ερωτοσκοπιο -Τρίτη 20 Ιανουαριου

ζωδιο-του-ταυρου-zwdia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο -Τρίτη 20/01

ερωτοσκοπιο – Κριός: Η μέρα θα τεστάρει τα όρια και τα νεύρα σας. Τα τολμηρά Κριάρια που διατηρούν παράλληλες ερωτικές σχέσεις, θα βρεθούν προ εκπλήξεων από την άλλη πλευρά, που θα ζητήσει περισσότερα. Δεν είναι η εποχή κατάλληλη για αποφάσεις ζωής! Ωστόσο το αστρολογικό σκηνικό βοηθάει για ώριμη σκέψη και εγκράτεια.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Όλοι παραπονιούνται με την επιθετική σας συμπεριφορά των τελευταίων ημερών. Η θέση του Άρη στα Ψάρια, σας κάνει υπερκινητικούς και πολυλογάδες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, μιας και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τον παραλογισμό σας. Μην προχωρήσετε σήμερα σε νέες γνωριμίες.

zodia-zvdia-22

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Ήρθε! Αυτοί που ξέρουν, θα πουν ότι από σήμερα με τον Ανάδρομο Ερμή, ανοίγει μια εποχή που ότι υπάρχει σε συναισθηματική εκκρεμότητα…θα βγει στην επιφάνεια με την προοπτική να επιλυθεί προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Αν ο δεσμός σας δεν έχει γερά θεμέλια…θα ταρακουνηθεί αρκετά.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Τα στατιστικά των τελευταίων ημερών δείχνουν, ότι και σήμερα θα διακατέχεστε από έναν έντονο εκνευρισμό που τυχόν να ενοχλήσει το ταίρι σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον γειτονικό Δίδυμο, σας δημιουργεί ψυχική αναταραχή, ιδίως σε εσάς που βλέπετε την ερωτική σας ζωή να βαλτώνει. Μην κάτσετε θεατές…ενεργοποιηθείτε.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο

ερωτοσκοπιο – Λέων: έχετε 3 πλανήτες σήμερα ακριβώς πάνω από το ‘βασιλικό’ σας κεφάλι, που σας ευνοούν προκειμένου να βγείτε νικητής στην καρδιά του ατόμου που πολιορκείτε από πέρσι. Αν αυτό το πρόσωπο ανήκει στον επαγγελματικό σας χώρο, φρόνιμο θα ήταν να κινηθείτε αθόρυβα και εκτός. Για τα διπλά λιονταράκια, μέρα θα είναι ιδανική για κοινές δραστηριότητες.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Πολλές οι προσκλήσεις και οι προτάσεις για απόψε από τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα ξεχωρίστε όμως μια ιδιαίτερη πρόταση από άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας. Το αστρολογικό σκηνικό των ημερών στους περισσότερους Παρθένους θα δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσουν κάτι, το οποίο θα αναδειχθεί σε μεγάλο έρωτα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00- 22:0 0

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Δεν είσαστε ικανοποιημένοι τον τελευταίο καιρό με την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Τυχόν να αισθάνεστε την έλλειψη της αληθινής αγάπης και της ασφάλειας, ακόμα και αν είστε σε δεσμό. Η Αφροδίτη από την θέση της, θα σας δώσει την απαραίτητη δυναμική προκειμένου να διεκδικήστε τα θέλω σας. Εκφραστείτε.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Είσαστε πολεμιστής στον έρωτα, αλλά τον τελευταίο καιρό τα έχετε βρει δύσκολα, καθώς έχετε καταφέρει, πάλι, να μπλέξετε σε περιπέτειες με άτομα που είναι ακατάλληλα για εσάς. Η επιπολαιότητα και η ελαφρότητα με την οποία διαχειρίζεστε του τρίτους, ίσως με τον ανάδρομο Ερμή, που σας κοιτά αυστηρά, σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

zodia-8024

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Ο έρωτας που ψάχνετε είναι πολύ πιο κοντά από αυτό που νομίζετε. Το αστρολογικό σκηνικό θα βοηθήσει έτσι ώστε να διασταυρωθείτε με το καρμικό σας έτερο, ίσως και σήμερα! Για του διπλούς Τοξότες, η βραδιά θα έχει ποικιλία….καλές παρέες και ένα ταίρι ιδιαίτερα εκφραστικό. Απολαύστε το!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Πρόσωπο από το μακρινό σας παρελθόν, θα σας αναζητήσει! Όχι ιδιαίτερα για να ζητήσει επανασύνδεση….ίσως και από περιέργεια και για σύγκριση ζωών. Η συμβουλή είναι να μην δώσετε ιδιαίτερη πληροφόρηση , σε κάτι που τις επόμενες μέρες θα ξαναχαθεί. Δώστε βάση και σημασία στον δεσμό σας που με τις θετικές όψεις της Αφροδίτης θα έρθει πιο κοντά σας.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-21:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Μια ταλαιπωρία έχετε υποστεί τις τελευταίες ημέρες λόγω ασυνεννοησίας με τον εαυτό σας, και με το ταίρι σας. Σίγουρα ο κυβερνήτης των Διδύμων, επηρεάζει όλα τα αέρινα ζωδια. Ωστόσο από σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για επιστροφές και ισχυρά πλέον δεσίματα. Όπως και να είναι…σκεφτείτε με ωριμότητα!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Το ταίρι σας θα σας προτρέψει να κάνετε μια εκδρομή ή να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα ή ένα κοινό χόμπι που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά. Τα Ψαράκια του τρίτου δεκαημέρου φέτος θα δεσμευτούν επίσημα. Για τα ελεύθερα παιδιά, σήμερα θα έχουν ερεθίσματα για να ψάξουν και πάλι στο παρελθόν!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Σε κάθε περίπτωση, αν πραγματικά νιώθετε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που λειτουργείτε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθετε άσχημα! Όσο για τα σχόλια των τρίτων….είναι περιττά!

oroskopio-wroskopio