Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Λέων

4772109676873

Κοινοποίηση:

Η γυναίκα Λέων είναι δυνατή, προσγειωμένη, ηθική και ακλόνητη. Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πραγματικά μοναδικές. Η εξυπνάδα, η πίστη, η σταθερότητα και η υπερβολική τους παρουσία είναι αυτά που έλκουν τους άλλους. Όσον αφορά τον έρωτα, πρέπει να ξεκινήσουν ένα ταξίδι χωρίς να ξεχνάνε τι χρειάζονται και τι θέλουν από μία σχέση.

 

Κριός

Ο Κριός είναι μία ελκυστική επιλογή για τη γυναίκα Λέων και στον έρωτα αλλά και στη φιλία. Και τα δύο ζώδια είναι εξωστρεφή, ενεργητικά και ενθουσιώδη με τα ενδιαφέροντά τους. Όσο σοβαρεύει η σχέση θα πρέπει και οι δύο να δώσουν σημασία στην ανάγκη του άλλου για στοργή. Δείξτε πως νοιάζεστε πραγματικά και η σχέση θα είναι πετυχημένη.

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος και η γυναίκα Λέων δημιουργούν μία όμορφη φιλία που μπορεί σίγουρα να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Και τα δύο ζώδιο είναι ζεστά και έχουν προστατευτική φύση. Ο Ταύρος επεκτείνει την υπομονή του για αυτά που αρέσουν στη γυναίκα Λέων με αποτέλεσμα εκείνη να τον εκτιμήσει. Σε αυτό το συνδυασμό θα δημιουργηθεί μία απίστευτη φιλία που θα κρατήσει για πάντα.

 

Δίδυμοι

Ο συνδυασμός ανάμεσα σε μία γυναίκα Λέων και έναν άντρα Δίδυμο μπορεί να δουλέψει σε πολλά επίπεδα. Έχει τη σωστή ποσότητα διαφορών που μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον αμείωτο. Ο άντρας Δίδυμος έχει ανάγκη την ελευθερία του, όπως και εσείς. Αυτή η σχέση θα κρατήσει καιρό αν και οι δύο νιώσουν άνετα ο ένας με τον άλλον.

 

Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος και η γυναίκα Λέων έρχονται κοντά όταν νιώσουν την ανάγκη να δημιουργήσουν σοβαρή σχέση. Ο Καρκίνος θαυμάζει τη ζεστή και πνευματώδη φύση της γυναίκας Λέων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν είναι η αλλαγή διαθέσεων του άντρα Καρκίνου. Θα πρέπει να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον για να διατηρηθεί η σχέση. Η γυναίκα Λέων πρέπει να βλέπει τον άντρα Καρκίνο σαν έναν έμπιστο και πολύτιμο φίλο.

 

Λέων

Όταν τα λιοντάρια ενώνονται υπάρχουν ερωτήματα για το πόσο μοιάζουν. Κάνουν ένα ταιριαστό ζευγάρι, και το γεγονός πως είναι και οι δύο δυνατά άτομα, τους βοηθά να αναπτύξουν μία υπέροχη σχέση. Όταν αυτοί οι δύο αποφασίσουν να μείνουν μαζί, οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

 

Παρθένος

Ο άντρας Παρθένος μπορεί να προσφέρει πολλά σε μία γυναίκα Λέων. Όταν τα πράγματα προχωρήσουν πρέπει να είστε ειλικρινείς και άμεσες. Το κλειδί για να λάμψει ο ρομαντισμός είναι να δείξετε στον άντρα Παρθένο πως βλέπετε τη σχέση σας σοβαρά. Όσο η γυναίκα Λέων πλησιάζει τον άντρα Παρθένο, θα απελευθερωθεί η αγνή και ωμή πλευρά της.

 

Ζυγός

Οι άντρες Ζυγοί είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να γοητεύουν. Η γυναίκα Λέων θα γοητευθεί από τον άντρα Ζυγό καθώς θα είναι διασκεδαστικός και εξωστρεφής. Η ικανότητά της να του προσφέρει σταθερότητα ενώ ταυτόχρονα θα τον ακολουθεί στην ανάγκη του για συναρπαστική κοινωνική ζωή, θα βοηθήσει αυτό το ζευγάρι να αποφύγει πολλά προβλήματα. Θυμηθείτε πως οι Ζυγοί μπορεί να φαίνονται πως είναι η ψυχή του πάρτι, αλλά μερικές φορές το μόνο που θέλουν είναι στοργή. Εάν είστε γυναίκα Λέων που της αρέσει η διασκέδαση και ο χαλαρός ρομαντισμός, τότε αυτός είναι ο σύντροφος που ψάχνατε.

 

Σκορπιός

Όταν ένας άντρας Σκορπιός συναντηθεί με μία γυναίκα Λέων, η έλξη είναι άμεση. Ο ανταγωνισμός αρέσει και στους δύο, πράγμα που προκαλεί εντυπωσιακό πρώτο ραντεβού. Όμως αν επιτρέψετε στην ανταγωνιστική φύση σας να καθορίσει τη σχέση σας θα καταστραφεί η όποια πιθανότητα για αληθινό έρωτα. Μόλις μία υγιής φιλία γεννηθεί ανάμεσα σε έναν άντρα Σκορπιό και μία γυναίκα Λέων, τότε τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το ρομαντισμό που θα ακολουθήσει αργότερα.

 

Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης είναι αδιαμφισβήτητα το καταλληλότερο άτομο που μπορεί να βρει μία πραγματική γυναίκα Λέων. Ο άντρας Τοξότης έλκεται από μία γυναίκα Λέων με σοβαρό και στοργικό τρόπο. Και τα δύο ζώδια είναι απελευθερωμένα και η γυναίκα Λέων δεν θα τον πιέσει ποτέ για συμβιβασμό. Η μαγεία  αυτού του ζευγαριού είναι ο αυθορμητισμός, το γέλιο, η περιπέτεια και το πάθος.

 

Αιγόκερως

Όταν μία γυναίκα Λέων συναντήσει έναν άντρα Αιγόκερω η επαφή τους είναι άμεση. Ενώ αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να δημιουργήσουν μία καταπληκτική φιλία, η γυναίκα Λέων μπορεί να βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άντρα Αιγόκερω. Εκείνος είναι ευαίσθητος, έξυπνος και προσγειωμένος. Διατηρήστε ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας και απολαύστε την αποψή του για τη ζωή. Σε αυτή τη σχέση η γυναίκα Λέων πρέπει να είναι ειλικρινής.

 

Υδροχόος

Στο πρόσωπο ενός άντρα Υδροχόου η γυναίκα Λέων βρήκε το δάσκαλό της. Θα υπάρξει μία μυστηριώδης έλξη ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια. Η δημιουργικότητα και η εξυπνάδα που μοιράζονται θα είναι το κλειδί για αυτή την έλξη. Η γυναίκα Λέων ξέρει πως μπορεί να βασιστεί πάνω στο λόγο του άντρα Υδροχόου.

 

Ιχθύες

Η γυναίκα Λέων και ο άντρας Ιχθύς δημιουργούν σύντομες σχέσεις. Ενώ η γυναίκα Λέων μπορεί να εκτιμήσει τη βαθιά συναισθηματική φύση του άντρα Ιχθύ, υπάρχει μία πλευρά του που δεν μπορεί να την ακολουθήσει. Αυτοί οι δύο έχουν κοινά σημεία, αλλά δεν είναι αρκετά. Η γυναίκα Λέων θα βρει στο πρόσωπο του άντρα Ιχθύ έναν πολύ καλό φίλο.