Ίσως αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε σήμερα, ειδικά όσον αφορά τα ερωτικά σας. Μειώστε τις δεσμεύσεις στην ερωτική σας ζωή για να μπορέσετε να καθησυχάσετε τα έντονα συναισθήματά σας.

 

Τοξότης

Η όρεξή σας για περιπέτεια θα εξαπλωθεί σε ρομαντικές πτυχές σήμερα. Διατηρήστε το μυαλό σας ανοιχτό όσο εξερευνείτε νέες ιδέες και μυστήρια που μπορεί να σας προσφέρει ο έρωτας.

 

Αιγόκερως

Θα είναι εύκολο για εσάς να περάσετε το ρομαντικό σας μήνυμα σήμερα. Η ικανότητά σας να μένετε στην πραγματικότητα θα προσελκύσει κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο που θα σας θεωρήσει ιδιαίτερα ελκυστικούς.

 

Υδροχόος

Πείτε αυτό που θέλετε στον σύντροφό σας αλλά χωρίς πολλά λόγια. Η κατάσταση που αντιμετωπίζετε τώρα στην ερωτική σας σχέση θα ωφεληθεί περισσότερο με λίγες ομιλίες.

 

Ιχθύες

Ο σύντροφός σας θέλει να σας υποστηρίξει συναισθηματικά σήμερα, αλλά αν είστε ιδιαίτερα έντονοι, ίσως αλλάξετε χωρίς να το θέλετε την κατάσταση. Επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή.