Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Δίδυμο

zwdia

Κοινοποίηση:

Ποιος δεν αγαπάει τους Διδύμους; Είστε ευέλικτες, έξυπνες, γοητευτικές και θαμπώνετε τους άλλους σαν το τέλειο κόσμημα. Η κρίση σας για τη μόδα σας δίνει απίστευτο γούστο και είστε πάντα περιποιημένες. Οι γενικές σας γνώσεις σχεδόν για τα πάντα είναι αρκετές για να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε συζήτηση. Όμως, καθώς είστε ζώδιο του Αέρα, θέλετε η επικοινωνία να είναι σύντομη, αλλιώς βαριέστε.

Εξαιτίας των διευρυμένων ενδιαφερόντων σας και της ικανότητά σας να συζητάτε ταυτόχρονα για πολλά πράγματα, έλκετε τους άλλους και κινείτε το ενδιαφέρον.

Καθώς το ζώδιό σας είναι διπλό, υπάρχει μία πλευρά σας που οι άνθρωποι δεν βλέπουν συχνά. Προτιμάτε να μην είστε ελεύθερες. Είστε στα καλύτερά σας όταν βρίσκεστε σε μία δυναμική, αλλά σταθερή σχέση. Μία σχέση που είναι στοργική και ρομαντική αλλά ποτέ βαρετή. Η ιδανική σχέση θα σας δώσει την ελευθερία που θέλετε για να συναναστρέφεστε, να εξερευνείτε, να ανταλλάσσετε απόψεις και να είστε ο εαυτός σας. Ενώ ταυτόχρονα είστε αξιόπιστες. Ο σύντροφός σας πρέπει να είναι έξυπνος, ενδιαφέρων, κοινωνικός και να του αρέσει να μιλάει –και φυσικά να είναι δίπλα σας χωρίς όρους στις αυθόρμητες στιγμές που νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε από τα πάντα.

zodia-zvdia-22

Μήπως όλα αυτά ακούγονται πολύ απαιτητικά; Μα φυσικά! Πρέπει να καταλάβετε πως αν και οι ανάγκες σας είναι παράδοξες και ποικίλες, είστε ο τύπος του ανθρώπου που πραγματικά χρειάζεται αυτή τη ποικιλία.

Τυπικά οι Δίδυμοι στις σχέσεις  τους, ικανοποιούν μόνο ένα μέρος από τις ανάγκες τους, ή απλά τις ανάγκες που βγάζουν νόημα στη κοινωνία. Θεωρούν αδύνατο πως μόνο ένα άτομο μπορεί να ικανοποιεί όλες τους τις ανάγκες, καθώς συχνά νιώθουν σαν δύο άτομα στο ίδιο σώμα. Δυστυχώς, αυτές οι σχέσεις συνήθως δεν διαρκούν, διότι οι Δίδυμοι νιώθουν ένα κενό και πως κάποιες ανάγκες τους παραμελούνται.

 

Κριός

Ο άντρας Κριός είναι καλός συνδυασμός για τη γυναίκα Δίδυμο, καθώς είναι και οι δύο παρορμητικοί, αυθόρμητοι και διασκεδαστικοί! Ο άντρας Κριός που ανήκει σε ζώδιο της Φωτιάς, θέλει να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα και λατρεύει να παριστάνει τον ρομαντικό ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο, ενώ η γυναίκα Δίδυμος, που είναι ευέλικτη και μεταβλητή, λατρεύει να την κυνηγούν. Για να κρατήσει αυτή η σχέση, ο άντρας Κριός πρέπει να είναι προσγειωμένος και πρακτικός.

 

Ταύρος

Εκτός αν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία στο χάρτη του, ο άντρας Ταύρος δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μία γυναίκα Δίδυμο. Ο συγκεντρωμένος και λογικός άντρας Ταύρος φαντάζει στα μάτια της γυναίκας Διδύμου, πολύ απλός, λογικός ή βαρετός.

 

Δίδυμοι

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Δίδυμο. Θα είναι λες και υπάρχουν τέσσερις άνθρωποι στο δωμάτιο που θα έχουν πολλά να πουν μεταξύ τους. Υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Όμως, και οι δύο χρειάζονται κάτι να τους κρατάει στο έδαφος, και συνήθως κανείς από τους δύο δεν έχει κάτι τέτοιο.

 

Καρκίνος

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, ο άντρας Καρκίνος ταιριάζει πάρα πολύ με τη γυναίκα Δίδυμο. Ο υδάτινος άντρας Καρκίνος είναι ευαίσθητος στις μικρές αλλαγές του περιβάλλοντος και αλλάζει όσο και η γυναίκα Δίδυμος. Ο άντρας Καρκίνος παρέχει επίσης ασφάλεια. Αν έχουν κοινό γούστο στον ρομαντισμό, θα τα πάνε πολύ καλά.

