Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο της Παρθένου

zwdia-333

Κοινοποίηση:

Έχετε πολλά να κερδίσετε από τους φίλους σας αν δουλεύετε σαν μέλη ομάδας στον πρώτο μισό του χρόνου. Ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στον 11ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Ιουλίου, και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε έμπνευση και να βρείτε την επιτυχία όταν περιτριγυρίζεστε από συμμάχους που σκέφτονται το ίδιο. Η ικανότητά σας να δώσετε και να λάβετε υποστήριξη θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη και συνεργασίες για μία επιτυχημένη επιδίωξη ενός σκοπού ή ενός ιδανικού.

Θα υπάρξουν, όμως, δύο περίοδοι όπου θα βιώσετε δυσκολίες και οι σχέσεις θα γίνουν δύσκολες. Ενώ ο Δίας έχει να κάνει με τη καλή τύχη, την σοφία και την ευκαιρία, θα περάσει μέσα από άσχημα νερά στις 31 Ιανουαρίου και στις 20 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργώντας διαμάχες εξουσίας και μνησικακίες. Η συνεργασίες θα γίνουν πιο δύσκολες και θα χρειαστεί να λύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους.

Το να μένετε αληθινοί με τα πιστεύω σας είναι συνήθως καλή ιδέα, αλλά υπάρχει το ρίσκο να προβείτε σε υπερβολές. Για αυτό αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές κρίσεις, εκτός αν είστε προετοιμασμένοι να κάνετε μεγάλη αλλαγή πορείας. Ο Δίας θα σχηματίσει ξανά αντίθεση με τον Πλούτωνα τον Απρίλιο, αλλά αυτή τη στιγμή, θα συμμετάσχει και ο Ουρανός. Μία δόση παρορμητισμού μπορεί να πυροδοτήσει απερίσκεπτη συμπεριφορά, αν και σε περίπτωση που πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας ή να φύγετε από μία ομάδα, τώρα θα είναι η καλύτερη στιγμή να το κάνετε.

zodia-zvdia-22

Η μελέτη της προσωπικότητάς σας συνεχίζει να υποστηρίζεται από τη διέλευση του υπεύθυνου Κρόνου στον 3ο Οίκο σας. Ο κύκλος αυτός ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012 και θα συνεχίσει να απαιτεί συγκεντρωμένη σκέψη και προσεκτική επικοινωνία και φέτος. Ευτυχώς, είστε πολύ καλοί στο να αγνοείτε περισπασμούς, πράγμα σημαντικό με αυτή τη διέλευση. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο ξεκαθαρίσματος και ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της συμπίεσης, έτσι προτείνεται να αφήσετε στην άκρη ενδιαφέροντα και συζητήσεις που δεν σας οδηγούν άμεσα στους στόχους σας.

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, γυρίζει ανάδρομος τρεις φορές το χρόνο, σηματοδοτώντας περιόδους αναθεώρησης σε διαφορετικούς τομείς της ζωής. Ενώ τα μηνύματα μπορεί να είναι μπερδεμένα και τα γεγονότα παρεξηγημένα αυτές τις περιόδους, κάθε μία από αυτές μπορεί να σας βοηθήσει να στενέψετε την συγκέντρωσή σας και να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί.

Η πρώτη ανάδρομη πορεία από τις 6 έως τις 28 Φεβρουαρίου, ξεκινά στον 7ο Οίκο σας και θα ολοκληρωθεί στον 6ο. Οι σχέσεις θα χρειαστούν κάποιες προσαρμογές, ειδικά  αν έχετε να κάνετε με ονειροπόλα και μη ρεαλιστικά άτομα. Η δεύτερη ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 7 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου στον 11ο Οίκο σας, δημιουργώντας προβλήματα σε ομάδες. Η τελευταία διαρκεί από τις 4 έως τις 25 Οκτωβρίου στον 3ο και στον 2ο Οίκο σας, πράγμα που προτείνει την ανάγκη να ξανασκεφτείτε ιδέες και να τις ζυγίσετε με τις πηγές που θα χρειαστείτε για να τις κάνετε πραγματικότητα.

Ίσως υπάρξουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες όταν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος στον 2ο Οίκο σας από την 1η Μαρτίου έως τις 14 Μαΐου. Αν δεν βγάζετε τα χρήματα που χρειάζεστε ή ξοδεύετε πάρα πολλά, είναι μία πολύ καλή στιγμή να δείτε τη κατάσταση αντικειμενικά. Θα είναι καλή ιδέα να βγείτε από ορισμένες συμφωνίες, αλλά ίσως ταυτόχρονα επανασυνδεθείτε με ένα παλιό σύμμαχο, με τρόπους που θα ωφελήσουν τα οικονομικά σας. Οι σχέσεις θα αποδεχτούν κερδοφόρες αν τις διαχειριστείτε προσεκτικά και κρατήσετε ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίες.

