Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Ζυγό

γυναικα-ζυγος-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Η γυναίκα Ζυγός είναι αφιερωμένη στο να βρει τον έρωτα. Το ζώδιο του Ζυγού αντιπροσωπεύεται από μία ζυγαριά, πράγμα που ταιριάζει καθώς η γυναίκα Ζυγός χρειάζεται έναν άντρα για να ισορροπήσει τη ζωή της. Την ίδια στιγμή, χρειάζεται έναν ίσο σύντροφο και δεν ανέχεται να της φέρονται άσχημα.

 

 

Κριός

Αυτά τα δύο ζώδια είναι αντίθετα στο ζωδιακό και είναι και τελείως αντίθετα στη ζωή. Ο Κριός μπορεί να είναι ο πιο συναρπαστικός εραστής που είχατε ποτέ, ή αυτός που πατάει μονίμως τα λάθος κουμπιά. Η τάση του Κριού να φέρνει διαπληκτισμούς και δυσαρμονία θα διαταράξει την ισορροπία της γυναίκας Ζυγού. Αν δουλεύει, δουλεύει, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Αλλά αν όχι, θα φαίνεται από μακριά.

zodia-zvdia-22

 

 

Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου που αγαπά την πολυτέλεια θα σας παρέχει όλες τις υλικές ανέσεις που επιθυμείτε αλλά ίσως αποδειχθεί αργός για το γρήγορο μυαλό της γυναίκας Ζυγού. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της Αγάπης, κυβερνά και τους δύο  έτσι απολαμβάνετε και οι δύο τους φίλους και την οικογένεια, με τη διαφορά πως ο Ταύρος προτιμά να μένει σπίτι, ενώ η γυναίκα Ζυγός να βγαίνει έξω. Στο τέλος, ο άντρας Ταύρος μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα πεισματάρης και δεν θα έχει τη θέληση να κάνει αλλαγές για να χάρη της σχέσης.

 

 

Δίδυμοι

Ορίστε ένα ιδανικό ταίριασμα για τη γυναίκα Ζυγό. Και οι δύο είναι κοινωνικά, εξωστρεφή ζώδια του αέρα που λατρεύουν να κάνουν νέους φίλους και να εξερευνούν νέα ενδιαφέροντα μαζί. Ο Δίδυμος ολοκληρώνει την ανάγκη της Ζυγού για ισότητα και πνευματική καθοδήγηση όπως και για ρομαντισμό. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι όταν κανείς από τους δύο δεν θα μπορεί να πάρει μία απόφαση. Οι Δίδυμοι θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα ταυτόχρονα, ενώ η γυναίκα Ζυγός αγωνίζεται να πάρει τη σωστή απόφαση.

 

 

Καρκίνος

Ενώ θα υπάρχει ρομαντισμός, η γυναίκα Ζυγός θα νιώθει πως ο άντρας Καρκίνος θα επιθυμεί στοργή και προστασία σε υπερβολικό βαθμό. Η γυναίκα Ζυγός αναζητά την ισορροπία και τη δικαιοσύνη παντού, ενώ ο άντρας Καρκίνος δρα από με το ένστικτο και το συναίσθημα. Αυτοί οι δύο μπορούν να αποκτήσουν ένα ζεστό σπιτικό, αλλά ο Καρκίνος δεν ασχολείται με την ακαταστασία, ενώ η  γυναίκα Ζυγός θέλει τάξη. Τελικά ίσως θέλετε διαφορετικά πράγματα από τη ζωή που δεν μπορεί να τα δώσει ο ένας στον άλλον.

 

 

Λέων

Από όλα τα ζώδια της Φωτιάς ο άντρας Λέων ταιριάζει καλύτερα στη γυναίκα Ζυγό. Η γοητεία της γυναίκας Ζυγού ταιριάζει στην αγκαλιά του άντρα Λέων. Ο άντρας Λέων θα περηφανεύεται για τον τρόπο που προσέχει την εμφάνισή της, το σπίτι και τη φήμη της. Ο τρόπος που ο άντρας Λέων θέλει να ελέγχει τη κάθε κίνησή της όμως μπορεί να χαλάσει την ισορροπία της, και ο τρόπος που ο άντρας Λέων κοιτά όταν φλερτάρετε ασήμαντα με κάποιο θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν όμως αποφασίσετε να είστε μαζί, όλοι σας οι φίλοι θα ζηλεύουν τον τρόπο ζωής σας.

