Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 18/12/2013

zwdia

Κριός

Θέλετε να πάρετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής σήμερα, αλλά προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικά επιθετικοί. Μειώστε τον ρυθμό για να διοχετεύσετε την παθιασμένη σας ενέργεια με θετικό τρόπο.

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ίσως προσβληθείτε από τα σχόλια του συντρόφου σας σήμερα. Προστατέψτε τις ευαισθησίες σας και βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε το χιούμορ σας.

Δίδυμοι

Τα συναισθηματικά κύματα που βιώσατε πρόσφατα θα αρχίσουν να ηρεμούν σήμερα. Δείξτε στον σύντροφό σας περισσότερη αγάπη και συμπόνια για τώρα.

Καρκίνος

Κάποια παρελθοντικά συναισθήματα θα έχουν έξτρα δύναμη εξαιτίας της Σελήνης που βρίσκονται στο ζώδιό σας. Μην αφήσετε τη νοσταλγία για μία παλιά σχέση να σας οδηγήσει στη θλίψη. Η χαρά σας βρίσκεται στο παρόν!

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας και η ρομαντική σας φαντασία ενισχύεται. Μία εξελισσόμενη ερωτική κατάσταση θα ωφεληθεί από την δημιουργική σας έμπνευση.

Παρθένος

Μην ανησυχείτε ιδιαίτερα για αυτά που σκέφτεται ο σύντροφός σας όσον αφορά αυτά που θέλετε να πείτε. Η ειλικρίνειά σας είναι που κρατά τα πράγματα αληθινά και είναι ό, τι πιο ελκυστικό πάνω σας.

Ζυγός

Μία σοβαρή κατάσταση στην ερωτική ζωή σας θα δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Λίγο χιούμορ θα μπορέσει να ελαφρύνει λίγο την δύσκολη και έντονη κατάσταση.

Σκορπιός

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 9ο Οίκο σας, θα ανησυχήσετε έντονα για ένα ρομαντικό ταξίδι που σχεδιάζετε. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας για να αποφασίσετε αν πρέπει να αναβάλετε κάποια πράγματα.

Τοξότης

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο Οίκο σας, τα ρομαντικά σας πάθη θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Αν δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, εμπιστευτείτε έναν πιστό φίλο.

Αιγόκερως

Το να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να ξεπεράσει ένα συναισθηματικό δράμα θα είναι πραγματική δοκιμασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακούσετε με ανοιχτό μυαλό και με συμπονετική καρδιά.

Υδροχόος

Το μόνο που θέλετε είναι μία χαλαρή μέρα με τον σύντροφό σας, αλλά θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε. Φροντίστε τις δουλειές σας από νωρίς για να έχετε λίγο χρόνο για ρομαντική διασκέδαση αργότερα.

Ιχθύες

Όσον αφορά τον έρωτα, το να περιμένετε αυτά που πραγματικά θέλετε είναι καλύτερο από το να συμβιβαστείτε. Μην αφήσετε την ανησυχία να σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Η υπομονή είναι το κλειδί.