 

Ερωτικά

Το κοφτερό σας μυαλό συνήθως σας βοηθά να πάρετε έξυπνες αποφάσεις και να τις τηρήσετε. Όμως, όσον αφορά τα ερωτικά σας, θα υπάρξει συναισθηματικό μπέρδεμα. Η ανάγκη να σεβαστείτε τα συναισθήματά σας είναι τεράστια από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

Αυτό που κάνει τον συγκεκριμένο ανάδρομο κύκλο τόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως ξεκινά στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 7ο Οίκο σας. Θα είναι μία δύσκολη περίοδος και δεν θα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις όσον αφορά τις σχέσεις. Και ενώ η καθαρή σκέψη είναι κάτι το θετικό, μην ξεχάσετε να σκεφτείτε τη καρδιά σας και να μην αφήσετε μόνο το μυαλό σας να κάνει κουμάντο.

Αν δεν είστε ευτυχισμένοι σε μία σχέση, μην συμβιβαστείτε και προς Θεού μην αγνοήσετε τα συναισθήματά σας αυτά. Μην αφήσετε την περηφάνια να γίνει εμπόδιο στον τρόπο που αλλάζετε γνώμη.

Άλλη μία σημαντική περίοδος είναι από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, όπου ο επιθετικός Άρης θα βρίσκεται στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 5ο Οίκο σας. Είναι μία υπέροχη περίοδος να κυνηγήσετε το πρόσωπο και τα πράγματα που θέλετε. Ίσως επίσης να είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε νέες μορφές διασκέδασης και να αποκτήσετε τον έλεγχο της κοινωνικής σας ζωής.

Το 2014, ξεκινά με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που μπορεί να φέρει στο παρόν σας κάποιον από το παρελθόν. Αν υπάρξουν πιθανότητες επανασύνδεσης, η ορθή πορεία της Αφροδίτης στις 31 Ιανουαρίου θα σας κάνει περισσότερο αποφασιστικούς.

 

Επαγγελματικά

Το να βοηθήσετε έναν οργανισμό να συναντήσει τους στόχους τους με το να είστε σωστό μέλος της ομάδας θα είναι υπέροχο για την καριέρα σας στο πρώτο μισό του 2014. Αυτή η ευνοϊκή περίοδος οφείλεται στη γενναιόδωρη διέλευση του Δία στον 11ο Οίκο σας, όπου θα εμπλουτίσει την ποιότητα των αλληλεπιδράσεών σας με συνεργάτες μέχρι τις 16 Ιουλίου. Το να πάρετε τον έλεγχο κάποιων πρότζεκτ θα έχει νόημα μόνο όταν νιώθετε άνετα με τη κατάσταση.

Όλες οι καλές ιδέες του κόσμου δεν θα σας βοηθήσουν αν αυτό που κάνετε δεν σας αρέσει. Για αυτό εμπιστευτείτε το ένστικτό σας καθώς οι ευκαιρίες με τους άλλους θα αυξηθούν όταν το ακολουθείτε. Και πάλι, οι έντονες όψεις του Δία με τον Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου, με τον Ουρανό στις 26 Φεβρουαρίου και με τους δύο στις 20 Απριλίου θα απαιτήσουν ευελιξία και εύκολη προσαρμογή στις ξαφνικές και αγχωτικές αλλαγές.

Οι συνεργασίες και η δημόσια αποκάλυψη των πρότζεκτ θα είναι δύσκολες όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος από τις 6 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα ξεκινήσει στον 7ο Οίκο σας και θα ολοκληρωθεί στον 6ο, προτείνοντας την ανάγκη για αναθεώρηση συμμαχιών και ίσως αλλαγή συμφωνιών που έχετε κάνει.

Ομοίως, η ανάδρομη πορεία του Ερμή, από τις 4 έως τις 25 Οκτωβρίου που θα ξεκινήσει στον 3ο Οίκο σας και θα ολοκληρωθεί στον 2ο σηματοδοτεί την ανάγκη να σκεφτείτε τις επαφές και τις δεσμεύσεις που είναι λιγότερο επικερδείς από όσο περιμένατε. Το να αναιρείτε μία υπόσχεση δεν είναι το στυλ σας, αλλά αν σκεφτείτε τα κόστη και τα οφέλη, θα αναγνωρίσετε το γεγονός πως είναι καλύτερο να παρατήσετε οτιδήποτε περιττό, παρά να σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια για αυτό.