 

 

Παρθένος

Αυτό είναι δύσκολο. Η γυναίκα Ζυγός γνωρίζει ακριβώς τι τις ταιριάζει, αλλά αυτό δεν θα σταματήσει τον άντρα Παρθένο από το να επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες, όπως το χρώμα των παπουτσιών και αν ταιριάζουν πραγματικά με το φόρεμα. Θα προσέχει τα πάντα και στο τέλος θα την τρελάνει με αυτά τα «βοηθητικά» του σχόλια. Ο άντρας Παρθένος λέει αυτό που σκέφτεται σε αντίθεση με τη διπλωματική ικανότητα της γυναίκας Ζυγού. Και δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσετε για το χρώμα της κουρτίνας του σαλονιού.

 

 

Ζυγός

Δύο μεγάλα μυαλά συναντώνται; Ή μήπως κάποιος σας κάνει ένα άσχημο αστείο; Πώς θα το καταλάβετε όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ενώ ο άντρας Ζυγός και η γυναίκα Ζυγός είναι το πιο γοητευτικό ζευγάρι, ποτέ μην τους ζητήσετε να πάρουν μία απόφαση. Πρέπει και οι δύο περιστασιακά να παίρνουν τον έλεγχο στα χέρια τους και να μη διστάζουν, αλλά το πιθανότερο είναι να ζητάνε για πάντα τη γνώμη των άλλων.

 

 

Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρατηρήσει τη γυναίκα Ζυγό, καθώς του αρέσει η ομορφιά και αντιδρά σε αυτή άμεσα. Η γυναίκα Ζυγός θα νιώσει και αυτή έλξη για αυτόν τον άντρα. Αλλά μετά από λίγο καιρό, το πάθος θα σβήσει. Η τάση της γυναίκας Ζυγού να φλερτάρει θα προκαλέσει τη ζήλεια και τη κτητικότητα του Σκορπιού και εκείνη θα νιώσει παγιδευμένη. Μπορείτε να γίνετε το πιο καυτό ζευγάρι του πλανήτη, αλλά μόνο αν βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο χαρακτήρα της γυναίκας Ζυγού και στην ένταση του άντρα Σκορπιού.

 

 

Τοξότης

Η γυναίκα Ζυγός έχει όνειρα, αλλά δεν ξέρει πάντα τον καλύτερο τρόπο να τα κάνει πραγματικότητα. Ο άντρας Τοξότης θα της δείξει τον τρόπο κάνοντας τα πάντα να φαίνονται πιθανά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως κανείς από τους δύο δεν θα μείνει αρκετά για να δει αν όντως θα πραγματοποιηθούν. Ο Τοξότης θα φύγει κάποια στιγμή, ενώ η γυναίκα Ζυγός θα συνειδητοποιήσει πως τα όνειρα και οι φιλοδοξίες της δεν περιλάμβαναν εκείνος και τις περιπέτειές του.

 

 

Αιγόκερως

Αν είστε φιλόδοξη επαγγελματικά γυναίκα Ζυγός, αυτός είναι το άλλο σας μισό. Ο άντρας Αιγόκερως θα θέσει δομή στη ζωή σας, και θα σας ενθαρρύνει να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τη ποιότητα της ζωής σας. Αν δεν θέλετε τίποτε άλλο από το να είστε δίπλα από έναν επιτυχημένο άντρα, κάνατε τη τύχη σας. Θα σας φερθεί σαν να είστε ένα πολύτιμο κόσμημα. Αν όμως είστε γυναίκα Ζυγός που θέλει να διασκεδάσει, μην χάνετε το χρόνο σας.

 

 

Υδροχόος

Τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν καλύτερα. Ο άντρας Υδροχόος πιστεύει όπως εσείς στην ισότητα, στη δικαιοσύνη και σε έναν καλύτερο κόσμο. Και οι δύο θέλετε το χρόνο σας για να δεσμευτείτε, αλλά μόλις το αποφασίσετε είναι για μια ζωή. Εμπνέετε ιδέες ο ένας στον άλλο,  κάνετε εύκολα φίλους και ξέρετε πότε να είστε σοβαροί και πότε να κάνετε πλάκα.

 

 

Ιχθύες

Μαζί θα γοητεύετε τους πάντες. Όσοι σας βλέπουν λένε πως είστε τόσο γλυκό ζευγάρι που αποκλείεται να τσακώνεστε. Στο σπίτι τα πράγματα δεν είναι τόσο τέλεια. Ο άντρας Ιχθύς τείνει να ζει στον κόσμο του, στα όνειρά του και ίσως να μην παρατηρήσει καν τι περάσατε για να κάνετε το σπίτι σας ένα αρμονικό μέρος. Θα τσακώνεστε συνέχεια για την ακαταστασία. Εσείς. Αυτός δεν θα αντιδρά.