Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 17/12/2013

zodia

Κοινοποίηση:

Κριός

Θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τον έλεγχό σας με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο Οίκο σας. Ικανοποιήστε την ρομαντική σας δίαιτα, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο Οίκο σας βάζει σε πειρασμό να ρίξετε τις συναισθηματικές σας άμυνες σήμερα. Όσον αφορά τον έρωτα και τον ρομαντισμό, επικεντρωθείτε σε αυτά που πραγματικά χρειάζεται η καρδιά σας.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα μεγεθύνει τα συναισθήματά σας όσον αφορά ένα έντονο ερωτικό ζήτημα σήμερα. Περιμένετε την ενέργεια να κατασταλάξει προτού μοιραστείτε τα συναισθήματά σας.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας σήμερα. Η αποκάλυψη της ευαισθησίας σας σήμερα θα εντείνει μία ρομαντική επαφή. Μην φοβηθείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας.

 

Λέων

Η Πανσέληνος σήμερα λαμβάνει χώρα στον 11ο Οίκο σας. Θέλετε να συναντήσετε τις προσδοκίες του συντρόφου σας, αλλά ίσως ψάχνετε για έγκριση που δεν χρειάζεστε πραγματικά.

 

Παρθένος

Τα ρομαντικά σας συναισθήματα σήμερα εντείνονται καθώς η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον 10ο Οίκο σας. Όσον αφορά τον έρωτα, επικεντρωθείτε στο παρόν, να σκέφτεστε το μέλλον και μην συμβιβαστείτε με τίποτα.

 

Ζυγός

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων και στον 9ο Οίκο σας, θέλετε να μοιραστείτε τα ρομαντικά σας όνειρα με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Η καρδιά σας είναι έτοιμη να αποδεχτεί όλες τις ερωτικές πιθανότητες.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων πέφτει στον 8ο Οίκο σας σήμερα, βοηθώντας σας να επικεντρώσετε την ενέργειά σας στην ερωτική σας σχέση. Η λογική θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα σημαντικό ζήτημα.

 

Τοξότης

Ο σύντροφός σας θα επιδείξει ανακόλουθα συναισθήματα σήμερα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο Οίκο σας, προσπαθήστε να ακούσετε αυτόν που αγαπάτε με ανοιχτή καρδιά.

 

Αιγόκερως

Θα είστε κάπως επιλεκτικοί σήμερα, όσο αφορά τον έρωτα. Θα σας τραβούν προς πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις. Προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα αργά μέχρι να ξαναγυρίσει η συναισθηματική σας ισορροπία.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων λαμβάνει χώρα στον 5ο Οίκο σας. Μην διστάσετε να πάρετε το ρίσκο και να μοιραστείτε τα ρομαντικά σας συναισθήματα με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο.

 

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων και τον 4ο Οίκο σας, θα γυρίσετε προς τον εσωτερικό σας εαυτό. Μην εγκαταλείψετε ένα ερωτικό ζήτημα μόνο και μόνο επειδή τα συναισθήματά σας είναι έντονα.