 

Λέων

Ο φλογερός άντρας Λέων ταιριάζει απόλυτα στη γυναίκα Δίδυμο. Και οι δύο συνήθως ασχολούνται με τη μόδα, έτσι αυτό το ζευγάρι δείχνει υπέροχο. Ο άντρας Λέων φέρνει τη σταθερότητα που χρειάζεται η γυναίκα Δίδυμος, ενώ εκείνη φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ιδέες στον άντρα Λέων, τις οποίες εκείνος ακούει με προσοχή.

 

Παρθένος

Πνευματικά αυτό το ζευγάρι ταιριάζει στην αρχή. Και οι δύο έχουν κυβερνήτη τον Ερμή, και ενώ η αέρινη γυναίκα Δίδυμος μπορεί να δει το κοινό έδαφος ανάμεσα σε δύο άσχετα πράγματα, ο γήινος άντρας Παρθένος παρατηρεί μόνο τις διαφορές. Αυτό σε καθημερινή βάση θα κάνει τον άντρα Παρθένο να μοιάζει περίεργο και επιλεκτικό –πράγμα που δεν ταιριάζει στη γυναίκα Δίδυμο.

 

Ζυγός

Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα αρκετά όμορφο ζευγάρι. Ο άντρας Ζυγός και η γυναίκα Δίδυμος λατρεύουν την ομορφιά, ακόμα και αν δεν συμφωνούν στα πάντα. Καθώς ο άντρας Ζυγός αγαπά την αρμονία, η γυναίκα Δίδυμος μπορεί να εκφραστεί άνετα. Έχουν και οι δύο καταπληκτικό γούστο και τους αρέσουν να κάνουν τα ίδια πράγματα.

 

Σκορπιός

Η έλξη είναι μαγνητική και έντονη. Και οι δύο λατρεύουν τα μυστήρια για διαφορετικούς λόγους. Η γυναίκα Δίδυμος είναι απλά περίεργη, ενώ ο άντρας Σκορπιός θέλει να εξερευνεί. Μπορούν να εξερευνήσουν αυτή τη περιοχή μαζί, ακόμα και αν τα κίνητρά τους είναι διαφορετικά. Όμως, αν ο Σκορπιός δεν έχει τη θέληση να ανοιχτεί και να επικοινωνήσει με τη γυναίκα Δίδυμο, και δεν της έχει εμπιστοσύνη, η γυναίκα Δίδυμος θα φύγει.

 

Τοξότης

Ο φλογερός Τοξότης είναι το αντίθετο ζώδιο της γυναίκας Διδύμου –και τα αντίθετα έλκονται. Και στους δύο αρέσει να μαθαίνουν και να διδάσκουν. Και στους δύο αρέσει να εξερευνούν και να ταξιδεύουν, με τη μόνη διαφορά πως η γυναίκα Δίδυμος θέλει να αποσύρεται ύστερα από μία περιπέτεια και μετά να ξεκινήσει μία καινούρια –πράγμα που ο Τοξότης δεν μπορεί να καταλάβει. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δουλέψει αν ο άντρας Τοξότης αφήνει περιθώρια στη γυναίκα Δίδυμο να ξεκουραστεί.

 

Αιγόκερως

Η γυναίκα Δίδυμος έλκεται αρχικά από το στάτους του άντρα Αιγόκερω καθώς και από τις γνώσεις του για τη καριέρα και την εργασία του. Εκτός αν ο ΑΓΑΠΗ λέει κάτι διαφορετικό, ο άντρας Αιγόκερως ίσως να μην είναι αρκετά δυναμικός για να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον της γυναίκας Διδύμου. Ο Αιγόκερως αφοσιώνεται, ενώ η γυναίκα Δίδυμος λαχταρά ποικιλία.

 

Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος μπορεί να ταιριάξει με τη γυναίκα Δίδυμο, καθώς είναι και οι δύο κοινωνικοί, τους αρέσει η έξυπνη επικοινωνία και έχουν ανάγκη ελευθερίας στη ζωή τους. Ο Υδροχόος συνήθως παρέχει τη σταθερότητα στη σχέση. Για να κρατήσει αυτή η σχέση θα πρέπει η γυναίκα Δίδυμος να είναι ευέλικτη και να συμφωνεί με τις περίεργες ιδέες του άντρα Υδροχόου.

 

Ιχθύες

Ενώ η γυναίκα Δίδυμος έλκεται πνευματικά από τα πλήθη, ο άντρας Ιχθύς έλκεται συναισθηματικά. Μπορεί να υπάρξει και κατανόηση ανάμεσά τους, αν έχουν τη θέληση να κάνουν υποχωρήσεις.