Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 18/12/2013

zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Θέλετε να πάρετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής σήμερα, αλλά προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικά επιθετικοί. Μειώστε τον ρυθμό για να διοχετεύσετε την παθιασμένη σας ενέργεια με θετικό τρόπο.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ίσως προσβληθείτε από τα σχόλια του συντρόφου σας σήμερα. Προστατέψτε τις ευαισθησίες σας και βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε το χιούμορ σας.

 

Δίδυμοι

Τα συναισθηματικά κύματα που βιώσατε πρόσφατα θα αρχίσουν να ηρεμούν σήμερα. Δείξτε στον σύντροφό σας περισσότερη αγάπη και συμπόνια για τώρα.

 

Καρκίνος

Κάποια παρελθοντικά συναισθήματα θα έχουν έξτρα δύναμη εξαιτίας της Σελήνης που βρίσκονται στο ζώδιό σας. Μην αφήσετε τη νοσταλγία για μία παλιά σχέση να σας οδηγήσει στη θλίψη. Η χαρά σας βρίσκεται στο παρόν!

 

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας και η ρομαντική σας φαντασία ενισχύεται. Μία εξελισσόμενη ερωτική κατάσταση θα ωφεληθεί από την δημιουργική σας έμπνευση.

 

Παρθένος

Μην ανησυχείτε ιδιαίτερα για αυτά που σκέφτεται ο σύντροφός σας όσον αφορά αυτά που θέλετε να πείτε. Η ειλικρίνειά σας είναι που κρατά τα πράγματα αληθινά και είναι ό, τι πιο ελκυστικό πάνω σας.

 

Ζυγός

Μία σοβαρή κατάσταση στην ερωτική ζωή σας θα δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Λίγο χιούμορ θα μπορέσει να ελαφρύνει λίγο την δύσκολη και έντονη κατάσταση.