5 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

ζωδια-αστρολογος-3-zwdia

Κοινοποίηση:

Τα  πρώτα ραντεβού είναι αρκετά τρομακτικά και χωρίς τις λάθος ερωτήσεις! Αποφύγετε αυτά τα θέματα στο πρώτο σας ραντεβού, με κάθε κόστος!

 

Πιστεύεις στο Θεό;

Δεν είναι καλή ιδέα να αναφέρεις το θέμα της θρησκείας στο πρώτο ραντεβού, εκτός αν τα πιστεύω σας επηρεάζουν τους ανθρώπους που επιλέγετε και θέλετε να τα ξεκαθαρίζετε από την αρχή. Σε αυτή τη περίπτωση ρωτήστε τον πριν κανονίσετε το πρώτο σας ραντεβού.

zodia-zvdia-22

 

Αν ρωτήσετε έναν άντρα αν πιστεύει στο Θεό στο πρώτο ραντεβού, τα πράγματα μπορούν να πάνε λάθος για πολλούς λόγους. Αρχικά ίσως νιώσει πως τον κατακρίνετε αν έχετε διαφορετικά θρησκευτικά πιστεύω, ή χειρότερα να νιώσει πως απειλείται. Εναλλακτικά, ίσως κάνει υποθέσεις για τι άνθρωπος είστε, ακόμα και αν εσείς προσπαθείτε να μάθετε περισσότερα για εκείνον. Ίσως υποθέσει πως είστε προκατειλημμένες, πράγμα που θα τον απωθήσει πολύ γρήγορα.

 

Όταν μιλάτε για τη θρησκεία με κάποιον που δεν ξέρετε καλά, ίσως υπάρξει τσακωμός, και θα βγουν στην επιφάνεια τα χειρότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Μιλήστε καλύτερα για τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τα αγαπημένα σας φαγητά.

 

Πως ήταν η πρώην σου;

Δεν θέλετε να τον κάνετε να σκεφτεί την προηγούμενή του αγάπη. Θέλετε να τον κάνετε να επικεντρωθεί σε εσάς! Όσο περίεργες και αν είστε, μην μιλήσετε για παρελθοντικές σχέσης. Αυτό ισχύει και για τις δικές σας! Εξάλλου η πρώην του αποτελεί άσχετο θέμα.

 

Τι έχει να κάνει η πρώην του με το πρώτο σας ραντεβού; Το πρώτο ραντεβού έχει να κάνει με εσάς και τον άνθρωπο που προσπαθείτε να γνωρίσετε. Μην μετατρέψετε το ραντεβού σε συνέντευξη ή ανάκριση.

 

Αποφύγετε την προσπάθεια να αποκαλύψετε τα ελαττώματά του, και αντί για αυτό απολαύστε τη στιγμή.

 

Πόσα παιδιά θέλεις να κάνεις;

Ποτέ μην υποθέτεις πως ένας άντρας θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, και όσο σημαντικό και αν είναι για εσάς να κάνετε οικογένεια, μην αναφέρετε ποτέ παιδιά και γάμο μέχρι να αποφασίσετε και οι δύο πως θέλετε να κάνετε σοβαρή σχέση.

 

Μόνο όταν φτάσετε στο επίπεδο σοβαρής δέσμευσης, πρέπει να σκεφτείτε αυτό το ζήτημα. Ευτυχώς, μέχρι αυτό το σημείο θα ξέρετε πλέον αν ταιριάζετε.

 

Αν αναφέρετε αυτά που θέλετε στο μέλλον κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού, θα τον τρομάξετε. Απλά σας προειδοποιώ. Εκτός βέβαια αν αναφέρει εκείνος πρώτο το θέμα.

 

Ποια είναι η αγαπημένη σου σεξουαλική στάση;

Όταν μιλάτε για σεξ στο πρώτο ραντεβού μπορείτε να σπάσετε το πάγο και να δημιουργήσετε μια οικεία στιγμή, αλλά να θυμάστε πως θα τον κάνετε να σκέφτεται πλέον μόνο αυτό. Αν καταλάβει πως δείχνετε ενδιαφέρον για το σεξουαλικό ζήτημα, θα το εκλάβει σαν πράσινο φως να σας ρίξει στο κρεβάτι.

 

Να θυμάστε πως αν κοιμηθείτε μαζί του στο πρώτο ραντεβού, δεν υπάρχει γυρισμός. Ίσως να μην υπάρξει δεύτερο ραντεβού καθώς όλο το μυστήριο και ο ρομαντισμός θα έχει βγει από το παράθυρο και πλέον είτε θα είναι μόνο σεξ για εκείνον, ή διασκέδασε όσο ήθελε και τώρα ψάχνει για κάτι άλλο.

 

Το να μιλάτε για σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν σας κάνει πιο σέξι. Στην πραγματικότητα, αφαιρεί αυτό που λατρεύουν οι άντρες, το κυνήγι. Αποφύγετε τις σεξουαλικές αναφορές, μέχρι τη στιγμή που θα κάνετε πραγματικά σεξ!

 

Πόσα λεφτά βγάζεις;

Είναι διαφορετικό να ρωτήσετε έναν άντρα τι δουλειά κάνει, αλλά αν τον ρωτήσετε ευθέως για το εισόδημά του από το πρώτο ραντεβού, θα σκεφτεί πως δεν είναι δουλειά σας! Το δεύτερο πράγμα που θα σκεφτεί είναι πως ενδιαφέρεστε μόνο για τα λεφτά του, και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ελκυστικό. Το τρίτο πράγμα που θα σκεφτεί, ειδικά αν δεν βγάζει πολλά λεφτά, είναι πως δεν είναι αρκετά καλός για εσάς. Πράγμα που θα μειώσει την αρρενωπότητα και την αυτοπεποίθησή του για το υπόλοιπο ραντεβού.

 

Γιατί εξάλλου να τον ρωτήσετε για το εισόδημά του; Σας απασχολεί πόσα χρήματα βγάζει ο σύντροφός σας; Καθορίζει αυτά που ψάχνετε σε έναν άντρα και σε μία σχέση; Προσπαθείτε να καταλάβετε τι είδους μέλλον θα έχετε με αυτό τον άντρα;

 

Ηρεμήστε! Είναι απλά το πρώτο ραντεβού. Όλα όσα πρέπει να μάθετε για έναν άντρα στο πρώτο ραντεβού θα αποκαλυφθούν χωρίς να κάνετε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί είναι η συμβατότητά σας όσον αφορά την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα. Περνάτε όμορφα μαζί; Σας κάνει να γελάτε; Είναι οι συζητήσεις ενδιαφέρουσες; Αν προσθέσετε τα χρήματα στην εξίσωση, θα απογοητευτείτε και οι δύο.